Kayseri'de Kadın Doğum Doktoru arıyorum...

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM SANA DA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN GERÇEKTEN DOKTOR KONUSU ÇOK SIKINTILIYMIŞ İNSAN KARARSIZ KALIYOR BİRDE 9 AY BOYUNCA İNŞALLAH DEVAM EDECEĞİN BİRİSİ OLACAĞI İÇİN İNSAN ÇOK DÜŞÜNÜYOR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BİLGİLERİN İÇİN.

merhaba arkadaşlar bende 16 haftalık hamıleyım zehra hanıma gidiyorum iyi bir doktor ama cok kalabalık bu nedenle benımde tereddutlerim var aynur hanıma gıtmeyı dusundum ama bır turlu kısmet olmadı aynur hanımı bılenler nasıl bır doktor sezeryancı mı yoksa normal doğum yanlısı mı?

Normal doğum diye duydum canım iyi bir doktor gidenler memnun kalabalıklığını gözlemlediğim kadar biraz kalabalık ama randevu sistemi sorun olmaz diye düşünüyorum tabi sen bilirsin yine de.

ibrahim demirde sezeryan ile dogum yapan arkadaslar bilgilendirme yaparmısınız doktor nasıl hastane temizmi hemşireler ilgilimi lütfenn
YARDIMCI OLUNNN

ibrahim demirde sezeryan ile dogum yapan arkadaslar bilgilendirme yaparmısınız doktor nasıl hastane temizmi hemşireler ilgilimi lütfenn
YARDIMCI OLUNNN
Canım benim arkadaşım dogum yaptı sezeryan olarak gayet memnun dikişlerinden .Ve ben 2 tane kürtaj oldum ameliyathaneleri var alt katta temiz personelinde sıkıntı yaşamadım.Benim 2 kürtajmı ibrahim bey yaptı.

Canım benim arkadaşım dogum yaptı sezeryan olarak gayet memnun dikişlerinden .Ve ben 2 tane kürtaj oldum ameliyathaneleri var alt katta temiz personelinde sıkıntı yaşamadım.Benim 2 kürtajmı ibrahim bey yaptı.

hmm zaten siz epey bilgi vermişiniz cok teşekkür ederim LACİVERTDRY .benım kadıncı dogumculara karsı guvensızlıgım varda o yuzden cok kararsızım
hastanenın ilgili olması cok önemlı arkadasım kartal ercıyeste dogum yaptı gece boyu cocugun rahatsızlıgı oldu hemsıreye bır bakın dememe ragmen ılgılenen olmadı bu konuda dunyam nasıl peki ?

aynur simura gittim geçen hafta iyi bir doktor baya bir inceledi anlattı ultrasonda acıkladı tek tek memnun kaldım ama yınede kararsızım hangısı olmalı dıye???

Dr SEVDA UĞUR u kesinlikle tavsiye ederim canım benim çoğu tanıdığımı o doğurttu ben henüz doğum yapmadım ama:) kendisine muayeneye gittiğimde de çok memnun kaldım çok pratik bir bayan özellikle o dikkatimi çekmişti hastalarıyla da bayağı iyi ilgileniyor Kızılay hastanesinde :)

Merhaba benimde tayinim kayseri ye yeni çıktı ve 22 haftalik hamileyim normal doğum yapmak istiyorum normal doğum yaptıran tavsiye edebileceğiniz doktor var mı aceba

Merhaba benimde tayinim kayseri ye yeni çıktı ve 22 haftalik hamileyim normal doğum yapmak istiyorum normal doğum yaptıran tavsiye edebileceğiniz doktor var mı aceba
Seninle aynı durumdayım bende kayseride dıgum yapcm tayin sebebiyle birde son ayımda oraya gelmiş olacagım biraz daha şanslısın sen.burada diğer sayfada zerrin avul isimli dru çok tavsiye ediyorlar ama bende bilmiyorum . Normal destekleyen birisiymiş bende öyle olsun istiyorum ama dogumun her iki şeklindende korkuyorum açıkçası

Kızlar bugün miyom için gittim ibrahim demir e ameliyat dedi sonra garanti olsun diye mustafa ertürk e de gittim o da ameliyat dedi.artık mecbur olcam.korkuyorum çok sıkıntılı bir süreç mi?
Bi de siğil vardi bende onu da ameliyat sırasında yakarım dedi ibrahim bey ayrıca smear testi de aldı sonucu haftaya çıkacak onun da. Allah herkesin yardımcısı olsun böyle şeyler zor kol bacak değil sonuçta daha hassas yerler

Canım allah şifa versin Rabbim korktuğuna uğratmasın. Ablam da miyom ameliyati olacak sezaryen gibiymiş aynı Allah cümlesine sifa versin

Kızlar 14 temmuz da ameliyatimi oldum. Şu anda ciddi bir sıkıntım yok çok şükür yatıyorum geziniyorum sıvı şeylerle besleniyorum.
Yalnız bi sorun oldu ameliyat sırasında. Bilinç olarak erken uyandım tam dikiliyordum.herseyi hissettim böyle bişey olamaz.dikildigimi hatur kutur hissettim resmen ama parmağımi bile oynatamadim.doktoruma söyledim onu anestezi doktoruna söyle benlik bişey değil dedi.haftaya cuma kontrol var gidince söylicem. Eşim çok sinirlendi zaten direk şikayet edelim diyor. Miyom ameliyati tam bir sezaryen ameliyatı.portakal büyüklüğünde çıktı miyom.patolojiye gitti.sonuç haftaya çıkacak ama doktorum temiz görünüyor dedi.allah herkese acil şifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…