Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

canım hiç canını sıkma keşke bana gelsen dertleşiriz walla........rabbim inş.yüzünü güldürsün bundan sonraki tedavilerinde

canım ercan hoca ilk tüp için bir belge felan istiyormu

evet cnm önce nerde yaptırdığını felan soruyo hatta bizden orda yaptırdığımıza dair evrakları istemişti.....bizde hepsini götürmüştük ona göre bize bi plan çizmişti.......

ben birz uyuyorum canım tamammı gözlerim şişti

lütfen kendini üzme biliyorum belki bana kolay geliyo bunları sööylemek ama bende geçirdim bu durumu kendimize zarar vermekten başka bişe yapmıyoruz sen güçlü olki eşinde senden destek alsın lütfen bizde çok yıkılmıştık ama ölecekle olacağa çare yok.....kendine dikkat et hadi sen biraz dinlen cnm kafanı toparla..

merhaba arkadaşlar ben bir kaç gündür sitede yazılarınızı okuyordum sizler için çok dua ettim Rabbim herşeyin hayırlısını versin kendim yaşadığım üzüntüyü şimdi yine duydum hakkımızda hayırlısı üzülme demek kolay ben iki ayda ancak toparlandım Allah herkesin yardımcısı olsun kendini toparla bizimde inş birgün bebişlerimiz olacak

içtim cnm hiç bi faydası olmadı sanki çatlıycak nese cnm benim derdimle ne kafanı ağrıtacam geçer zaaar .......

estağfirullah canım o nasıl söz benden geçti şimdi sıra sende hayırlı sonuçlar al içşallah

saol cnm allah inş.gönlünün muradını versin seninde......ne zamandan sonra yaptırmayı düşünüyosun cnm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…