Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

ne yazarsam çıkar cnm o topik bi bakım bende bişyler yazarım daha hala sinirim geçmedi oraya karşı..

buldum yazdım bile ona içimden geçenlerin daha yarısın yazdım ohhhhh be içim rahatladı wallakaydirigubbakcemile3

he o hemşiresi işte bihter hanım o hemşiresi olmasa naparsa zaaar çok merak ediyorum...walla hakkımız kaldıysa ben HARAM ediyorum...

he bende şaşırdım senin sonradan iğne vurunduğuna aman allahtan bana vermediler o iğneden allah razı olsun onlardan bi orda işe yaradılar işte....:))kıs o ilaç dozlarını ben ercan beye götürdüğümde sana niye böle yüksek dozdan başlamışlar diye şaşırdı adam prof.belkide senin gününü geçirmişler dedi ercan hoca yüksek başladılar ya banada o kağıtları kesin götür ercan beye tamam mı cnm?

evet kıs bu sayfayı açtığın çok iyi olmuş...boşver bu sayfa ona yeterde artar bileeeeeevereliniortak

kıs beni öldürüceklerdi az kalsın sonra bi afalladılarki sorma biz sorduğumuzdada herşey yolun gidiyo diyolardı hiç aslı yok yolun da giden hiçbişe yokmuş meğer

bak sana aynen yazıyorum bana ne yapyıklarını?
3 gün bana 275 vurdurmuşlar.....
sonra 2 gün 200 vurdurmuşlar...
1 günde 150
daha sonraki günde 125... başkada vurdurmamışlar...

başka topikten bir erkedaş daha hamile kalmışmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

nerde sevgi hastanesinde mi yaptırmış?ya bakale kıs benim bugün 9.günüm test yapsammı acaba?ya lütfen üzülme rabbim seninde yüzünü güldürücek inan buna...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…