• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseride Tüp bebek doktoru ?

Duymadınız mı gerçekten? Diplomasız embryolog çalıştırmışlar birde doktorun kendisi pişkin pişkin ,biz kötü bişey yapmadık arkadaşımız hastaydı bizde başka personeli oraya koyduk çalıştırdık diyor. Sonra bir anda tüm haberler kaldırıldı. Ayretten tüm hastalardan yüklü miktarda ilaç parası alınmış normalin üstünde hemde. Video yada bişey bulursam eklicem tekrar buraya. Arkadaşımda orda hamile kaldı bende kendisine bahsettim video atmıştım. Arkadaşımda sahte embryolog olan kişiyi defalarca gördüğünü söyledi. Ben başta karalama diye düşündüm ama gerçekmiş haber zaten burda da yaptıran çoğu kişi yazdı maddi manevi zarar ..
Canim buldum haberi okudum bende.
Allah korkusu da yok kimsede.

Aynen bende pkoluyum rezerv düşüklüğü pkoda olmuyor tam tersi fazla fazla yumurta oluyor. Wallaha bilmiyorum ne oldu insanlara gittikce kötüye gidiyor allahım işinin ehli doktoruna denk getirsin yaptıran herkes tek seferde kurtulsun şu işlemlerden kolay değil. Ben daha başlamadım şimdiden stressliyim
Evet öyle bana hem pcoslusun hemde rezervin az dedi ve hemen acil yapılmalı dedi şok oldum eşime hadi gidelim dedim çünkü para amaçlı yaptığını hissettim güven vermedi ama Semih hoca öyle değil asla demedi acşl yapmalısınız felan diye ve 2025 Ağustos ayında 185 bin tl demişti acı badem bize çok pahalı bir sürü işlem yapıyorlar ve bir sürü para alıyorlar

Evet öyle bana hem pcoslusun hemde rezervin az dedi ve hemen acil yapılmalı dedi şok oldum eşime hadi gidelim dedim çünkü para amaçlı yaptığını hissettim güven vermedi ama Semih hoca öyle değil asla demedi acşl yapmalısınız felan diye ve 2025 Ağustos ayında 185 bin tl demişti acı badem bize çok pahalı bir sürü işlem yapıyorlar ve bir sürü para alıyorlar
Hey allahim ya duyan kimse gitmez insallah daha kapatilmali bence

Canım benim Gökalp hoca da ilk gorusmede uzun uzun gorustu kendini anlatti yapay zekayi anlatti. Sonraki gorusmeler sehir disindan geliyordum tekrar o gun donmem gerekiyordu 2 gun onceden randevu almama ragmen sabahlari gittigimde normal siraya koyuyorlardi, zaten 8 saat yol geliyordum bir de orada 2 saat bekliyordum. Ve cok kisa suruyordu gorusme. Sadece cataldayken goruyordum doktoru, sorularimi yazip, cataldayken orada soruyordum artik.

19 yumurtam toplandı. Çok sevindim mutlaka bu kadar yumurtadan 1 gebelik elde ederim diye. 8 embriyom donduruldu.
Toplam 3 kez transfer oldu.
Her defasında yapay zeka başarı oranı %85-90 oranı verdi. Her transferde rahmin durumunu embriyolarin kalitesini çok beğeniyorum, gebeliğin şimdiden hayırlı olsun diyordu. Ama benim 2 kimyasal oldu 1 negatif.

Kimyasalların gebelik haberini çok büyük başarı olarak veriyordu sayfasinda ama benim betalar ertesi gün düşüyordu.

Tamamen başarısız hoca demiyorum mutlaka pozitifler de var ama ben olumsuz deneyim yaşadım.
benimde yapay zeka kısmı kafamı karıştırıyordu aslında çünkü istanbulda ankarada ki kliniklerde aynı şekilde çalışıyorlar oralarında başarı oranları yüksek diye acaba bunun etkisi yüksek mi diyordum ama sizin deneyimden sonra demek ki çokta etkisi yokmuş aslında tabiki herşey kısmet nasip evet bende paylaşılan başarı oranlarına ne güzel diyordum demek ki mustafa hoca gibi erkenden paylaşıyormuş semih hoca ise tam tersine sosyal medyada hiç yok umarım hepimizin hakkında hayırlısı olsun

Rahim filmim yoktu elinizde hasır giderseniz daha iyi olur rahim filmim olmadığı için bir ay sonraya attı bu süreçte vitaminlerle alt yapıyı yaptı ön görüşmeden sonra Amh ve insüline bakıldı ona göre önce ilaç tedavisine başlandı bir ay sonra gel dedi Semih hoca şuanda tedaviye başladım ilk iğnemi vurdum
çok güzel maşallah ya rabbim şu güzel günün hatrına çıktığımız bu yolda kucağımızı bebeklerle doldursun bence vitamin değeri yükselterek ilerlemeside güzel bi şey yumurta kalitesi aslında benimde vitaminlerimin çok iyi olduğunu düşünmüyorum rahim filmim var ama 5 sene oldu muhtemelen benden de isteyecektir.

Aynen bende pkoluyum rezerv düşüklüğü pkoda olmuyor tam tersi fazla fazla yumurta oluyor. Wallaha bilmiyorum ne oldu insanlara gittikce kötüye gidiyor allahım işinin ehli doktoruna denk getirsin yaptıran herkes tek seferde kurtulsun şu işlemlerden kolay değil. Ben daha başlamadım şimdiden stressliyim
gerçekten kaliteli ve vicdan sahibi insanlara denk getirsin hepimizi maddi özellikle de manevi olarak yoruluyoruz vicdan sahibi olmayan doktorlar bizi para geliri olarak görüyor bizleri

ben geçen gün aradım fiyat bilgisi almak için bu rakamdan düşük söyledi demek ki çıkan haberlerden sonra indirime gitmişler :)

benimde yapay zeka kısmı kafamı karıştırıyordu aslında çünkü istanbulda ankarada ki kliniklerde aynı şekilde çalışıyorlar oralarında başarı oranları yüksek diye acaba bunun etkisi yüksek mi diyordum ama sizin deneyimden sonra demek ki çokta etkisi yokmuş aslında tabiki herşey kısmet nasip evet bende paylaşılan başarı oranlarına ne güzel diyordum demek ki mustafa hoca gibi erkenden paylaşıyormuş semih hoca ise tam tersine sosyal medyada hiç yok umarım hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Aynen Semih hoca kalp atışında kadar paylaşım yapmıyor diye duydum.

Ki ben kolay bir hastayım bana göre, yumurta sayım fazla, embriyo miktarı iyi oluyor 5. Güne gidiyor, rahmin kalınlığı hep çok iyidi, benim doğal yolla bir kızım da var, yani bu rahim daha önce bebekte taşıdı. Ama kısmet olmayınca olmuyor. Mutlaka başarıları vardır hocanın ama bence mucize yaratmıyor.

Ki ben kolay bir hastayım bana göre, yumurta sayım fazla, embriyo miktarı iyi oluyor 5. Güne gidiyor, rahmin kalınlığı hep çok iyidi, benim doğal yolla bir kızım da var, yani bu rahim daha önce bebekte taşıdı. Ama kısmet olmayınca olmuyor. Mutlaka başarıları vardır hocanın ama bence mucize yaratmıyor.
maşallah inşallah yine güzellikler sonuçlanır.. tabiki nasip birazda

Semih hoca reklam yapmıyor kendisi bile diyor reklam yapmaya gerek yok referansla memnuniyetle gelen hastamız çok bende referans üzerine gittim ve çok memnunum

ben geçen gün aradım fiyat bilgisi almak için bu rakamdan düşük söyledi demek ki çıkan haberlerden sonra indirime gitmişler :)
Bize bir sürü işlem yapacağız dedi Semih hoca öyl çok işlem yapmıyor maddiyatıda düşünüyor az maliyetle nasıl güzel sonuç alırız diye düşünüyor

Semih hoca reklam yapmıyor kendisi bile diyor reklam yapmaya gerek yok referansla memnuniyetle gelen hastamız çok bende referans üzerine gittim ve çok memnunum
bende reglmi bekliyorum burda yazılanlardan sonra semih hoca da kararımı verdim ya bende hiç bilmeyerek araştırmaya başlamıştım ama gerek buranın gerekse genel yorumlardan sonra daha olumluya döndü bende

Bize bir sürü işlem yapacağız dedi Semih hoca öyl çok işlem yapmıyor maddiyatıda düşünüyor az maliyetle nasıl güzel sonuç alırız diye düşünüyor
evet eksra çok işlem yaptığını duymuştum hatta alakası olmayan ilaçlar da kullandırmışlar kanser hastalarına kullanılan maliyetli ilaçlarmış

Rabbim hayırla sonuclandirsin canim

Semih hocaya kalp atışına bakarken hocam siz video filan çekmiyor musunuz dedim benim sayfamda paylaşım çok az reklamı sevmiyorum ben sonuçta doğumla sonuçlanmamış kalp atışı bile her şey demek değil dedi siz bana doktor sitesine yorum yapın yeter dedi 🥰

Semih hocaya kalp atışına bakarken hocam siz video filan çekmiyor musunuz dedim benim sayfamda paylaşım çok az reklamı sevmiyorum ben sonuçta doğumla sonuçlanmamış kalp atışı bile her şey demek değil dedi siz bana doktor sitesine yorum yapın yeter dedi 🥰
Evet bi yandan en güzeli ama bi yandan da ara ara da paylaşsa fena olmaz başta araştırırken çok arada kaldım çünkü en sonki paylaşımları 2025 falan ☺️bende doktor sitesinden ve yapay zekayla ilerledim kendisini buldum inşallahta güzel olur 🙏🏻

Evet bi yandan en güzeli ama bi yandan da ara ara da paylaşsa fena olmaz başta araştırırken çok arada kaldım çünkü en sonki paylaşımları 2025 falan ☺️bende doktor sitesinden ve yapay zekayla ilerledim kendisini buldum inşallahta güzel olur 🙏🏻
Canım bende ilk tedirgin oldum paylaşım yok uzun zamandır diye girin benimle birlikte bir sürü hasta vardı hafta sonu olmasına rağmen o gün trafser de vardı hatta ben çıktım hocam transfere hazırız inelim dedi hemşire baya duygulandım İmşallah o evreye bian önce gelip pozitif haber alırız

Back
X