kızlar ben histeroskopi oldum dün rahmimde perde varmış.o alındı..3 ay iyileşmem için tedavi yapmayacak ercan bey..başka bi merkeze gitsem düşünün tekrar bu histeroskopiyi olmadan o perdeyi aldırmadan hamile kalsaymışım..ya düşük yaparmışım yada erken doğum..çok şükür bunuda atlattım.
aleynacım çok üzüldüm..Allah hayırlısını versin..inşallah bu sıkıntılarını unutturacak gül gibi evlatlar nasip eder Rabbim..
histeroskopi yaparken görmüş..birazda şekil bozukluğu varmış.halbuki normal rahim filmimde herşey normal demişlerdi..histeroskopi renkli ve daha ayrıntılı bi şekilde rahmi görüntülüyor.perdeyi görüncede almış işte..çok şükür iyiyim şimdi..
histeroskopi yaparken görmüş..birazda şekil bozukluğu varmış.halbuki normal rahim filmimde herşey normal demişlerdi..histeroskopi renkli ve daha ayrıntılı bi şekilde rahmi görüntülüyor.perdeyi görüncede almış işte..çok şükür iyiyim şimdi..
aleyna senin sonucunu öğrenmek için girdim inan siteye çok üzüldüm canım inş olur ama pes etme canınıda sıkma sakın. demesi kolay diyorsundur ama inan rabbim ne zaman geleceğini biliyor o günü bekliyorsun inş seninde bbeğin hatta bebeklerin olur yaşın genç deneme yapack süren var benim bir arkadaşım 35 yaşında 5 denemede sahip oldu ama yılma sakın..
aleynacım inan sonucun için girdim umudunu kaybetme cnm lütfennn..dualarım seninle..
tamam canım hepside bende var biz sevginin yüzünü görmek istemiyoruz artk o zaman alacağımız bişi yok başka, o ilaç dozlarını yazdıkları kağıtla embriyo resimleri var onları götürürüz
evet cnm onları götür sen gerisini ercan bey halleder...inş.yüzün güler cnm arkadaşım rabbim yanımızda hiç canını sıkma...şimdi beni daha çok anlarsın cnm bu sevgi konusunda...kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?