Kayseri'de Kadın Doğum Doktoru arıyorum...

Bende Aynur hanıma ama işte biraz endişeliyim doğrusu hastane be diğer personel konuusnda çevremde 3-5 kişiden aynur hanımla ilgili iyişeyler duyup hittim şimdilik memnunum inşallah bir sıkıntı çıkmaz

Kızlar acıl cevap aynur sımura gıdıcem muayene ucretı nekadar bilen var mı

Bende ibrahim demire bugün gittim.eşimin iş sebiyle burdayız bakalım nasıl olcak hastane çok kalabalıktı hastasıda çok sanki ama bilmiyorum Rabbim hayırlara çıkarsın sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah. Rabbim evlat sahibi olmak isteyenlerede nasip etsin inşallah...

Kızlar ben ilk doğumum 2011 yılında İbrahim demir yaptı.. kontrollarimi da hep o yaptı. İyi bir doktor ama sezeryan yanlısı ayrıca soğuk bir doktor yani çok ilgilenmiyor sadece işini yapıyor.. çok soru soramiyorsunuz

Şimdi tekrardan hamileyim bende doktor arayisindayim tekrar İbrahim beye mı gitsem yoksa değiştirsem mı diye.. kendimi yanında daha rahat hissedeceğim bir doktor arıyorum

Canım muayene ücreti nekadar..

Memorial kıvanç şahin hakkında bilgisi olan var mı birde oraya gidicem Allahım yardım et

Kızlar konunun üzerinden epey geçmiş ama kayseri iyi bir.kadın doğumcu arıyorum bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…