Memorial hastanesindenilgun hanim jangi hastanede cNm
Ben ulku hanımda dogumumu yaptım benegım 3 aylık harıka bıdıktor cok memnunmdum yıne herseye ona gıdıyorum benım bebegım kakasını yaptı acılen sezeryan a aldıHerkese merhabalar memorialda ülkü hanima gidiyorum ama herkes acibademin dogum şartlarinin daha iyi oldugunu söylüyor kararsizim
peki dogum hizmeti nasildi memorialinBen ulku hanımda dogumumu yaptım benegım 3 aylık harıka bıdıktor cok memnunmdum yıne herseye ona gıdıyorum benım bebegım kakasını yaptı acılen sezeryan a aldı
Ben çok memnundum ıkı tane paket var vıp ve standart sen nasıl ne ostıyorsun canımpeki dogum hizmeti nasildi memorialin
acıbademle ikisini hem hizmet.hem fiyat olarak karsilastiricam tam karar veremedim ülkü hanimi cok sevdim ama acibademe ulasimimda kolay memorial biraz terste kaliyo banaBen çok memnundum ıkı tane paket var vıp ve standart sen nasıl ne ostıyorsun canım
Hangi hastanede şuan bilginiz varmı?Öncelikle hastane yeterli olmalı tabiki. Ama en önemlisi doktor. Ilk doğumumu başka bir İlde çok araştırarak vasat bir hastanede fakat ehil bir doktorda yaptım. Çok sıkıntılıydı süreç, eş çok geç geldi Dr un asıl faydasını orada gördüm. Daha sonra bu Dr üniversite hastanesine geçiş yaptı. 2. Doğumumu takip için kayseri ve memleketimde Dr araştırdım. Memorial ve tekdende iki Dr tespit ettim. Ilk olarak tekdene gittim fakat ne eşim ne de ben memnun kaldık. Memorialde ise randevu sorunu vardı Dr her gün orada olmuyordu bu durum ya doğumda yanımda olamazsa korkusu nedeniyle yeniden araştırmaya yönlendirdi beni. Tüm hastanelerin kadın doğum uzmanlarını tekrar taradım. Çok şükür Dr Tuba çatma dikkatimi çekti. Ilk randevuya gittim. Gayet kibar anlayışlı güler yüzlü birisi ama bunlar yeterli değil tabi. Araştırdıkça Hacettepe mezunu normal doğum taraftarı, hatta bu konuda makaleler yazan araştırmalar yapan biri olduğunu farkettim. Sonraki kontrollerde tamamen emin olup doğumu burda yapmaya karar vrdim. Tuba çatma harika bir doktor ilgili güler yüzlü yerine göre ciddi ve kararlı. İşinin uzmanı olduğunu anlamak zor değil. Onun desteğiyle normal doğumda bebeğime kavuştum. Ilk doğumdaki sıkıntıdan dolayı normal doğumu düşünmüyordum bile. Sabaha karşı olmasına rağmen 10 dakika içinde Hızır gibi yetişmesini de unutmayacağım. Bu kulubü hep takip eden biriyim yıllardır. Kayseri'de böyle ehil ve ilgili bir Dr olduğunu bilmeyenlere duyurmak için yazdım. Gerçekten iyi bir hekim bulmak hem çok önemli hem de zor. Hasteneye gelince vasat üstü diyebilirim. Hijyen iyi. Personel güler yüzlü ilgili fakat çok genç, olumsuzluk yaşamadım bilgileri de iyi ama daha tecrübeli ebeler olabilir diye düşündüm hep ama doğumuma giren ebeye ve sürekli alnımı ve yüzümü silen yardımcıya da çok teşekkür ederim. Mahcup ettiler beni. Rabbim Herkese sağlıklı sıhhatli doğumlar nasip etsin.
Magnet hastanesindeHangi hastanede şuan bilginiz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?