kayseri'de kadın doğum uzmanı tavsiye edebilirmisiniz ?

2 ay once memorialde dogum yaptim. Nilgün avsar benzer doktorumun adi. Kesinlikle tavsiye ederim. Ilk tercihim erkek dersen de özgüç altun var yine memorialde. Devletten yeni gecis yapti cok sahane bi doktordur
Nornal dogum mu yaptiniz? Kesi dikis vs oldu mu? Ebelerden falan da memnun muydunuz? Ben de bu doktoru dusunuyorum. Arastirmadayim.

Nornal dogum mu yaptiniz? Kesi dikis vs oldu mu? Ebelerden falan da memnun muydunuz? Ben de bu doktoru dusunuyorum. Arastirmadayim.
Epiduralle normal dogum yaptim kendime guvensem epiduralsizde dogurabilirdim die dusunuorum smdi. 20 haftalik gebeyken hemoroid ameliyati olmak zorunda kaldim iyilesmem 17 haftayi buldu. Dolayisiyla popoma bisi olcak die popomu sikmaktan ikinamadim karnima bastilar 4 dikisim vardi ama kesi atmadi doktor kendi yirtildi. Doktorum dogumda cok dil doktu ikin bak dikissiz dogurcaksin die ama ben popomun korkusuna yapamadm. 2. Dogum yapcak.olsam.yine nilgun hanima giderim oyle memnundum yani

Ayrica ebelerden de cok memnundum. Cok cok yardimci olmustu o aksam nobetci olan ebe
ucretleri nasil acaba memorial in? Babayi aldilar mi doguma? Merak ettigim cok sey var :))

ucretleri nasil acaba memorial in? Babayi aldilar mi doguma? Merak ettigim cok sey var :))
Ahaha ben hepsini cevaplarim benim esim asla girmem dedi hep. Doktor karambole getirip aldi iceri. Fenalasti cikardilar annem girdi yanima gobek kordonunu annem.kesti oglumun. Dogum 3 dediler 500 de epiduraldi. Tanidik biri vardi biraz indirim yaptirdik 3bin odedik epidural bedava gibi oldu.

Memorial ile ilgili olumsuz da bircok sey yazilmis. Enfeksiyon riski vs diye. Dogumhane nasildi ekip nasildi duzn oturmus muydu sizce?

Memorial ile ilgili olumsuz da bircok sey yazilmis. Enfeksiyon riski vs diye. Dogumhane nasildi ekip nasildi duzn oturmus muydu sizce?
Benim bebegim enfeksiyondan 8 gun yogunbakimda kaldi. Ama dogdugunda nerdeyse mor bi bebekti ben gebeyken hep enfeksiyon gecirdigim icin ona da gecmisti yani hastaneyle.alakali bi durum diildi ilk tahlillerde kanindaki enfeksiyon cok yiksek.cikmisti. enfeksiyon sorunu oldugunu dusunmuyorum.hastanenin. dogumhane ben ne hayal ettiysem bana normal bi muayene odasi gibi gelmisti ama sonradan fakettimki dogumhane ameliyathaneden farkli oluyomus zaten agrili bi surec oldugu icin canini yakmamak icin ellerinden geleni yapiyolar. Tuse yaparken canin yanmasin die cok temkinliler mesela. Net bi duzen icinde hareket ediyolar dootorun ve senin agzinin icine bakiolar. Ben cok memnun kaldim. En sevdigim uygulama da doguma mutlaka bi cocuk doktorunun giriyo olmasi. Diger hastanelerde bu uygulama yokmus

Bana altin degerinde bilgiler verdiniz. Cok cok tesekkur ederim. Bebisiniz nasil simdi kac aylik oldu :)

Merhaba hanımlar ben en son rakıp turana gittim ve tavsiye etmiyorum ben bebeğimi kaybettim erken doğum oldu kendisi iç rahimde açılma var dedi çalışmam sıkıntı olur mu dedim olmaz dedi 15 gün sonrada bebeğim doğdu ve öldü kendi hastanesinde başka bir doktor bana istirahat vermemiş olmasına düşük iğnesi yapmamış olmasına şaşırdı ayrıca bebeğim doğduğunda görmek istedim normal doğum oldu, masada bakmak istiyorum dedim mosmor çocuk neyine bakacaksın dedi yaşıyor mu diye sordum sana söyledim yaşasada ölür sen hala umutlanıyor musun dedi. Kalbim parçaparça oldu zaten çok acı çekiyordum. Sadece işinde iui olması yeterli değil bence bir doktorun biraz merhamet biraz anlayış o kadar önemliki.

Basiniz sagolsun. Allah acinizi hafifletsin insallah. Merhamet hayatimizin her aninda cok onemli dogum masasindaki bi anneye boyle yaklasmak hangi vicdana sigar tekrardan sabirlar diliyorum

Basiniz sagolsun. Allah acinizi hafifletsin insallah. Merhamet hayatimizin her aninda cok onemli dogum masasindaki bi anneye boyle yaklasmak hangi vicdana sigar tekrardan sabirlar diliyorum
Amin Allah razı olsun. Rabbim kimseye yaşatmasın evlat acısı.

Ben iki doğumumda da Cahit gözüakçaya gittim kesinlikle şiddetle tavsiye ediyorum ne desem boş o insanı görünce anlarsınız bu aralar hüma hastanesinin adı pek iyi Anılmıyor pis pasaklı birde hastalikli bir bebek doğmuş bana hiç o köyü yönleri denk gelmedi aksine tertemiz hemşiresi hasta bakıcısı kibar seviyeli

Hastalikli bebek dogmus derken? Allah korusun

Merhaba arkadaşlar uzun zaman olmuş buraya yazilali ama bi şey sormak istiryrom. Serklaj yaptırmak istiyrm aklımda olan isimler Cahit bey yada erşad bey arkadaşım erşad bey için açıklama yapan bi doktor değil özel hastanede devlet doktoruymş gibi davranıyor snaa dedi. Giden oldu mu riskli gebeliğe bakıyor erşad bey ama Cahit beyden emin değilim

Grnel olarak huma hastanesinde o muameleyi gosterio doktorlar. Ersad beyin muayenehanesine gidersen baya ayricalikli davraniyo ama brn daha iyi bi hastane bulmani oneririm

Grnel olarak huma hastanesinde o muameleyi gosterio doktorlar. Ersad beyin muayenehanesine gidersen baya ayricalikli davraniyo ama brn daha iyi bi hastane bulmani oneririm
Öyle mi ya magnetde Gökalp beyi okudum bi kaç yerde iyi olduğu söyleniyor ona bakaym bide ne zor tam anlamı ile içine sinecek bi doktor bulmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…