• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

merhaba arkadaslar bende kayseride tup bebek yaptirmayi dusunuyorum zeki yilmaz hastasiydim simdi oda tup bebek yapiyormus aranizda bir bilgisi olan varmi. yada hangi hastaneyi onerirsiniz lutfen yardim edin.

Zeki Yılmaz ın yaptığını yeni duydum ,orda varmıymış embriyolog :95:

malum bu işte en önemlisi O drlarınki daha basit iğneler - takip vs herkes aynısını yapıyo

benim mesajlarımı okursan sevinirim .... tavsiyedir :79:

suzudilaracim, verdigin bilgiler icin cok tesekur ederim canim hepsinide tek tek okudum.ayrica senide cok tebrik ediyorum Allah saglicakla bebegini kucagina almayi nasip etsin. evleneli benimde 9 yil bitecek hala tedavilerle mucadele ediyorum. senin bu guzel sonucundan sonra insallah bende nurettin hocayla goruscem yaza.4. tup bebek tedavisi olacak benim insallah son olur.zeki beyin sadece yaptigini duydum baska bi bilgim yok ama kendine en kisa zamanda mail gondercem.iyi gunler diliyorum.

Aminnn inşaaalaah
çok teşekkür ederim :54:

darısı sana inşaalah :13:

Maili NUrettin Beye mi yollayacaksın yani, ?

Dr a kısrılık sebeplerini sorunlarını sıkıntılarını yazıp danışabilirsin
bence bi kere de yüzyüze görüş ,belki de beklemezsin yazı :80:

aslinda ikisinede gondermeyi dusunuyorum canim.yurtdisinda kaldigim icin yuzyuze gorusmem biraz zor ama insallah tatile geldigimde ilk isim doktor doktor gezmek olacak herhalde esimin gonlunu yapip baska carem yok. Allah insallah birgun banada evlat nasip ederde beni bu izdiraptan kurtarir cok yoruldum.tedavilerim sonuc vermeyince icim dahada cok aciyo...

suzudilaracim, her ihtimale karsi kendine dikkat et canim.

suzudilaracim, nerelerdesin canim yardimina ihtiyacim var sen ne kadar odedin hastaneye.

hastane ve diğer tüm detayları yazmıştım dedim ya :96:

tüm mesajlarımı profilimden de görebilirsin
acilse özel mesaj yolla olmazsa ..hep gelmiyorum nete :80:

hastane 3 600 aldı ama ilaçlar 1 850 tuttu ilk başlama 350 tl lik bir iğne kaldı.....sonra tahlillere 200 +165 ve biraz daha verdik unuttum şu an

6 000 gitmiştir :87:

sen başladın mı ?

merhaba suzudilaracim kusura bakma canim ya yazini tekrarlattim gormemisim.
bende merkezi aradim banada 3600 dediler kismetse yaza baslicam insallah dogum kontrol hapiyla baslayacakmisim tedaviye.

cevap icin tesekurler

arkadaşlar merhaba,
zsnm arkadaşım çok çok geçmiş olsun.iki kez tüp bebek denemiş biri olarak ve doktorların her zaman yüksek şans verdiği bir hasta olarak hissiyatını anlıyorum.
iki denemeyi de ankarad yaptım ama çok yoruldum,şimdi düşünüyorum kayseride de bir deneme yapsam mı diye..çünkü şehirdışı beni yoruyo,çalıştığım için de sıkıntı oluyo.
üniversitenin hocası yılmaz şahin'e gitmeyi düşünüyorum ama aranızda ona giden oldu mu daha önce?üniversite hastanelerini de hiç sevmem ama kayseride pek fazla seçeneğimiz yok.erciyes üniversitesinde tüp bebek deneyen arkadaş ya da yılmaz şehin'in hastası var mı?fikirlerinizi paylaşabilir misiniz?

sağol arkadaşım, acıbademin sayfasında da kayseri hastanesinin tüp bebek ekibinde ankara hrs'nin sahibi prof.tarık aksu gözüküyo belki de konsültan hekim olarak geçiyordur.demek ki bağlantıları var.

gozunuz aydin olsun neslimen, tebrik ederim :nazar::nazar::nazar:

bizde onumuzdeki aylarda kayseri acibademde tedaviye baslayacagiz... mahsuru yoksa kac yasindasin? sorunlarimiz ayni gibi.. embriyo olusturulurken dogal yollami dollendi yoksa mikroenjeksiyonmu yapildi?

tekrar tebrik eder saglikli ve rahat bir gebelik dilerim...

Tüp bebek yada aşılama yaptıracaklar...
arkadaşlar elimde 3 kutu gonalf var.450lilikden. kalem gibi olanlar varya yeni çıkanlardan. dr bana klomenden sonra vermişti yumurta oluşunca aşılama yapalım dedi. ama benim maddi durumum olmadığı için yaptıramadım. bir daha da kullanmadım çünkü aşırı sivilce yaptı zaten sivilce problemim var. almak isteyen olursa 3 kutu gonal f bir kutu ve hiç kullanılmamış crınone var. almak isteyene hepsini 300 tlye vericem. Son kullanma tarihi ekim 2012 .mailde atabilirsiniz. aylinokutur@hotmail.com.

arkadaşlar merhaba,
zsnm arkadaşım çok çok geçmiş olsun.iki kez tüp bebek denemiş biri olarak ve doktorların her zaman yüksek şans verdiği bir hasta olarak hissiyatını anlıyorum.
iki denemeyi de ankarad yaptım ama çok yoruldum,şimdi düşünüyorum kayseride de bir deneme yapsam mı diye..çünkü şehirdışı beni yoruyo,çalıştığım için de sıkıntı oluyo.
üniversitenin hocası yılmaz şahin'e gitmeyi düşünüyorum ama aranızda ona giden oldu mu daha önce?üniversite hastanelerini de hiç sevmem ama kayseride pek fazla seçeneğimiz yok.erciyes üniversitesinde tüp bebek deneyen arkadaş ya da yılmaz şehin'in hastası var mı?fikirlerinizi paylaşabilir misiniz?

mrb canım ben yılmz beyin hastasym doktorluğu süper ama hastanenin labaratuar kısmı kötü benm tüp bebek maceram olmsuz sonuçlandı dondurulmuşlarm öldü ve yüzde doksan olumlu sonuç alırsn denilmişti iyi araştr kolaygelsin

Arkadaşlar ben 2 kez Erciyes üniv. ve 2 kezde Sevgi hastanesinde tüp bebek yaptırdım, Erciyes üniv. yaptırdıklarım tutmadı, Sevgi hast. yaptırdıklarım her ikiside tuttu fakat 6-7 haftalıkken düşük yaptım ikisinide. Erciyes Üniv. tüp bebeği çok ilkel metotlarla yapıyor başarı şanslarının çok çok düşük olduğunu biliyorum bile bile orada yaptırmak zorunda kaldım çünkü orada üniversitede çalışıyordum izin vermiyorlardı ve mecbur tutuyorlardı (dışarı için ilaç raporu vermiyorlardı), Gelelim sevgi hastanesine labaratuarında çalışanlar çok özensiz ve gerekli hijyen yok, personel berbat ilk gittiğinde amanda aman oturtacak yer bulamıyorlar, birkaç seferden sonra umursamıyorlar, bihter hanım ve hemşireleri dalga geçer gibi konuşuyorlar hastalarla,muayene ettiği bayanın bilgilerini usg odasının kapısından salonda oturan kocasına yüksek sesle veriyor, herkes dinliyor. Bu zorlu bir süreç maddi ve manevi olarak, ben bunu fazla fazla Kayseride yaşadım ölümden de döndüm, depresyonlarada girdim. Sonra Ankara ya taşındım önceki tedavileri hiç olmamış farzederek burada başladım tedaviye ve tuttu şimdi 22 haftalık ikizlerime hamileyim Allahıma binlerce şükürler olsun. :emir_bebek: :emir_bebek: :nazar: :nazar:

slm ankarada nerde yaptırdıgınızı ögrenebılırmıyım

merhaba arkadaşlar.ben kayseride Allah nasip ederse bu ay tüp bebek tedavisine başlayacam.ama nerde yaptıracam bilmiyorum.acıbademmi yoksa kayseri tüp bebek merkezimi.nolur cevap yazın.kafam çok karışık

ilk tedavimi Acıbademde Turgut beyde yaptırdım çok da memnun kaldım malsef negatif aldım vee inşallah eylül ayı gibi tekrarlayacağız :31:

Arkadaşlar ben 2 kez Erciyes üniv. ve 2 kezde Sevgi hastanesinde tüp bebek yaptırdım, Erciyes üniv. yaptırdıklarım tutmadı, Sevgi hast. yaptırdıklarım her ikiside tuttu fakat 6-7 haftalıkken düşük yaptım ikisinide. Erciyes Üniv. tüp bebeği çok ilkel metotlarla yapıyor başarı şanslarının çok çok düşük olduğunu biliyorum bile bile orada yaptırmak zorunda kaldım çünkü orada üniversitede çalışıyordum izin vermiyorlardı ve mecbur tutuyorlardı (dışarı için ilaç raporu vermiyorlardı), Gelelim sevgi hastanesine labaratuarında çalışanlar çok özensiz ve gerekli hijyen yok, personel berbat ilk gittiğinde amanda aman oturtacak yer bulamıyorlar, birkaç seferden sonra umursamıyorlar, bihter hanım ve hemşireleri dalga geçer gibi konuşuyorlar hastalarla,muayene ettiği bayanın bilgilerini usg odasının kapısından salonda oturan kocasına yüksek sesle veriyor, herkes dinliyor. Bu zorlu bir süreç maddi ve manevi olarak, ben bunu fazla fazla Kayseride yaşadım ölümden de döndüm, depresyonlarada girdim. Sonra Ankara ya taşındım önceki tedavileri hiç olmamış farzederek burada başladım tedaviye ve tuttu şimdi 22 haftalık ikizlerime hamileyim Allahıma binlerce şükürler olsun. :emir_bebek: :emir_bebek: :nazar: :nazar:

slm ankarada nerede yaptırdınız

ilk tedavimi Acıbademde Turgut beyde yaptırdım çok da memnun kaldım malsef negatif aldım vee inşallah eylül ayı gibi tekrarlayacağız :31:

Transferim yapıldı 5 gün sonra test günüm inşallah bu seferde hüsran yaşamam Turgut Beyden bende çok memnum kaldım Allah razı olsun olmazsa kısmet ama çok ümit verici konuştu bakalım ne olacak duaya ihtiyacım var :(

Kayseride tüp bebek yaptıran yok galiba

Bhcg testi yaptırmadan önce lekelenmesi olan arkadaşlar lütfen korkmayın, o lekelenme yüzünden günlerce ağladım gebelik olmadı diye ama şu anda sağlıklı gebeliğim olduğunu ve gebeliğin sağlıklı devam ettiğini söylüyorlar zaten kanama falanda kalmadı kesildi. Lütfen lekelenmeye bakıp moralinizi bozmayın. Tahlil sonucum 23 çıktı iyi bi değer değildi ama kötü bi değerde değildi lekenmede olunca ben kendimi olumsuz herşeye hazırladım. 2 gün sonra tekrar bakıldı sonuç 57 çıktı herşey yolunda dediler ben dayanamadım gerek yok deselerde 2 gün sonra tekrar baktırdım yani bugün 128 çıktı herşeye rağmen bebeğim tutunmuş ve bunun umutsuz herkese umut olmasını istiyorum. Hala duaya ihtiyacım var hepiniz için dua ediyorum. Sizlerde hayırlı haberlerinizi tez zamanda alın inşallah ama umudunuzu hiç kaybetmeyin. Turgut Beyden ben razıyım rabbimde razı olsun...Dua ile..

Back
X