Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

aman ne biliyim ya yok ya ne takıcam bunları kafama verecek olan rabbim ananas yesen nolur yemesen nolur ama tedbiride almak lazım takdiri rabbime bırakalım inş.olur cnm

aman ne biliyim ya yok ya ne takıcam bunları kafama verecek olan rabbim ananas yesen nolur yemesen nolur ama tedbiride almak lazım takdiri rabbime bırakalım inş.olur cnm

inşallah canım inşallah eee daha ne yapıyorsun

Son düzenleme:
yok cnm evimiz kendimizin allahım yardımcınız olsun çok zor ne kadar ödüyosunuz ya kirayı?

ohooo siz nası geçiniyosunuz ya allahım yardımcınız olsun siz nerde oturuyodunuz ki ben unuttum

kızlar bişey sorcam yazdıklarınızı takip etmeye çalıştım ama çok yazmışsınız şuan ne durumdasınız tüp bebek transferi oldumu?
kaçıncı gündesiniz neler oluyor vucudunzuda değişiklik varmı yani merak ettim bende yaptırmak istiyorumdaa

cnm şuanda benim transferim oldu bugün 3.günüm bi deişiklik dersen kassığıma hafif hafif sızılar giriyo bide göğüslerim çokk şişti bu kadar sendemi tedavi görüyosun?

kasık ve gögüs ağrısından başka bişi yok

Son düzenleme:
yok ben başlamayı düşünüyorum araştırıyorum bilgi topluyorum

canım ben ilk denememi sevgi hastanesinde yaptırdım olmadı nese o zaman daha zamanım deilmiş şuanda acıbadem gittim ercan beye bilmiyorum cnm kafanı karıştırmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…