Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır denemedik direk tüp bebek ile başladıkAşılama hiç denediniz mi aca
Güncel fiyatlardan haberim yok ama 120 130 dan aşağı değildir sanırımÜcret ne kadar toplam fiyat acaba
Merhaba n’aptınız transfer oldunuz mu?bebek hasretiyle devam ediyoruz ister istemez Allahım sizinde emeklerinizi boşa çıkarmasın inşallah bu sefer nerde yaptırmışsınız diğer iki tüp bebeği ?
evet oldum 7. günümdeyim bugün :)Merhaba n’aptınız transfer oldunuz mu?
test sonucum 30 nisan bekliyorum bakalımSonucunuz nasıl oldu
Neden boş gebelik olmuş doktor bişe dedi mi beta artışınız nasıldı histereskopiyle ne alakası var orayı anlamadım14 martta Memorial de Özgüç hoca da transfer oldum 4aa kalitesi 5. Gün dü Sonrasında pozitif haberi aldım kese görmek için gittiğimizde kese küçük denildi ve tekrar beta baktığımızda istenilen gibi bir artış olmamıştı sonrası 10 gün sonra tekrar kontrol ve boş gebelik olduğunu öğrendim sonrasında Özgüç hoca histeraskopi yapalım dedi
Güncel fiyatı tüp bebek için 115 bin ödedim
18 bin embriyo dondurmak için verdim
30-40 bin arası ilaçlarım tuttu
25 bin piezzo tekniği uygulandı
Dondurulmuş embriyo transferi için 65 bin
Histereskopi içinde 45 bin ücret söylendi
Ay hadi inşallah güzel haberler alırız sizde bende bu ay regl olunca progesteron ve estradiola baktıracağım regldan sonra ne kadar süre sonra transfer olunuyor acabaevet oldum 7. günümdeyim bugün :)
Amiiin inşallahAy hadi inşallah güzel haberler alırız sizde bende bu ay regl olunca progesteron ve estradiola baktıracağım regldan sonra ne kadar süre sonra transfer olunuyor acaba
Teşekkür ederim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız birbirimize dua edelimAmiiin inşallah2. Günü bakıldı değerlerim iyiydi ilaçlar başlandı 13 gün onu kullandım sonrasında yine iki değere bakıldı rahim kalınılığı ve o değerler güzelse ve kalınlık ekstra Progestron iğneye başlayıp embriyonuz kaç günlükse o kadar kullanıp transfer oluyorsunuz benim döngümün 17. Gününe denk geldi yani
Beta artışım ilk başta 2 katı şeklindeydi herşey güzel ilerliyordu daha sonra kese görmeye gittiğimizde kese küçük dedi sonra tekrar beta isteyince çok artmadığını gördük Perinatoloji doktoru Mehmet tayyara gittim oda baktı Kese boştu genetik baktırın dediNeden boş gebelik olmuş doktor bişe dedi mi beta artışınız nasıldı histereskopiyle ne alakası var orayı anlamadım
8. Günüm Erken gebelik idrar testi yaptım negatif gördüm maalesefAy inşallah güzel haber alırsınızaz kalmış
Kaç çıktı betanız bende korkuyorum da aynı durumdan kaçıncı günler verdiniz ve daha sonra takibi bıraktınızBeta artışım ilk başta 2 katı şeklindeydi herşey güzel ilerliyordu daha sonra kese görmeye gittiğimizde kese küçük dedi sonra tekrar beta isteyince çok artmadığını gördük Perinatoloji doktoru Mehmet tayyara gittim oda baktı Kese boştu genetik baktırın dedi
Özgüç hoca gerek yok genetiğe dedi kalan iki embriyo genetik yaptırmak istedim Özgüç hoca kalitesi düşer dedi kaliteleri 4bb diğeri morulla O arada başka doktorlara da gittim aslında uygulanan tedavi ilaçlar dozları hepsi uygunmuş hastaneyle yada doktorla alakalı bi sorun yok dediler
ama yinede genetik için test verdik eşimle sonucu henüz çıkmadı
10. Gün verdim 85 başladı 2 gün sonra 146 2 gün sonra 282 doktorum dediki önemli olan tam iki katı olmasa da %66 artmış olması lazım dedi Sonra beklemeye geçtik doktorum 10 gğün sonra us bakacaz dedi gittiğimde kese küçüktü gelişme yok dedi beta aldık 710 çıktı 2 gün sonra yine beta 750 çıktı ve boş gebelik olduğunu öğrendim yine bi umut perinatolojiye gittim onların cihazları daha iyi böyle herseyi görüyor diye Mehmet Tayyar hoca da boş gebelik dedi ben yine durmadım başka doktora da gittim oda boş dedi ve kürtaj oldumKaç çıktı betanız bende korkuyorum da aynı durumdan kaçıncı günler verdiniz ve daha sonra takibi bıraktınız
sanmıyorum regl ağrılarım da oluyor olmadı yani büyük ihtimal..Üzülmeyin yanıltıcı olabilir 10. Günü bekleyin inşallah oozitif olur
Merhaba üzüp strese girmeyin Allah büyük bekleyin 10. Güne kadar hatta Semih hoca sanırım 12 günde test istiyor doktor olur Allah’ın izniyle kaçıncı gün embriyosuydu ve kalitesi neydi sizin embriyonuzun?sanmıyorum regl ağrılarım da oluyor olmadı yani büyük ihtimal..