amin canım görüşürüzopuyorumnanaktan
ooo az kalmış hadi hayırlısı cnm inş.hayırlı sonuçlar alırsın cnm bak perşembe günü de mevlüd kandili inş.güzel günlere geldi...dualarım seninleeeee
bende nası oluyum cnm çok heycanlıyım ve bugün sanki başım çatlıycak çok kötüyüm yaaaa
ya diş ağrım yokda dünden belli başım çatlıyo yaaa.....bide ben adet olmadan önce başım çok ağrır ondan korkuyorum nolur dua edelimde tüm isteyen herkese versin rabbim ama deli gibi ağlamak istiyorum adet olucam diye çooooook korkuyorummafoldumben
takmamaya çalışıyorum zaten ama ne biliyim çok merak ediyorum nolucak diye inş.hayırlı sonuçlar alırız ben varya dierinde niyeyse çok olumsuzdum olmuycak boşuna heveslenmiyelim diyodum eşime,eşim çok hevesliydi dierinde ama şimdi hiç tık yok adamda olacak olmuycak hiç bişe sölemiyo..........bu seferde ben umutluyum bakalım ne olacak......
ya cnm ya allahım güç kuvvet versin çok kötü bi durum negatif sonucu öğrenmek bende eşime kıyamıyorum zaten sırf onun için rabbime dua ediyorum onun üzülmesine kıyamıyorum....çünkü çalışıyolar o kafayla nası çalışsınlar yine biz evde geçiriyoruz vaktimizi........nolur üzülme bidaha denersiniz biraz vücudun kendine gelsin ondan sonra allahın izniyle başlarsın lütfen canını sıkma:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?