kayseri'de kadın doğum uzmanı tavsiye edebilirmisiniz ?

Acıbadem hastanesinde dğum yapan, aşılama/tüp bebek yaptıran var mı? memnun musunuz?

Merhaba hanımlar ben mustafa basbuga gidiyorum riskli bi gebeliğim var ama doğum konusunda biraz kararsızım fakültede mi olsa başka bi hastaneyle mi anlassam diye. Çevrenizde hocaya gidip özel hastanede doğum yapan.var mi

Bende acibadem mustafa tas a gidiyorum suan 10 haftalık hamileyim ve 1 kere gittim daha muayeneye ayin 10unda yine giddicem bakalım ben telefon da sormuştum sezeryan oldugum icin buda sezeryan olcak heralde 4000 tl dediler ve doğuma kadarda fiyat artmazsa,,ama memorialde gökalp öner var onada iyi doktor diyorlar ama bilmiyorum ikisi arasında "kararsizim

Merhabalar hanımlar bende 38 haftalık hamileyim yorumlarınızı okudum ben de memorial hastahanesinde gokalp onere gidiyorum gebeligimin başından beri beni o takip ediyor.
samimi bir şekilde her zaman sorularımı cevaplayan her an ulasabildigim son derece donanımlı mükemmel bir doktor...ben bankaciyim ve arkadaşlarımı da ona yönlendirdim onlarda çok memnunlar...Ve inanirmisiniz ben normal doğumdan çok korkuyorum beni sezeryan yapmamak için ikna ettibi çok doktorun tam tersi..
Şimdi sabırsızlıkla doğum gününü bekliyoruz allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin..kesinlikle tavsiye ediyorum doktorum gokalp beyi

Fatma kutlusoy a iki sene kadar önce gittim 2 defa gitmiştim 9 haftalik gebeyken elime Zımba battı aradım tetenoz vurulabilir miyim diye vurulabilirsin dedi 11 haftalikken kontrolde bebeğimin karnimda öldüğünü söyledi Dr hemde 9 haftalıkken ölmüş gerçi bende kan pıhtılasması da varmis ama yine de 9 haftalıkken o aşıya izin vermemesi gerekiyordu

Sistem çok kötü arkadaşlar... Hekim hata yapmış olsa dahi bunun üzerini yine bizim bilmediğimiz başka bir sebepten ötürüymüş gibi gösterebiliyor ve konuyla ilgisi olmayan yani hekim olmayan her insanda bunu takdir-i ilahi diyip çok kolay kabullenebiliyor. Ben bu konuşmayı elimde bilimsel veriler olduğu için çok rahat yapıyorum. Tek fark ben veteriner hekimim ve beni normal bir vatandaşı kandırdıkları kadar kolay inandıramadılar. Ayrıca genetik uzmanıyım yani her türlü en ufacık bir ayrıntı benim için çok önemlidir. Yaşadığım süreçte edindiğim tecrübe kesinlikle vicdan sahibi dürüst bir doktor bulun arıyorsanız. Yani en azından ÖLÜM sebebini GİZLEMEYECEK bir doktor! Acıbadem i karalamak istemem zira içinde Mustafa Taş gibi akademik yönü olan, dürüst bir hekimde görev yapmakta. Çok çok dikkatli olun benim bebeğim mekonyumdan ölmüş ama biz bu sonucu aylar sonra dokuların incelendiği Adli Tıp raporu ile öğrendik, yani otopsi istemesek ANİ BEBEK ÖLÜMÜ diyip gömdüreceklerdi bende neden öldü diye gece gündüz kafayı yiyio duracaktım. Ama hepsinin hesabı sorulacak!

Herkese merhabalar memorialda ülkü hanima gidiyorum ama herkes acibademin dogum şartlarinin daha iyi oldugunu söylüyor kararsizim

Herkese merhabalar memorialda ülkü hanima gidiyorum ama herkes acibademin dogum şartlarinin daha iyi oldugunu söylüyor kararsizim
Ben ulku hanımda dogumumu yaptım benegım 3 aylık harıka bıdıktor cok memnunmdum yıne herseye ona gıdıyorum benım bebegım kakasını yaptı acılen sezeryan a aldı

Ben çok memnundum ıkı tane paket var vıp ve standart sen nasıl ne ostıyorsun canım
acıbademle ikisini hem hizmet.hem fiyat olarak karsilastiricam tam karar veremedim ülkü hanimi cok sevdim ama acibademe ulasimimda kolay memorial biraz terste kaliyo bana

arkadaşlar bebekleriniz hayırlı olsun hayırla kucağınıza alırsınız inşallah..benim fikrim doğuma çok para vermeyin cok para verince daha iyi doğum yaptırılmıyor..iyi araştırın derim doktor cok önemli..acıbadem memorial suan cok pahalı bence hıc gerek yok normal dogum istiyorsanız kesinlikle tekden hastanesinde gülcan hanım derim ben 10 ay önce dogum yaptım orada erken dogum oldu suyum bı ay önce geldı ona ragmen normal dogum yaptırdı doktorum cok ılgılı bilgili,ayrıca hastanede calısan ebelerde cok onemlıymıs, orda ögrendim, cok ilgilendiler sağolsunlar ve de yenı dogan yogun bakımı var ALLAH korusun bebege acil birşey oldugunda hemen orada müdahale edilebiliyor başka hastaneye gitmektense orası harika çünkü diğer hastanede dogan bebeklerde de bir sorun olduğunda buradaki yoğunbakıma göderiliyor..araştırın iyice derim sizlerde hayırla kurtulursunuz inşallah..

Öncelikle hastane yeterli olmalı tabiki. Ama en önemlisi doktor. Ilk doğumumu başka bir İlde çok araştırarak vasat bir hastanede fakat ehil bir doktorda yaptım. Çok sıkıntılıydı süreç, eş çok geç geldi Dr un asıl faydasını orada gördüm. Daha sonra bu Dr üniversite hastanesine geçiş yaptı. 2. Doğumumu takip için kayseri ve memleketimde Dr araştırdım. Memorial ve tekdende iki Dr tespit ettim. Ilk olarak tekdene gittim fakat ne eşim ne de ben memnun kaldık. Memorialde ise randevu sorunu vardı Dr her gün orada olmuyordu bu durum ya doğumda yanımda olamazsa korkusu nedeniyle yeniden araştırmaya yönlendirdi beni. Tüm hastanelerin kadın doğum uzmanlarını tekrar taradım. Çok şükür Dr Tuba çatma dikkatimi çekti. Ilk randevuya gittim. Gayet kibar anlayışlı güler yüzlü birisi ama bunlar yeterli değil tabi. Araştırdıkça Hacettepe mezunu normal doğum taraftarı, hatta bu konuda makaleler yazan araştırmalar yapan biri olduğunu farkettim. Sonraki kontrollerde tamamen emin olup doğumu burda yapmaya karar vrdim. Tuba çatma harika bir doktor ilgili güler yüzlü yerine göre ciddi ve kararlı. İşinin uzmanı olduğunu anlamak zor değil. Onun desteğiyle normal doğumda bebeğime kavuştum. Ilk doğumdaki sıkıntıdan dolayı normal doğumu düşünmüyordum bile. Sabaha karşı olmasına rağmen 10 dakika içinde Hızır gibi yetişmesini de unutmayacağım. Bu kulubü hep takip eden biriyim yıllardır. Kayseri'de böyle ehil ve ilgili bir Dr olduğunu bilmeyenlere duyurmak için yazdım. Gerçekten iyi bir hekim bulmak hem çok önemli hem de zor. Hasteneye gelince vasat üstü diyebilirim. Hijyen iyi. Personel güler yüzlü ilgili fakat çok genç, olumsuzluk yaşamadım bilgileri de iyi ama daha tecrübeli ebeler olabilir diye düşündüm hep ama doğumuma giren ebeye ve sürekli alnımı ve yüzümü silen yardımcıya da çok teşekkür ederim. Mahcup ettiler beni. Rabbim Herkese sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin.

Hangi hastanede şuan bilginiz varmı?

Arkadaşlar bende 20gun önce doğum yaptım dünyam Hastanesi'nde doktorum çok iyiydi(İbrahim demir) ama hastane berbatti. Hiç temiz değildi ameliyat olmuş ve yeni doğan bebeğe pis bir oda verdiler hiç yakıştıramadım. Ayrıca sezeryan 1.300

Bende şuan erciyea kartal haataneainde nuray emeklioğluna kontrollerimi yaptırıyorum. Hastaneden genel olarak memnunum doğum anında en geç 15 dk da doktor geliyor diğer iki bebeğimi normal doğumla kucağıma aldım inşallah bu seferde öyle olur ...
Sadece ultrasona girdiğimde sanki süre çok kısaymış gibi geliyor , beş dakikayı bulmuyor , yeterli açıklama yapmaması sebebiyle yeni bir doktor arayışındayım...
Herkese hayırlı doğumlar dilerim...şuan bilmiyorum doğum ücretini ama iki yıl önce 600 tl vıp odada kalmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…