ay hadi canım inşallah benimde 13 ünde 2.kontrolüm birlikte gidiyoruz :) inşallah hamilelik haberinide birlikte alırızCanım ben bugün gittim transfer hazırlığına başladık 16 Nisan 2. Kontrol sonra transfer belli olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay hadi canım inşallah benimde 13 ünde 2.kontrolüm birlikte gidiyoruz :) inşallah hamilelik haberinide birlikte alırızCanım ben bugün gittim transfer hazırlığına başladık 16 Nisan 2. Kontrol sonra transfer belli olacak
ben hiç merkezde baktırmadım o zaman pazartesi günü benden e2 ve progestron için ücret alınmaz ilaçları da aile hekimine yazdırdım ben bittikçe ordan yazdırabilirsiniz dediler 1 kutu aldım bitince tekrar yazdırcam transferden sonrada kullanacağımız ilaçlar ya sende öyle yapabilirsin canım istersenCanım bide bende bugün e2 ve progsetron baktılar 1700 tl ödeme yaptım paket içeriğinde sadece 2 kereymiş bu 3. Kan olduğu için 3 kutu esofmen 1 kutu coraspriin 1 kutu antibiyotik 1 kutu folik asit 2200 tl ödeme yaptım
Öyle yapayım canım da nasıl kan almadılar bende opu kadar 2 kere aldılar bide bu son gittiğimde aldılar pakete 2 kan dahilmiş sadeceben hiç merkezde baktırmadım o zaman pazartesi günü benden e2 ve progestron için ücret alınmaz ilaçları da aile hekimine yazdırdım ben bittikçe ordan yazdırabilirsiniz dediler 1 kutu aldım bitince tekrar yazdırcam transferden sonrada kullanacağımız ilaçlar ya sende öyle yapabilirsin canım istersen
Ay hadi İmşallah sen de uzaktan geliyordun demi trasfer sonrası npacaksınn canım dönecek misin hemenay hadi canım inşallah benimde 13 ünde 2.kontrolüm birlikte gidiyoruz :) inşallah hamilelik haberinide birlikte alırız
Ben şehir dışında olduğum için istedikleri testleri kendim yaptırıp sonuç attım canım o süreçler de merkezde yaptırmadım yaniÖyle yapayım canım da nasıl kan almadılar bende opu kadar 2 kere aldılar bide bu son gittiğimde aldılar pakete 2 kan dahilmiş sadece
Evet Maraş’tan geliyorum bende çok uzak değil zaten yavaş yavaş döneriz inşallahAy hadi İmşallah sen de uzaktan geliyordun demi trasfer sonrası npacaksınn canım dönecek misin hemen
Anladım canım çok iyi yapmışsınBen şehir dışında olduğum için istedikleri testleri kendim yaptırıp sonuç attım canım o süreçler de merkezde yaptırmadım yani
Ay ben annemlerde kalayım diyorum o olöasaydı da bi otel tutar kalırdım herhde 1 hafta düşük öyküm var biraz korkuyorumEvet Maraş’tan geliyorum bende çok uzak değil zaten yavaş yavaş döneriz inşallahçok yatmayı önermiyorlar zaten hatta ertesi gün pazara denk gelmezse işe bile gidicem
![]()
Sen hangi şehşrdendi canımAy ben annemlerde kalayım diyorum o olöasaydı da bi otel tutar kalırdım herhde 1 hafta düşük öyküm var biraz korkuyorum
Yozgat canımSen hangi şehşrdendi canım
Yanına gidince huzur buluyorum örnek vereyim opudan çıktım çok gergin ve sinirliydim hemşire geldi yemem için birseyler getirdi bi kaç soru sordu moralim bozuk şekilde cevap verdim semih hocayı istiyorum dedim çünkü p gelip açıklama yapınca rahatlayacaktım geldi ve gidince hemşire geldi yüzün gülüyor rahatladın demi dedi umarım mesajı almıssındır burda anlatmak istediğim bende kazandığı güven şuan trasfer hazırlığındayım ne olur sonucum bilmiyorum ama önce rabbime sonra semih hocama çok güveniyorumKizlar merhaba sanirim çoğunuz Semih hocada tedavi görüyorsunuz . Bende düşünüyorum şehir dişindan gideceğim , genel olarak güzel yorumlar okudum . Benim iki negatif denemem var bu yüzden hem şehir hemde doktor değişmek istiyorum . Memnunmusunuz önerirmisiniz?
Maşallah ne güzel bişey bu doktordan o güveni almak mükemmel bişey gerçekten . İnşallah transfer sonucunuz pozitif olur bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alirsiniz . Kaç yumurtanız toplandi kaç embriyo oluştu laboratuvar kalitesi hakkında fikir sahibi olmak için soruyorum . Birde şuanki güncel fiyat nedir acaba ? Ücret konusunda yardimci oluyorlar mi indirim gaflarYanına gidince huzur buluyorum örnek vereyim opudan çıktım çok gergin ve sinirliydim hemşire geldi yemem için birseyler getirdi bi kaç soru sordu moralim bozuk şekilde cevap verdim semih hocayı istiyorum dedim çünkü p gelip açıklama yapınca rahatlayacaktım geldi ve gidince hemşire geldi yüzün gülüyor rahatladın demi dedi umarım mesajı almıssındır burda anlatmak istediğim bende kazandığı güven şuan trasfer hazırlığındayım ne olur sonucum bilmiyorum ama önce rabbime sonra semih hocama çok güveniyorum![]()
Kısaca bahsedeyim ben bana göre kolay hastayım bi düşük 1 kimyasal gebelik geçmişim var yaş 22 bu rahim gebelik biliyor eee gel gelelim sonuca yaşıma göre amh çok düşük bunu anlattıkca bi tık üzülüyorum ama 7 yumurtadan sadece 1 tane güzel embriyom oldu ve bu kesinlikle lab kaynaklı değil benim yumurtamla alakalı çünkü eşimde sorun yok aslında bendede yokta neyse buraları geçiyorum indirim yapmıyorlar 120 bin tl hastaneye ödedim ilaçlar vs baya buluyor daha almaya da devam ediyoruz süreç bitince totel parayı buraya yazacağım arkadaşlarımız faydalansın diye bide bende 1 embriyo olmuştu diye sizde olcak değil bu süreci yaklaşık 4 5 arkadaş aynı yürttürk burda günlerimiz çok yakın hepsinin de güzel embriyoları oldu çok şükür ben bazı şeyleri kadere kısmete bağlıyorum doktorum embriyomun güzel olduğunu söyledi belkide altın yumurtadır Allah zorlaştırmasın kolaylaştırsınMaşallah ne güzel bişey bu doktordan o güveni almak mükemmel bişey gerçekten . İnşallah transfer sonucunuz pozitif olur bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alirsiniz . Kaç yumurtanız toplandi kaç embriyo oluştu laboratuvar kalitesi hakkında fikir sahibi olmak için soruyorum . Birde şuanki güncel fiyat nedir acaba ? Ücret konusunda yardimci oluyorlar mi indirim gaflar
Rabbim umarım korktuğum yete uğratmaz bu bebiş bana tutunur ama olaki tutmazssa kesinlikle tekrar semih hocamı seçerim daha dün Kontele gittim muayene edeyim yumurta varsa gel başlayalım havuz yapalım dedi tamm bakalım deidm baktı yumurta var ama az bazen opu sonrası böyle olur bu ay yumurtan çok yok dedi yapmayalım dedi para odaklı olsa o 3 Yumruta için beni tedaviye alabilirdi ama gerek duymadı şans verelim bu bebeğe hocam dedim katılıyorum yaşın genç rahim güzel embriyo güzel dedi rahatlattı. Siz önceden özelde mi yaptırdınız bilmiyorum eğer öyleyse maddi zorluğunuzu anlıyorum çok zor bi süreç maddi manevi Allah yar ve yardımcımız olsunMaşallah ne güzel bişey bu doktordan o güveni almak mükemmel bişey gerçekten . İnşallah transfer sonucunuz pozitif olur bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alirsiniz . Kaç yumurtanız toplandi kaç embriyo oluştu laboratuvar kalitesi hakkında fikir sahibi olmak için soruyorum . Birde şuanki güncel fiyat nedir acaba ? Ücret konusunda yardimci oluyorlar mi indirim gaflar
Evet brncede kesinlikle tek embriyo diye üzülmeyin sakin benim 4 adet en iyi kalite embriyom vardı tutmadı . Bu işler kesinlikle nasip işi . Hastane ücreti bence gayet iyi çünkü memorial kurumsal bi yer ben Diyarbakır memorial den fiyat aldim 160 dediler . Rabbim inşallah güzel haberler almanızı nasip etsin inşallahKısaca bahsedeyim ben bana göre kolay hastayım bi düşük 1 kimyasal gebelik geçmişim var yaş 22 bu rahim gebelik biliyor eee gel gelelim sonuca yaşıma göre amh çok düşük bunu anlattıkca bi tık üzülüyorum ama 7 yumurtadan sadece 1 tane güzel embriyom oldu ve bu kesinlikle lab kaynaklı değil benim yumurtamla alakalı çünkü eşimde sorun yok aslında bendede yokta neyse buraları geçiyorum indirim yapmıyorlar 120 bin tl hastaneye ödedim ilaçlar vs baya buluyor daha almaya da devam ediyoruz süreç bitince totel parayı buraya yazacağım arkadaşlarımız faydalansın diye bide bende 1 embriyo olmuştu diye sizde olcak değil bu süreci yaklaşık 4 5 arkadaş aynı yürttürk burda günlerimiz çok yakın hepsinin de güzel embriyoları oldu çok şükür ben bazı şeyleri kadere kısmete bağlıyorum doktorum embriyomun güzel olduğunu söyledi belkide altın yumurtadır Allah zorlaştırmasın kolaylaştırsın![]()
Üzülmedim neden biliyor musunuz Rabbim ne diyorsa o oluyor bakın ben normalde 7 Mart tedaviye başlayacaktım fakat adetim tam 8 gün gecikti ve ben tedaviye 14 Mart başlamış oldum he üzüldüm ya işte neden geciktim şimdiye opu olmuştum süreç uzadı diye kendimi yedim sonra Rabbim bu zamanı uygun gördü ya sebebi yok o bilmiyor doğrusunu dedim en basiti taze trafser planlıyorduk oda olmadı dedim bundada vardır birsey bakın şuan transfere yaklaştım zaman da su misali tutması içinde benim yapmam gereken ilaçları saatinde almak ve dua etmek dualarınıza da beni katın İmşallahEvet brncede kesinlikle tek embriyo diye üzülmeyin sakin benim 4 adet en iyi kalite embriyom vardı tutmadı . Bu işler kesinlikle nasip işi . Hastane ücreti bence gayet iyi çünkü memorial kurumsal bi yer ben Diyarbakır memorial den fiyat aldim 160 dediler . Rabbim inşallah güzel haberler almanızı nasip etsin inşallah
Tabiki kesinlikle Rabbimin verdiği herseyde vardir bi hayır . Vermediğinde de vardir o hayır . Biz malesf bazi şeyleri yönetemiyoruz mesela benim sürecim çok güzel geçti hersey çok kolaydi hiç bi zorluk yaşamadik ama olmadi . Halbuki benim doğal yoldan bi çocuğum var ve çocuğumdan sonrada iki düşük yaşadim ama sonrasinda hamile kalamadim. Buda Rabbimin bi sinavi . Tabiki ederim Rabbim hepimizin dualarini kabul eylesin inşallahÜzülmedim neden biliyor musunuz Rabbim ne diyorsa o oluyor bakın ben normalde 7 Mart tedaviye başlayacaktım fakat adetim tam 8 gün gecikti ve ben tedaviye 14 Mart başlamış oldum he üzüldüm ya işte neden geciktim şimdiye opu olmuştum süreç uzadı diye kendimi yedim sonra Rabbim bu zamanı uygun gördü ya sebebi yok o bilmiyor doğrusunu dedim en basiti taze trafser planlıyorduk oda olmadı dedim bundada vardır birsey bakın şuan transfere yaklaştım zaman da su misali tutması içinde benim yapmam gereken ilaçları saatinde almak ve dua etmek dualarınıza da beni katın İmşallah![]()
seninde yakınmış canım bi şey olmaz inşallahYozgat canım
Merhabalar bende bu yola semih hocanın adını hiç duymayarak ve bu konuyu açarak başladım mustafa ve gökalp hocayı araştırmaya çıktığım bu yolda semih hocayla karşılaştım ve bence boşuna değildi sürecin başından bu yana pişman olduğum tek bir an olmadı gerek ilgisi gerek moral desteği ilk görüşmede aklımda tuttuğum tüm konuları daha ben sormadım kendisi açıkladı hemşireler zaten güler yüzlüler sormak istediğinizi aklınıza takılan şeyleri her an akşam 9 a kadar telefon bizde sorabilirsiniz diyorlar semih hocam kendi numarasını verdi ona sormak istediklerim olunca kendiside ilgileniyor genel olarak ilgi ve iletişim güzel çünkü dış merkezlerde bu problem çok fazla dile getirilmişti bende 120.00 tl ödedim opuda alınıyo bu ücrette ilaçlar da baştakiler 22.000 tl civarı tuttu şimdiki transfer için kullandıklarımı aile hekimliğine yazdırdım 114 tl tuttu yani gereksiz işlem yapmıyor mesela hsg 5 yıl önce vardı muanede gerek görmedi yapılan kan testlerini isterseniz size bırakıyoralar devlete yönlendiriyorlar masraf olmaması açısından bizde yapacaksınız olayı yok yada gereksiz ilaç aldırma yok ve burda bi kaç kişiyiz hepimizin tedavi yöntemi farklı bence kişiye göre uyguluyor ön görüşmeye gittiğinizde o ilgisini farkedersiniz sonuç hepimizin olumlu olur inşallah ama olmazsada takdir tabiki Allahtan Semih hocada aracı bi nevi benimde 10 yumurtam toplandı 7 si döllendi 5.güne 3 tane gitti diğerleri çok iç açıcı değildi ondan 3 tane donduruldu bakalım hayırlısı olsun hakkımızda hepimizinKizlar merhaba sanirim çoğunuz Semih hocada tedavi görüyorsunuz . Bende düşünüyorum şehir dişindan gideceğim , genel olarak güzel yorumlar okudum . Benim iki negatif denemem var bu yüzden hem şehir hemde doktor değişmek istiyorum . Memnunmusunuz önerirmisiniz?