Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

bendede olmuştu korkma o kadar şey yaşadık kolaymı bir günde geçmesi bende iyiyim ne yapıyım bekliyorum işte

Son düzenleme:
yok cnm yatmıyorum sen niye e2 veriyosunki cnm karnın şimişti onun için mi acaba?

yok cnm ben transferden sonra hiç hastaneye çağırmamışlardı beni sadece 12.gün gebelik testi için kan vermiştim

eee yani ben ne dedim sana %90 tutar dediler başlarından savdılar burası öle deil işte drum saolsun çok iyi ilgileniyo öle yüzde felan da vermediler inş.hayırlısıyla olur dediler hakkım kaldıysa o sevgiye haram olsun...

hakkımızda hayırlısı olsun canım Allah yüzümüze baksın ben kötü hastaneye gittim diye tutmayacak değil sen iyi hastaneye gittin diye tutacak değil onun için Allaha tevekkül edelim olacağı varsa olur olmazsa en iyi prof.a bile gitsen yurtdışına bile çıksan Allah vermezse yine vermez onun için gel büyük konuşmayalım biz dua edelimki hakkımızda hayırlısı olsun:1hug:

ya orası ölede ben allahımı bilen biriyim herzamanda rabbimden istedim gene verecek olan rabbim benim drum zaten prof. illa onda placak diie bişe yokki bende onun farkındayım zaten cnm ben 5 dk sonra tekrar dönerim namazım geçmesin görüşürüz canım

güle güle banada dua etmeyi unutma

canım bende namaz kılıp çıkıcam kendine dikkat et gelince görüşürüzolumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

kızlar inşallah ikinizde güzel haberler verirsiniz. takip ediyorum sizleri sonuçlarınızı merakla bekliyorum. Rabbim hayırlısı ne ise onu nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…