• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

ne anlatıyım canım ya aynı işte evlilik yıl dönümümüzde evdeydik özel bişi yapmadık eşim fazla sevmez öyle yıl dönümüymüş yılbaşıymış bayrammış alışkın değiliz[/.....................

Son düzenleme:
Tenden hastanesi tüp bebek yapmıyo ama orda Dr. Nurettin bey vardı o yapıyo Nurettin Bey şimdi Kayseri tüp bebek merkezinde yeni açıldı 7-8 ay oldu başarı oranı çok yüksek kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar en azından bi gidin görüşün derim

asrkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.nevşehirde oturuyorum ve tüp bebek yaptırmk istiyorum.tüp bebek fiyatları hakkında bana bilgi verirmisiniz

KAYSERİ TÜP BEBEK Hiç güven vermediler başından beri,gittik bi kere,eşim sürekli düştük bi kere dedi durdu, aynen öyle oldu...ilki negatif oldu ,dondurulmuşları uyandıramadılar,sil baştan ikinci ise tam bi fiyasko,,,vermiş olmak için verdiler embriyoları,kendileri de dediler zaten,,,çünkü biz anlamıştık bi kere itiraf etmek zorunda kaldılar bence..bu arada bende hiç bir sorun yok eşimin de sadece spermi 15 milyon,...daha ciddi problemi olanların o merkeze gittiklerini düşünemiyorum...Bi de dikkat edin sürekli yoğunlar ve meşguller...Tlf falan hiç etmezler ZATEN DE,bişey sormak için aradığınızda ise hemen kapatmaya çalışırlar hep bi kaçış halindeler,ÖZELLİKLE DR LAR...LÜTFEN ÇOK İYİ DÜŞÜNÜN ,ARAŞTIRIN..BİZİM GİBİ SİZE DE YAZIK OLMASIN...MADDİ OLARAK DA NE DEDİLERSE VERDİK ...ALMAM DEMEDİLER YANİ,,UTANMADILAR HİÇ YA NEYSE...BELKİ BİZE BÖYLE DENK GELMİŞTİR .. (Neymiş başarı oranları yüksekmiş,bu yalana da asla inanmayın) Hakkınızda en hayırlı yer neresi ise orası olsun inşallah.

Sevgili senseiye yaşadıklarına çok üzüldüm. Rabbim bir an önce seni bebeğine kavuşturur inşallah. Hepimiz yani bütün tüp bebek yaptıranlar biliyoruz bu tedavi bi deneme, maalesef de %100 başarı şansı yok.Şükürler olsun ben birinci denememde gebe kaldım.Allah Turgut Bey'den de Nurettin Bey'den de razı olsun. Ben Kayseri tüp bebek merkezi hakkında söylediklerinin hiç birine katılmıyorum katılamıyorum.Çünkü oraya defalarca gittim ilgi alakalarını gördüm ayrıca ben beklerken gebe olduğu haberini olan kaç kişiye rastladım personelin sevincini görecektiniz. Bu talihsiz yazın beni çok üzdü. Sen gebe kalamamış olabilirsin ama insanların umutlarını kırıyosun bunun vebali çok büyük. Senin yazdıklarını okuyunca bende yorum yapma ihtiyacı hissettim.Bence yazdıklarını tekrar bi oku çünkü bu söylediklerini asla hak etmiyolar.

Selam hanımlar :3:

ben de başladım yeniden

bi deneme daha yapıcam inşaallah hayırlı haberlerle dönerim :21:

Kayseri Tüp Bebek'de Nurettin Beyle başladım :17: çok pozitifdi

asrkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.nevşehirde oturuyorum ve tüp bebek yaptırmk istiyorum.tüp bebek fiyatları hakkında bana bilgi verirmisiniz

Hala yaptırmadıysan eğer;

fiatları sana bağlı ilaçlara ne cevap vereceksin bilemem

SGK varsa 2 500 tutabilir
ama özel istersen en fazlası 5 000 tl tutuyor

tabii hepsi aşağı yukarı benim hesaplamalarım

:79:

Benden başka uğrayan olmamş kaç gündür :19:

ayın 20 sinde başladım tedavime ve iğneler muayenelre vs derken ayın 30'unda yumuşları topladılar
27 yumurtadan 15 embriyo olmuş :81:

Tüp bebek merkezinden dün aradılar :Cumaya transfer olabilir diye :17:

Selam arkadaslar, bende baharda acibadem veya kayseri tup bebegi dusunuyorum... kararsizim ama cok umutluyum. Pes etmek yok yola devam!! :49:
SuziDilara ilaclarla birliktemi 5000 tutuyor?

merhaba arkadaslar bende kayseride tup bebek yaptirmayi dusunuyorum zeki yilmaz hastasiydim simdi oda tup bebek yapiyormus aranizda bir bilgisi olan varmi. yada hangi hastaneyi onerirsiniz lutfen yardim edin.

Ben Kayseri Tüp Bebek Merkezini tercih ettim bu sefer özel gittim
5 000 tl ilk başlangıçda yetti ,transferden sonra da 200 tl kadar kan testi için verdik

ama SGK da geçiyo dha az tutar o zaman

tavsiye ederim herkese ,hiç şehirdışına gitmek gerekmiyo

ama erkek sperminde belli bi aşama şart onu unutmayın

Merhaba SuziDilara transferin oldu ama sonuçla ilgili bişey söylememişsin?
Ben Kayseri Tüp Bebek Merkezini tercih ettim bu sefer özel gittim
5 000 tl ilk başlangıçda yetti ,transferden sonra da 200 tl kadar kan testi için verdik

ama SGK da geçiyo dha az tutar o zaman

tavsiye ederim herkese ,hiç şehirdışına gitmek gerekmiyo

ama erkek sperminde belli bi aşama şart onu unutmayın

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/404106-aralik-2010-tup-bebek-yaptiracaklar-3.html

başka başlıkta paylaşıyoruz da buraya yazmamışım
alıntıladım :17:

Selam kızlar
geçirdiğim aşamaları yazıyım ben

30 KASIM
Yumoşlar toplandı irili ufaklı 27 taneymiş
ayıklanmak üzere embriyologa gittiler

Sağolsun ekip çok iyiydi ,ANESTEZİYLE uyudum ,odaya çıkınca uyandım

çok şükür hiç aksilik yaşamadım 2.³º saatde evdeydim

reçetemde ³ hap / ¹ vajinal jel vardı

27 yomoşdan 20 si döllenmiş
15 i embriyo olarak 3 gün bekleyecek dediler

3 ARALIK

Cuma öğlen çağırdılar
Transfere giderken idrara sıkışıktım
eşimle birlikte gittik ,yarım saat bekledikten sonra Memorialden Kayseri tüp bebek merkezine gelen
Embriyolog bizimle konuştu

" 3. günde çok iyi kalitede yumurtalardan 2 sini taransfer edebileceklerini söyledi
aslında 3.sünüde düşünüyoruz ama üçüz gebelik benim için ve bebeklerin sağlıkları için tehlike arzedebilirmiş o yüzden 2 tane embriyo yerleştirileceğini" söyledi

ben de 3üz de zorlanırım dedim istemedim 2 tane yeterli
diğerlerinden iyi olanları donduralım dedim,
Dr bey ve ekibi çok güzel bi şekilde sorularıma cevaplar verdiler ,transfer esnasında da bilgilendirdiler beni
ekrandan görmek istediğimi söyledim
bana da işlem sırasında anlattıklarını dinlemek ve transferi izlemek kaldı

Rahim çok iyi durumda kalınlaşmıştı ... pipetle embriyoları koydukları yeri gördüm :17:

5 dak dinlenince odama çıkardılar beni 15 dak daha yattıktan sonra wc ye gittim
sonra bi Progynex iğne yaptılar bana daha iyi tutunsunlar diye
ve 2 tablet ilaç daha yazdılar reçeteme
(bi de benim yumurtalıklarımın ağrısı için serum takıldı )
Dr bey gelip işlemin başarısından bahsetti bu embriyolardan umutluyum dedi :81:
1 saat sonra eve döndük

Ayın 15 İNDE SONUÇ ALICAZhayırlı haberler inşaallahhhh :16:

ALLAHIM SANA ŞÜKÜRLER OLSUN :16:
VERDİĞİN SAĞLIĞA VARLIĞA BEBİŞLERİME BİNLERCE ŞÜKÜR :21:
:49: :49:

2 gündür ağrılarım vardı pek yazamadım cevap ama bugün sonuç alınca yazıyım dedim

Bugün kan verdim sabah ve eve geldim orda bekleyemedim

2 saat sonra aradılar beta hcg yüksekmiş kaç olduğunu bile sormadım heyecandan
Dr Nurettin Bey ve diğer kızlar da çok sevindiler
müjdeli haberi telefonda verdiler ama ordayken de çok samimi ve tüm içtenlikleriyle bana dua ettiler :16:

Allah razı olsun elemanlardan

hepinize dualarınız için ayrı ayrı teşekür ederim :54:
Rabbim nasip ettiyse Drun iğnenin hepsi sırasıyla yolunda gidiyo
ve bu işlemlerimiz sonuç veriyor
ben 14 yıllık evliyim çok Dr gördüm çok denemeler yaptım ve ilk kez bu kadar ilerleyebildim
Allahım hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bunda da var bir hayır dedik hep ,
Kaderimiz de beklemek varmış

Allahtan dilerim ki ;benimle birlikte hepinizin tedavileri olumlu geçer
hepiniz buraya Aralık ayında başladık ve şimdi hamileyiz diye yazar :81:

Back
X