- 4 Kasım 2014
- 14
- 4
- 3
- 36
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM SANA DA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN GERÇEKTEN DOKTOR KONUSU ÇOK SIKINTILIYMIŞ İNSAN KARARSIZ KALIYOR BİRDE 9 AY BOYUNCA İNŞALLAH DEVAM EDECEĞİN BİRİSİ OLACAĞI İÇİN İNSAN ÇOK DÜŞÜNÜYOR ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM BİLGİLERİN İÇİN.ben doğum yapmadım canım kürtaj oldum .ilk tekdene gittim çok kalabalık ve biraz pis geldi .ibrahim beyi tavsiye edrim çok titiz bir doktor.duymuşsundur belki çok ünlü doktorlar hümada cahit bey var ama çok yogun bir ay öncesinden randevu veriliyormuş.İBrahim ve aynur hanım çok nazik titiz doktorlar benim tesbitim.kesinlikle tavsiye ederim.
Normal doğum diye duydum canım iyi bir doktor gidenler memnun kalabalıklığını gözlemlediğim kadar biraz kalabalık ama randevu sistemi sorun olmaz diye düşünüyorum tabi sen bilirsin yine de.merhaba arkadaşlar bende 16 haftalık hamıleyım zehra hanıma gidiyorum iyi bir doktor ama cok kalabalık bu nedenle benımde tereddutlerim var aynur hanıma gıtmeyı dusundum ama bır turlu kısmet olmadı aynur hanımı bılenler nasıl bır doktor sezeryancı mı yoksa normal doğum yanlısı mı?
Canım benim arkadaşım dogum yaptı sezeryan olarak gayet memnun dikişlerinden .Ve ben 2 tane kürtaj oldum ameliyathaneleri var alt katta temiz personelinde sıkıntı yaşamadım.Benim 2 kürtajmı ibrahim bey yaptı.ibrahim demirde sezeryan ile dogum yapan arkadaslar bilgilendirme yaparmısınız doktor nasıl hastane temizmi hemşireler ilgilimi lütfenn
YARDIMCI OLUNNN
Canım benim arkadaşım dogum yaptı sezeryan olarak gayet memnun dikişlerinden .Ve ben 2 tane kürtaj oldum ameliyathaneleri var alt katta temiz personelinde sıkıntı yaşamadım.Benim 2 kürtajmı ibrahim bey yaptı.
ilk defa duydum nasıl biri oldugunu bilmiyorum yoksa yardımcı olmaya calısırdım...Bana yardım edin zerrin özkeçeci nasıl sizce kızlar magnet hastanesinde
Canım Zerrin özkeçeci de çok iyi bir doktor ama Sevda Uğur'u tavsiye ederim çok ilgili ve çok pratikBana yardım edin zerrin özkeçeci nasıl sizce kızlar magnet hastanesinde
Seninle aynı durumdayım bende kayseride dıgum yapcm tayin sebebiyle birde son ayımda oraya gelmiş olacagım biraz daha şanslısın sen.burada diğer sayfada zerrin avul isimli dru çok tavsiye ediyorlar ama bende bilmiyorum . Normal destekleyen birisiymiş bende öyle olsun istiyorum ama dogumun her iki şeklindende korkuyorum açıkçasıMerhaba benimde tayinim kayseri ye yeni çıktı ve 22 haftalik hamileyim normal doğum yapmak istiyorum normal doğum yaptıran tavsiye edebileceğiniz doktor var mı aceba
Kızlar bugün miyom için gittim ibrahim demir e ameliyat dedi sonra garanti olsun diye mustafa ertürk e de gittim o da ameliyat dedi.artık mecbur olcam.korkuyorum çok sıkıntılı bir süreç mi?
Bi de siğil vardi bende onu da ameliyat sırasında yakarım dedi ibrahim bey ayrıca smear testi de aldı sonucu haftaya çıkacak onun da. Allah herkesin yardımcısı olsun böyle şeyler zor kol bacak değil sonuçta daha hassas yerler
Canım allah şifa versin Rabbim korktuğuna uğratmasın. Ablam da miyom ameliyati olacak sezaryen gibiymiş aynı Allah cümlesine sifa versinKızlar bugün miyom için gittim ibrahim demir e ameliyat dedi sonra garanti olsun diye mustafa ertürk e de gittim o da ameliyat dedi.artık mecbur olcam.korkuyorum çok sıkıntılı bir süreç mi?
Bi de siğil vardi bende onu da ameliyat sırasında yakarım dedi ibrahim bey ayrıca smear testi de aldı sonucu haftaya çıkacak onun da. Allah herkesin yardımcısı olsun böyle şeyler zor kol bacak değil sonuçta daha hassas yerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?