Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

ama bazende yanıltabiliyo onuda biliyorum ya cesaret edemiyorum walla....ozaman biraz sıkışıyımda dur kıs sende beni heycanlandırdın haaaaa:))

ama bazende yanıltabiliyo onuda biliyorum ya cesaret edemiyorum walla....ozaman biraz sıkışıyımda dur kıs sende beni heycanlandırdın haaaaa:))

kısss sıkışmayla ne ilgisi var kaydirigubbakcemile3 acıcık olsa yetiyor o senin dediğin sabah idrarı erkenden yarın sabah yine yaparsın ama ben heycanlandım hadi kısss yapda ver güzel haberi banada umut ol

ya walla yapmasam dahamı iyi olur acaba çünkü negatif ççıkarsa boşu boşuna üzülücem ben en iyisi test günümü beklesem daha iyi olur

senin 9.gününde belirtilerin nasıldı cnm?bana biraz anlatırmısın çünkü çok heycanlıyım

kıs ne biliyim aman yani adet ağrıların varmıydı onu merak ediyorum?bende hiçbişe yok azıcık azıcık belime ağrı giriyo bide göğüslerim çok sert ama acımıyo....

kıs ne biliyim aman yani adet ağrıların varmıydı onu merak ediyorum?bende hiçbişe yok azıcık azıcık belime ağrı giriyo bide göğüslerim çok sert ama acımıyo....

canım ya bende aynı belirtileri yaşadım bunlara aklını takma lütfen boşver gitsin ben taktımda ne oldu inşallah iyi sonuçlar alacaksın cuma günüydü değilmi 3 gün kaldı

yok kıs cumartesi günü büyük gün ama ben hissediyorum sanki rabbim bu sefer yüzümü güldürücek inş.boşa çıkmaz yarın mevlüt kandili ve ben bu gece hiç uyumuycam bol bol dua edicem senin içinde rabbim inş.bundan sonraki tedavinde yüzünü güldürsün...

amin canım Allah razı olsun senden bende dua edicem

Son düzenleme:
nese cnm niyet önemli bol bol salavat getir sende cnm....benim biraz işim var cnm görüşürüz tamammı?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kıs geldim bende biraz ev işi gördüm akşama ne yapıcamı ayarladım geldim sen bitirdin mi işini?zemuszemus

selamün aleyküm herkese bende bir bakıyım dedim teeeee ilk sayfadan başladım tek-tek okudum sevinçlerinizi,heyecanlarınızı,üzüntülerinizi,yaşadıklarınızı valla son sayfaya gelene kadar sulu göz oldum yaaaaa :gitme: aleyna geçmiş olsun canım kısmet değilmiş demekki ama dr seçimi çok önemli bence bu zorlu mücadelede hep birbirimize desteklerimizi esirgemeyelim inşallah

aranıza yeni katıldım umarım benide alırsınız aranıza Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah sağlıklı-sıhhatli,hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…