Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

inşallah demek sende unutma beniye bakıyosun ben o filmin varya delisiyim bayılıyorum bu filme

sendemi nazlıya sinir oluyosun bende walla aşıkların arasına girdi salak şey aslında ilkayada sinir oluyorum yaaa manyak doğruları söylemek yerine raufla birlikte yaaaaaa:tomato:

sendemi nazlıya sinir oluyosun bende walla aşıkların arasına girdi salak şey aslında ilkayada sinir oluyorum yaaa manyak doğruları söylemek yerine raufla birlikte yaaaaaa:tomato:

o tüm geri zekalı zaten insan bu kadar iyiniyetli olurmu ya sinir şey

aynen öle ya benim sol tarfım ağrıyo belim ağrıyo çok korkuyorum adet olacaam diye

yok kız ne uykusu kız güzel yemek tarifleri biliyormusun sen bana tarif versene acılı şeyler istiyor canım

Son düzenleme:
oooo aşeriyosun bakıyomda benim de cnm hiç bişe istemiyo halbuki ben yemeyi çok severim kayserinin yerlisi deilim kıs ama acılı şebit yağlaması çok güzel ollur benimde cnm çektti bak

oooo aşeriyosun bakıyomda benim de cnm hiç bişe istemiyo halbuki ben yemeyi çok severim kayserinin yerlisi deilim kıs ama acılı şebit yağlaması çok güzel ollur benimde cnm çektti bak

kıss benimde canım çekti ama yapamam şimdi hamur yoğuramam üfff ne zormuş beklemek akşama ne yapıyorsun bende ondan yapıyım bulamadım bişicokacimcoook

bende sulu köfte çorbası varya ondan yapıcam sende yap şimdi onun başına geçicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…