1 yıllık canım üstüne hamile kalmıştım ben onu da belirttim tamam güzel dedi
Benimde 3 yil oluyor rahim filmi ama istemediMevcut olan rahim filminiz ne zaman çekilmiştiniz benimde mevcut ama biraz oldu yeniden ister diye düşündüm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 yıllık canım üstüne hamile kalmıştım ben onu da belirttim tamam güzel dedi
Benimde 3 yil oluyor rahim filmi ama istemediMevcut olan rahim filminiz ne zaman çekilmiştiniz benimde mevcut ama biraz oldu yeniden ister diye düşündüm
Ön görüşme yapabilirsiniz hem ücretsiz hemde bilgi aşmış olursunuzbende reglmi bekliyorum burda yazılanlardan sonra semih hoca da kararımı verdim ya bende hiç bilmeyerek araştırmaya başlamıştım ama gerek buranın gerekse genel yorumlardan sonra daha olumluya döndü bende
Evet öyleEvet bi yandan en güzeli ama bi yandan da ara ara da paylaşsa fena olmaz başta araştırırken çok arada kaldım çünkü en sonki paylaşımları 2025 falanbende doktor sitesinden ve yapay zekayla ilerledim kendisini buldum inşallahta güzel olur
![]()
Amiinnnnnnn İnşallahEvet öyleinşallah siz de Semih hocayla ilk tedavinizde kolaylıkla sağlıklıca kavuşursunuz minik mucizenize
![]()
evet gidicem inşallah adet olmayı bekliyorum bugün yarın olursam bayrama denk gelmeden inşallah :)Ön görüşme yapabilirsiniz hem ücretsiz hemde bilgi aşmış olursunuz
İnşallah sizde memnun olursunuz da güzel sonuçlar alırız hepimizevet gidicem inşallah adet olmayı bekliyorum bugün yarın olursam bayrama denk gelmeden inşallah :)
inşallah yarına randevu oluşturdum bakalım nasıl geçicek :)İnşallah sizde memnun olursunuz da güzel sonuçlar alırız hepimiz
Güzel geçer umarıminşallah yarına randevu oluşturdum bakalım nasıl geçicek :)
Bende marastan gelmeyi dusunuyorum kafam allak bullak adanaya gideyim dedim adanada iyi bir hastane doktor bulamadim bu hastane tedavi surecinde ilgileniyorlarmi bikgi veriyorlar mı ulasmak nasil kolay mi zor mu calistigim icin surekli gelip gidemem uzaktan iletisim kurmak ve labaratuar cok onemli benim icinMerhaba 37haftamı bitirmek üzereyim hamileyim Semih Zeki Uludağ’da tedavi oldum tavsiye ediyorum ilgili bilgili ayrıca embriyolog ve laboratuvar çok başarılı tavsiye ediyorum her an kendisine ulaşabildim bu süreçte yaklaşık 12.haftaya kadar lekelenmem olmuştu kendisine minnettarımHakkınızda hayırlısı olsun
Ya parayi kredi kartina cekiyorlar mı pesin mi istiyorlarCanım bende başladım yarın 3. İğne mi vuracağım benim rahim filmi amh mevcuttu istemedi hemen başladık
Canım doktorla görüştükten sonra aşşagı katta gülfidsn hanımın yanına gidik kesinlikle nakit para istemiyorlar (yani elden para şeklinde ) ya eft yapacaksınız yada karttan çekeriz dediler ödemeyi de zaten opu günü istiyorlar gereki evraklar ile birlikte benimde perşmbe 2. Kontrolüm var yüksek ihtimal opu gününü konuşacağızYa parayi kredi kartina cekiyorlar mı pesin mi istiyorlar
Yani kredi kartiyla yapabilirim degil mi eger oyleyse baslicam insallah cunku nakit veremem insallah rn kisa vakitte bebelerimize kavusuruzCanım doktorla görüştükten sonra aşşagı katta gülfidsn hanımın yanına gidik kesinlikle nakit para istemiyorlar (yani elden para şeklinde ) ya eft yapacaksınız yada karttan çekeriz dediler ödemeyi de zaten opu günü istiyorlar gereki evraklar ile birlikte benimde perşmbe 2. Kontrolüm var yüksek ihtimal opu gününü konuşacağız![]()
4 taksitli birseyler anlattılda biz peşin vereceğimiz için pek odaklanamadım inşallah bu yolda yürüyen her anne adayı yavrusunu kucağına alsın 22 yaşında 3.5 yıllık evliyim 10 ay öncede malesef 5 haftalık gebeliğim sonlandı eski kafam olsa belki beklerdim biraz daha ama ne eski sabrım ne kafam kaldıYani kredi kartiyla yapabilirim degil mi eger oyleyse baslicam insallah cunku nakit veremem insallah rn kisa vakitte bebelerimize kavusuruz![]()
Ya insanin brklemeye sabri kalmiyor iyi yapmissin bosver insallah saglicakla kavusursun4 taksitli birseyler anlattılda biz peşin vereceğimiz için pek odaklanamadım inşallah bu yolda yürüyen her anne adayı yavrusunu kucağına alsın 22 yaşında 3.5 yıllık evliyim 10 ay öncede malesef 5 haftalık gebeliğim sonlandı eski kafam olsa belki beklerdim biraz daha ama ne eski sabrım ne kafam kaldı
Yaş 22 amh 1 tabi buna semih hocam dahil çoğu doktor inanmıyorYa insanin brklemeye sabri kalmiyor iyi yapmissin bosver insallah saglicakla kavusursunbende degerlendirecem arastirdiklarim arasinda su an en iyi burasi gibi gozukuyor hakkimizda hayirlisi benim yas 31 amh 1.2 acele etmem gerek
Aynen sen bizim yanimizda minnaksın dahaYaş 22 amh 1 tabi buna semih hocam dahil çoğu doktor inanmıyorçünkü o gün muayene de güzel yumurta saydı geçmiş çatlatma tedavilerim falan oldu onlarda da doktorum iyi saymıştı amh yeni yeni popiler oldu önceden amh mı vardı çok aksama yasıda aman aman büyük değil gençsin daha bende senin yanında çocuk kalıyorum tabi
ay ay size sakin kalın diyorum da beni kim sakinleştirecek yemin ederim her dakika ağlıyorum
Ya bence ben tüp bebek sürecinden kaynaklı stres olmuyorum çünkü şuan iğne sürecindeyim güzel gidiyor şiş hissediyorum kendimi sadece biraz şiştim karnım çok şiş kadıklarımda bugün itibari ile ağrı da var ben asıl eşimin ailesinde biri var bi o biliyordu yakını da yani babannesi ama annesi gibi o biliyor bilmez olaydı pis karı ya tuttmazssa boşa masraf su bu neler duyorum ona sinir oluyorumAynen sen bizim yanimizda minnaksın dahabenim sayarkende az cikiyor ama zaten menopoz riski hemen yok hormonlarda normal acele et demelerinin sebebi yas kucukken tup bebek tutma ihtimali yuksek diye gecikme diyorlar senin yasta kucuk Allahon izniyle olur canım stres olma sakın
![]()
Aman bosver ne takiyosunnn amaaan neler neler diyorlar canini sıkma tutar insallah bizede umut olursun uzme kendini milletin agzi torba degil buzesin agzi olan konusuyor malesef herkes bi oneri sunuyor sanki biz bilmiyoz ben artik kulaklarimi tıkadım kimseyi duymuyorum sen de öyle yapYa bence ben tüp bebek sürecinden kaynaklı stres olmuyorum çünkü şuan iğne sürecindeyim güzel gidiyor şiş hissediyorum kendimi sadece biraz şiştim karnım çok şiş kadıklarımda bugün itibari ile ağrı da var ben asıl eşimin ailesinde biri var bi o biliyordu yakını da yani babannesi ama annesi gibi o biliyor bilmez olaydı pis karı ya tuttmazssa boşa masraf su bu neler duyorum ona sinir oluyorumİmşallah tezden sağlıkla pozitif haberi alır sizede umut olurum destek de olurum inşallah
![]()
Öyle yapmaya çalışıyorum çünkü çok yakın zaman da Hersey çok güzel olcakAman bosver ne takiyosunnn amaaan neler neler diyorlar canini sıkma tutar insallah bizede umut olursun uzme kendini milletin agzi torba degil buzesin agzi olan konusuyor malesef herkes bi oneri sunuyor sanki biz bilmiyoz ben artik kulaklarimi tıkadım kimseyi duymuyorum sen de öyle yap![]()
Insallah canim haberdar et etiketle benideÖyle yapmaya çalışıyorum çünkü çok yakın zaman da Hersey çok güzel olcak![]()