Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

:uhm:
evet yapar ben üye olalı 7 ay felan oldu nasıl geçtiğini bilemedim ama iyi oluyor ben keşke 3 sene önce katılsaydım hiç olmazsa konuşacak birileri bulurdum

doğru sölüyosun cnm kardeşin felan yok mu yanında kalsa sana arkadaşlık yapar..walla yalnızlık çok kötü..:uhm:

aman kıs sende hemen kırılıyon tmm bidaha knuşmayız olur biter bi sordum şurda aldığım cevaba bak ben sanki seni üzmek için soruyomuşum gibi hayırlı akşamlar

Son düzenleme:
aman kıs sende hemen kırılıyon tmm bidaha knuşmayız olur biter bi sordum şurda aldığım cevaba bak ben sanki seni üzmek için soruyomuşum gibi hayırlı akşamlar

kız saçmalama tamamen herşeyi yanlış anlamışsınkaydirigubbakcemile3 nereye kıssss kaydirigubbakcemile3 ayyy kimse tutmasın beni kız ben ne dedimki şimdi , neyse canım senin alınganlığın normal inşallah bebiş geliyooooooooo

tamam siliyorum o yazıyı ama küsüyorsanda sen bilirsin ben sana kötü bişi demedim:sm_confused:

cnm bak ben seni nası üzebilirim çünkü bende yalnızım beni yanlış anlamanı istemem bu bebiş geliyo muhabbetide beni cezbetmedi değilakannehir

ben sadece kimsemin olmadığından yakındım seninle bir ilgisi yok kaderim bu benim napıyım

cnm kaderin önüne tabiki geçilmez ama rabbim var yanlız deiliz aslında cnm kocaman öptüm seniopuyorumnanaktan üzülmeni tabiki istemem ben çıktım görüşürüz sonra cnm inş.yarın hayırlı haberlerini alırsın..

amin canım görüşürüzopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…