Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

kız gerçekten bende bebekleri çok severim bizde bubunla sınanıyoruz dur kız iğnemi yapıyorumsempatiksalakcinni

çıkabiliyomusun öle dışarı felan benimki izin vermez kıs ne güsel walla sana bende evde iş güç görüyüm bari sen dışarı çıkarsan dışarı çıktığında nereye gidiyosun en çok ?CADIARZU

evet cnm hala öle izin vermez çıkarsak beraber akşamları çıkarız bizde pazar günü kayseri parktaydık sinemaya felan gittik genellikle oraya gidiyoruz bizde ne güzel walla çık gez kıs:)))

kız sen ilk tüp bebekte transferden sonra iğne kullandınmı testine baktılarmı sana

Son düzenleme:
kız sen ilk tüp bebekte transferden sonra preglinyl iğne kullandınmı e2 testine baktılarmı sana

ben transferden sonra iğne hiç kullanmadım o preglinyl çatlatma iğnesi deilmi?dedim ya ben transferden sonra hiç hsataneye çağrılmadım sadece sonucu öğrenmek için kan verdim sana niye öle yaptılar onu anlamadım:sm_confused:

cnm o ayrı sen şuan puregesteron kullanıyomusun?zaten acıbademle sevgiyi kıyaslamıyorum bile bana tabikide verdi iğne ama ben iğneden bıktığım için iğneden başka bişe kullanılıyomu die sordum druma oda var tabiki ama biraz ücreti pahalı dedi eşimde olsun önemli deil diyince drumda jel yazdı vajinaya uygulanıyo

tamam ben hem kullanıyorum hemde iğne bak istersen diğer topiklere herkes kullanıyor

Son düzenleme:
ben şu anki demiyorum tabiki skarşılaştırılmaz neden sana bişey yazmadılar neden testine çağırmadılar diyorum yoksa vermedi salaklar

Son düzenleme:
ben şu anki acıbademi demiyorum tabiki sevgiyle karşılaştırılmaz ben sevgide neden sana bişey yazmadılar neden e2 testine çağırmadılar diyorum yoksa progestandamı vermedi salaklar

allahtan pprogesteron verdiler küçük hap şeklinde ama vajinadan uygulanıyodu demi?ya dedimya cnm benimle hiç ilgilenmediler kesin tutar die aptallar şimdiki benim kullandığım jel bebeğin tutunmasına yardımcı oluyo cnm tek fark seninki iğne benimki JEL...

tamam canım sana neden öyle ilgisiz davrandılar anlamadım

evet.....

Son düzenleme:
ah bi anlasam gerizekalılar ben sanki canımı yolda buldum canımızı kimlere emanet ediyoruz şuna bak belki o zamanlar sana verdiği gibi banada iğne yada jel verseydi olacaktı bu tamamen bihterin ihmalsizliğinden canım ben namazımı kılıyım geri dönerim sana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…