Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

Bhcg testi yaptırmadan önce lekelenmesi olan arkadaşlar lütfen korkmayın, o lekelenme yüzünden günlerce ağladım gebelik olmadı diye ama şu anda sağlıklı gebeliğim olduğunu ve gebeliğin sağlıklı devam ettiğini söylüyorlar zaten kanama falanda kalmadı kesildi. Lütfen lekelenmeye bakıp moralinizi bozmayın. Tahlil sonucum 23 çıktı iyi bi değer değildi ama kötü bi değerde değildi lekenmede olunca ben kendimi olumsuz herşeye hazırladım. 2 gün sonra tekrar bakıldı sonuç 57 çıktı herşey yolunda dediler ben dayanamadım gerek yok deselerde 2 gün sonra tekrar baktırdım yani bugün 128 çıktı herşeye rağmen bebeğim tutunmuş ve bunun umutsuz herkese umut olmasını istiyorum. Hala duaya ihtiyacım var hepiniz için dua ediyorum. Sizlerde hayırlı haberlerinizi tez zamanda alın inşallah ama umudunuzu hiç kaybetmeyin. Turgut Beyden ben razıyım rabbimde razı olsun...Dua ile..

tebrikler canım Allah tamamına erdirsin

Kayseride tup bebek merkezi arastiriyorum yardimci olurmusunuz arkadaslar en iyi merkez hangisi

kardeşim burada araştırırsan yanılırsın. kayseride ki tüp bebek merkezleriyle ilgili paylaşımları okursan genel olarak hep aynı rumuzlu kişiler birbirine saçma sapan şeyler yazmışlar. bizde eşimle tedavi olmaya karar verdiğimizde burada ki paylaşımları okuduk .eşim de ve bende her tedavi gören hamile kalıyor gibi bir intiba oluştu. ama tedaviye başlayınca bir dayak yemediğimiz kaldı. bana sorarsan tanıdığın bildiğin çevrende tedavi olan insanlar varsa onların görüşlerine göre hareket et.

mrb arkadaşlar bende tüp bebek düşünüyorum acıbadm ve memorial düşünüyordum yazdıklarınızı okuyunca memorialden vazgeçtim yaşadıklarınız gerçekten çok zor Allah bizi bu işi ticari yapan doktorlardan korusun kime gitsem kimi tavsiye edersiniz ?bende güvenemiyorum artık :44:

Back
X