• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseride Tüp bebek doktoru ?

evet aslında tanıdığım 2 sene önce tüp bebek yaptırmış ikizleri oldu ve 2 kişiyi daha yönlendirdi onlarda hamile kaldı bende bu yola onu araştırarak çıktım ama okuduklarımdan sonra bilmiyorum vazgeçtim çok fazla olumsuz ve skandallar var amiiin tşk ederim
Merhaba benimde arkdasim mustafa tas doktorda hamile kaldi ikizlere ama skandal haber sonrasi baya hasta sayisi azalir. Zaten neden görevden almiyolar kapattirmiyolar anlamadim..

Merhabalar Kayseride tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum deneyimi olan var mı doktor konusunda ? Semih zeki ve Gökalp öner konusunda kararsız kaldım. Semih hocanın ilgili olduğunu memorıal hastanesinin laboratuvar kısmının iyi olduğunu ki bu süreçte doktordan daha önemli olduğu söyleniliyor. Gökalp hocanında yapay zeka destekli cihazla ilerlediğini bilgili olduğunu duydum.Deneyimi olan var mı başarı elde eden ?
merhaba ben başladım semih hocayla bugün tedaviye ilgi alaka olarak çok ilgili semih hoca daha sürecin başındayım inşallah güzel sonuçlar alırım

direk tedaviye mi başladı peki ? siz bi öneri üzerine mi gittiniz acaba
direk tedaviye başlamıyor semih hoca rahim filmi amh değeri gibi bazı tahliller istiyor benden rahim filmi istedi çektirdik bana vitaminler verdi insilün biraz yükseğe yakın çıktı glifor verdi d vitamini verdi bir ay kullandım rahim filmini çekindim bugün başladık tedaviye aceleye getirmiyor semih hoca

direk tedaviye başlamıyor semih hoca rahim filmi amh değeri gibi bazı tahliller istiyor benden rahim filmi istedi çektirdik bana vitaminler verdi insilün biraz yükseğe yakın çıktı glifor verdi d vitamini verdi bir ay kullandım rahim filmini çekindim bugün başladık tedaviye aceleye getirmiyor semih hoca
Canım bende başladım yarın 3. İğne mi vuracağım benim rahim filmi amh mevcuttu istemedi hemen başladık

Güzel sonuçlar alalım İmşallah 🥹

• Beğen
Reactions: Tge

Merhaba benimde arkdasim mustafa tas doktorda hamile kaldi ikizlere ama skandal haber sonrasi baya hasta sayisi azalir. Zaten neden görevden almiyolar kapattirmiyolar anlamadim..
Gerçekten de öyle insanların hayatıyla oynuyorlar hepsinin aklında soru işaretleri kaldı başta karalama mıdır acaba diye düşündüm ama hakkında ki yorumlar da geneli olumsuz

merhaba ben başladım semih hocayla bugün tedaviye ilgi alaka olarak çok ilgili semih hoca daha sürecin başındayım inşallah güzel sonuçlar alırım
Ayy inşallah hakkında hayırlısı olsun canım bende semih hoca ve Gökalp hoca arasında aşırı kaldım ama semih hocaya gidicem gibi

Gittiğiniz gün mü verdiniz kan tahlillerini ? Vitamin değerlerini yükselterek ilerlemesi daha güzelmiş daha önce mevcut rahim filminiz var mıydı ?

Canım bende başladım yarın 3. İğne mi vuracağım benim rahim filmi amh mevcuttu istemedi hemen başladık
Mevcut olan rahim filminiz ne zaman çekilmiştiniz benimde mevcut ama biraz oldu yeniden ister diye düşündüm

Merhabalar Kayseride tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum deneyimi olan var mı doktor konusunda ? Semih zeki ve Gökalp öner konusunda kararsız kaldım. Semih hocanın ilgili olduğunu memorıal hastanesinin laboratuvar kısmının iyi olduğunu ki bu süreçte doktordan daha önemli olduğu söyleniliyor. Gökalp hocanında yapay zeka destekli cihazla ilerlediğini bilgili olduğunu duydum.Deneyimi olan var mı başarı elde eden ?
Canım benim Gökalp hoca da ilk gorusmede uzun uzun gorustu kendini anlatti yapay zekayi anlatti. Sonraki gorusmeler sehir disindan geliyordum tekrar o gun donmem gerekiyordu 2 gun onceden randevu almama ragmen sabahlari gittigimde normal siraya koyuyorlardi, zaten 8 saat yol geliyordum bir de orada 2 saat bekliyordum. Ve cok kisa suruyordu gorusme. Sadece cataldayken goruyordum doktoru, sorularimi yazip, cataldayken orada soruyordum artik.

19 yumurtam toplandı. Çok sevindim mutlaka bu kadar yumurtadan 1 gebelik elde ederim diye. 8 embriyom donduruldu.
Toplam 3 kez transfer oldu.
Her defasında yapay zeka başarı oranı %85-90 oranı verdi. Her transferde rahmin durumunu embriyolarin kalitesini çok beğeniyorum, gebeliğin şimdiden hayırlı olsun diyordu. Ama benim 2 kimyasal oldu 1 negatif.

Kimyasalların gebelik haberini çok büyük başarı olarak veriyordu sayfasinda ama benim betalar ertesi gün düşüyordu.

Tamamen başarısız hoca demiyorum mutlaka pozitifler de var ama ben olumsuz deneyim yaşadım.

Skandal haber nedir acaba ?

Gerçekten de öyle insanların hayatıyla oynuyorlar hepsinin aklında soru işaretleri kaldı başta karalama mıdır acaba diye düşündüm ama hakkında ki yorumlar da geneli olumsuz
Bende başta kesin karalamadır diye düşündüm hatta buraya da bir hanımefendiyle de konuşurken demiştim arkadaşım hamile kaldı işte kesin adını kötüye kullanıyolar dedim ama baya baya entrika dolu klinik. İnşallah daha kimse gitmez. Diplomasız embryolog aman allahım düşününce tüylerim diken diken oluyor ya başkasının yumurtasıyla yaparlarsa diye aklımı yerdim🤦🏻‍♀️

Doğrudur benim mevcut değildi o yüzden diğer aya attı Semih hoca bu süreçtede vitaminlerle yumurtaları besledi alt yapıyı attı.

Skandal haber nedir acaba ?
Duymadınız mı gerçekten? Diplomasız embryolog çalıştırmışlar birde doktorun kendisi pişkin pişkin ,biz kötü bişey yapmadık arkadaşımız hastaydı bizde başka personeli oraya koyduk çalıştırdık diyor. Sonra bir anda tüm haberler kaldırıldı. Ayretten tüm hastalardan yüklü miktarda ilaç parası alınmış normalin üstünde hemde. Video yada bişey bulursam eklicem tekrar buraya. Arkadaşımda orda hamile kaldı bende kendisine bahsettim video atmıştım. Arkadaşımda sahte embryolog olan kişiyi defalarca gördüğünü söyledi. Ben başta karalama diye düşündüm ama gerçekmiş haber zaten burda da yaptıran çoğu kişi yazdı maddi manevi zarar ..

Gittiğiniz gün mü verdiniz kan tahlillerini ? Vitamin değerlerini yükselterek ilerlemesi daha güzelmiş daha önce mevcut rahim filminiz var mıydı ?
Rahim filmim yoktu elinizde hasır giderseniz daha iyi olur rahim filmim olmadığı için bir ay sonraya attı bu süreçte vitaminlerle alt yapıyı yaptı ön görüşmeden sonra Amh ve insüline bakıldı ona göre önce ilaç tedavisine başlandı bir ay sonra gel dedi Semih hoca şuanda tedaviye başladım ilk iğnemi vurdum

Duymadınız mı gerçekten? Diplomasız embryolog çalıştırmışlar birde doktorun kendisi pişkin pişkin ,biz kötü bişey yapmadık arkadaşımız hastaydı bizde başka personeli oraya koyduk çalıştırdık diyor. Sonra bir anda tüm haberler kaldırıldı. Ayretten tüm hastalardan yüklü miktarda ilaç parası alınmış normalin üstünde hemde. Video yada bişey bulursam eklicem tekrar buraya. Arkadaşımda orda hamile kaldı bende kendisine bahsettim video atmıştım. Arkadaşımda sahte embryolog olan kişiyi defalarca gördüğünü söyledi. Ben başta karalama diye düşündüm ama gerçekmiş haber zaten burda da yaptıran çoğu kişi yazdı maddi manevi zarar ..
Bende Mustafa taşa gittim ön görüşmede sonuçlarıma baktı hem pcossun dedi hemde yumurta rezervin düşğk dedi öyle diyince içime şüphe düştü pcos olduğumu tahmin ediyordum ama yumurta rezervi düşğk deyince içime sinmedi çünkü pcosta yumurta çok oluyor Semih zeki hoca içime sine sine konuştu çelişkiye düşmeden o yüzden Semih hoca ile başladım ben

Bende Mustafa taşa gittim ön görüşmede sonuçlarıma baktı hem pcossun dedi hemde yumurta rezervin düşğk dedi öyle diyince içime şüphe düştü pcos olduğumu tahmin ediyordum ama yumurta rezervi düşğk deyince içime sinmedi çünkü pcosta yumurta çok oluyor Semih zeki hoca içime sine sine konuştu çelişkiye düşmeden o yüzden Semih hoca ile başladım ben
Aynen bende pkoluyum rezerv düşüklüğü pkoda olmuyor tam tersi fazla fazla yumurta oluyor. Wallaha bilmiyorum ne oldu insanlara gittikce kötüye gidiyor allahım işinin ehli doktoruna denk getirsin yaptıran herkes tek seferde kurtulsun şu işlemlerden kolay değil. Ben daha başlamadım şimdiden stressliyim

Back
X