tamam cnm afiyetle yiyin inş.
yaptınmı sen böreğini
yok cnm içini yaptımda daha saat erken soğumasın eşim gelmeye yakın yapıyorun ama saat 6 gibi çorbamı yaprım sen yaptın mı?
tamam cnm senin yemek kolay pişer kolay gelsin sana cnm
teşekkür ederim sanada elimde kabak doğruyorum bir yandan çene yapıyorum
iyi maşallah kıs walla bu siteye üye oldum olalı başından kalkamıyorum bağımlılık yaptı...kaydirigubbakcemile3
evet yapar ben üye olalı 7 ay felan oldu nasıl geçtiğini bilemedim ama iyi oluyor ben keşke 3 sene önce katılsaydım hiç olmazsa konuşacak birileri bulurdum
yok canım bi erkek kardeşim var oda okuyosenağlama
walla hiç deilse bi kız kardeşin olsaydı seninle vaktini geçirirdi canında sıkılmazdı cnm yaaa
aman kıs sende hemen kırılıyon tmm bidaha knuşmayız olur biter bi sordum şurda aldığım cevaba bak ben sanki seni üzmek için soruyomuşum gibi hayırlı akşamlar
tamam siliyorum o yazıyı ama küsüyorsanda sen bilirsin ben sana kötü bişi demedim:sm_confused:
ben sadece kimsemin olmadığından yakındım seninle bir ilgisi yok kaderim bu benim napıyım
cnm kaderin önüne tabiki geçilmez ama rabbim var yanlız deiliz aslında cnm kocaman öptüm seniopuyorumnanaktan üzülmeni tabiki istemem ben çıktım görüşürüz sonra cnm inş.yarın hayırlı haberlerini alırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?