Arkadaşlar ben 2 kez Erciyes üniv. ve 2 kezde Sevgi hastanesinde tüp bebek yaptırdım, Erciyes üniv. yaptırdıklarım tutmadı, Sevgi hast. yaptırdıklarım her ikiside tuttu fakat 6-7 haftalıkken düşük yaptım ikisinide. Erciyes Üniv. tüp bebeği çok ilkel metotlarla yapıyor başarı şanslarının çok çok düşük olduğunu biliyorum bile bile orada yaptırmak zorunda kaldım çünkü orada üniversitede çalışıyordum izin vermiyorlardı ve mecbur tutuyorlardı (dışarı için ilaç raporu vermiyorlardı), Gelelim sevgi hastanesine labaratuarında çalışanlar çok özensiz ve gerekli hijyen yok, personel berbat ilk gittiğinde amanda aman oturtacak yer bulamıyorlar, birkaç seferden sonra umursamıyorlar, bihter hanım ve hemşireleri dalga geçer gibi konuşuyorlar hastalarla,muayene ettiği bayanın bilgilerini usg odasının kapısından salonda oturan kocasına yüksek sesle veriyor, herkes dinliyor. Bu zorlu bir süreç maddi ve manevi olarak, ben bunu fazla fazla Kayseride yaşadım ölümden de döndüm, depresyonlarada girdim. Sonra Ankara ya taşındım önceki tedavileri hiç olmamış farzederek burada başladım tedaviye ve tuttu şimdi 22 haftalık ikizlerime hamileyim Allahıma binlerce şükürler olsun.