Kayseri'de pasta, kurabiye, tatlı ve tuzlu ikramlıkların siparişi alınır, kapınıza ka

banurose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
23
2
86
İngiltere
Önce Kayseri gibi hiç tanımadığım bir şehre, Londra'dan bir Bursalı olarak taşınmamla başladı herşey. Daha sonra oğluma diş kurabiyesi yapacak birini bulmaya çalışırken "ben yapabilirim, ne de olsa Turizm Otelcilik lisesi ve Üniversitesi mezunuyum, Bütün eğitim hayatım, stajlarım ve iş hayatımın büyük bir bölümü otel ve pastahanelerin imalathane ve satış bölümünde geçti, deneyeceğim yapabilirim" diyerek de ilk işimi yapmış oldum. Çok beğenildi ve değişik geldi bu güzel Anadolu kentinde. Daha sonra kızımın doğumgünü pastası, oğlumun, eşimin, onun, bunun derken, benim bu işi profesyonelliğe dökmem gerekiyor diye karar verdim. Ve. Eşimin bana büyük desteği ile ilk malzemelerimi yurtiçi ve çoğunu da yurtdışından ithal etmekle profesyonelliğe adımımı attım. Siparişleri irili, ufaklı gelmeye başladı. Bu arada Türkiye'de butik pastacılığı ilk yapmaya başlayanlardan Burçin Birdane Hanım'dan workshop dersler aldım. Eğitim ve workshoplara yurtiçi ve yurtdışında devam ediyorum.
Atölyem evimdedir benim, ancak yine sevgili eşim bana bir sürpriz yaptı ve kendi ofisinin yanına benim için de bir ofis düzenledi. Ve burası, pastalarımı imal edebileceğim ve hatta eğitim de verebileceğim bir bölüm haline geldi neredeyse. Ancak hala orayı tam faaliyete geçiremedim yoğunluktan. Hayalim Kayseri'de olmayan bir konsepti hayata geçirmek. Bunun için de çalışmalarım devam ediyor.
Pasta ve Cupcake'lerimi yaparken kesinlikle pasta katkı maddesi kullanmıyorum. Tamamen bildiğimiz un, yumurta ve şekerle pişiriyorum pandispanyalarımı. Butik pastahane'nin amacı budur. Yoksa hazır mikslerle yapılan işler seri imalat pastahanelerinin işlerine benzer, bense bu kulvarda koşmuyorum. Benim işim kişiye özel ve butik çalışmak. Çikolata ve şekerhamurunda da Türkiye ve dünyanın seçkin markalarını kullanıyorum.
Kurabiyelerimi yaparken de, yurtdışından özel olarak getirdiğim baharatları ve ev yapımı tereyağını kullanıyorum. Ve kişiye özel ya da kurumsal çalışmalar yapıyorum.
Diğer tatlı ve tuzlu Atıştırmalıklarımız ise şöyle:
Elmalı poğaça,
Susamlı halka,
Popcake,
Peynirli, zeytinli, patatesli poğaça
Gubate,
Paskalya çöreği
Alman pastası
Minik pastalar,
Saçaklı poğaça,
Lokumlu kurabiye,
Kahve kurabiyesi,
Rus salatası,
Kısır,
Humus,
Özel baharatlı cevizli sürpriz kek,
Ispanaklı, peynirli kiş,
Ispanaklı, peynirli, patlıcanlı, patatesli, kıymalı börek,
Tiramisu ve cheesecake ( çilekli, limonlu, vişneli ve çikolatalı )
Çeşitli parti kanepeleri, (zeytinli, salamlı...)
Diğer çeşitler için sorunuz..

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397144468.860019.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397144501.780938.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397144524.623279.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397144556.381787.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397144577.993523.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397144622.056166.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397144666.020394.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397144709.084894.webp

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397144303.960544.webp
    $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397144303.960544.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 331
Son düzenleyen: Moderatör:
Önce Kayseri gibi hiç tanımadığım bir şehre, Londra'dan bir Bursalı olarak taşınmamla başladı herşey. Daha sonra oğluma diş kurabiyesi yapacak birini bulmaya çalışırken "ben yapabilirim, ne de olsa Turizm Otelcilik lisesi ve Üniversitesi mezunuyum, Bütün eğitim hayatım, stajlarım ve iş hayatımın büyük bir bölümü otel ve pastahanelerin imalathane ve satış bölümünde geçti, deneyeceğim yapabilirim" diyerek de ilk işimi yapmış oldum. Çok beğenildi ve değişik geldi bu güzel Anadolu kentinde. Daha sonra kızımın doğumgünü pastası, oğlumun, eşimin, onun, bunun derken, benim bu işi profesyonelliğe dökmem gerekiyor diye karar verdim. Ve. Eşimin bana büyük desteği ile ilk malzemelerimi yurtiçi ve çoğunu da yurtdışından ithal etmekle profesyonelliğe adımımı attım. Siparişleri irili, ufaklı gelmeye başladı. Bu arada Türkiye'de butik pastacılığı ilk yapmaya başlayanlardan Burçin Birdane Hanım'dan workshop dersler aldım. Eğitim ve workshoplara yurtiçi ve yurtdışında devam ediyorum.
Atölyem evimdedir benim, ancak yine sevgili eşim bana bir sürpriz yaptı ve kendi ofisinin yanına benim için de bir ofis düzenledi. Ve burası, pastalarımı imal edebileceğim ve hatta eğitim de verebileceğim bir bölüm haline geldi neredeyse. Ancak hala orayı tam faaliyete geçiremedim yoğunluktan. Hayalim Kayseri'de olmayan bir konsepti hayata geçirmek. Bunun için de çalışmalarım devam ediyor.
Pasta ve Cupcake'lerimi yaparken kesinlikle pasta katkı maddesi kullanmıyorum. Tamamen bildiğimiz un, yumurta ve şekerle pişiriyorum pandispanyalarımı. Butik pastahane'nin amacı budur. Yoksa hazır mikslerle yapılan işler seri imalat pastahanelerinin işlerine benzer, bense bu kulvarda koşmuyorum. Benim işim kişiye özel ve butik çalışmak. Çikolata ve şekerhamurunda da Türkiye ve dünyanın seçkin markalarını kullanıyorum.
Kurabiyelerimi yaparken de, yurtdışından özel olarak getirdiğim baharatları ve ev yapımı tereyağını kullanıyorum. Ve kişiye özel ya da kurumsal çalışmalar yapıyorum.
Diğer tatlı ve tuzlu Atıştırmalıklarımız ise şöyle:
Elmalı poğaça,
Susamlı halka,
Popcake,
Peynirli, zeytinli, patatesli poğaça
Gubate,
Paskalya çöreği
Alman pastası
Minik pastalar,
Saçaklı poğaça,
Lokumlu kurabiye,
Kahve kurabiyesi,
Rus salatası,
Kısır,
Humus,
Özel baharatlı cevizli sürpriz kek,
Ispanaklı, peynirli kiş,
Ispanaklı, peynirli, patlıcanlı, patatesli, kıymalı börek,
Tiramisu ve cheesecake ( çilekli, limonlu, vişneli ve çikolatalı )
Çeşitli parti kanepeleri, (zeytinli, salamlı...)
Diğer çeşitler için sorunuz..

Eki Görüntüle 1062298 Eki Görüntüle 1062300 Eki Görüntüle 1062301 Eki Görüntüle 1062302 Eki Görüntüle 1062303 Eki Görüntüle 1062304 Eki Görüntüle 1062305 Eki Görüntüle 1062306

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ağustosta doğumum var ve bebek kurabiyesi yaptırmak istiyorum model ve fiyatlarınızı öğrenebilirmiyim.

Back
X