hamdolsun iyiyim sağol sen nasılsın,bende buraya yeni katılanlardanım sen tüp bebek denedinmi? ayyyyy zaten kadın olmak başlı başına sitresssssssssssss :gitme:
evet kıs ben taaa yazdan imambayıldım bile var dondurucuda dolaptan çıkarttıktan sonra üstüne sadece yumurta kırıyorum çok kolay oluyo bide karnı yarıklık patlıcanlarımıda kızartıp koymuştum çok kolay oluyo böle..
sizler nerde oturuyosunuz kızlar
ben fevzi çakmaktayım
yok canım benim 4 yaşında oğlum var ama doğal şekilde oldu
ama burdaki herkesin bir gün anne olacağına eminim
valla kısmet olursa yanınıza geleceğim,ben şu an Yozgat ilçesindeyim ben Yozgat lıyım eşim Kayseri li eşimin işi sebebiyle burdayız işte ama nisan ayında tayin denememiz olacak hayırlıysa inşallah nasip olacak Kayseri boshayallersmilesizler nerde oturuyosunuz kızlar
ben fevzi çakmaktayım
bende örnek evler mahallesindeyim
oh ne güzel şükürler olsun canım senin adına sevindim inşallah o tatlı(maşallah) oğlunu sağlıklı-sıhhatli,analı-babalı Yüce Rabbim büyütmek nasip eder inşallah yerimsenibenyok canım benim 4 yaşında oğlum var ama doğal şekilde oldu
ama burdaki herkesin bir gün anne olacağına eminim
dur kısss bende yapıyım yazın kışın zaten sebzelerin hiç tadı olmuyor başka ne yaparsın
başkada işte yazın patlıcanların tadı bi başka oluyo şimdikiler ney öle su gibi tatları var bak bide patlıcanları küp küp doğrayıp kızartıyorum bide içine biber kızartıp koyuyorum sonrada domates doğrayıp buzdolabı poşetinin içine koyuyorum sonrada böle kışın çıkartıp yemek yapıyorum işte
sen acıbademe yakınsın ben nasıl gidiceksem eşimde 2 gündebir izin alamaz
resimdeki sen ve oğlunmuzemuszemus
aferim kısss benden tembeli yok vallaklava:
güle güle canım tanıştığıma çok memnun oldum seni ve o tatlı oğluşunu öpüyorumm kısmet olursa topiğe gelirim beni aranıza alırsanız tabi vallah ben değilim ama eşim Kayseri li :lepi:kızlar ben ayrılıyorum dualarım sizlerle:Saruboceq::teselli:
bu arada geyik muhabbeti bölümünde hadi kayseri sağ baştan say topiğimiz var
orayada bekleriz:teytey:
evet canım oğlum ve ben
evet canım oğlum ve ben
kızlar ben ayrılıyorum dualarım sizlerle:Saruboceq::teselli:
bu arada geyik muhabbeti bölümünde hadi kayseri sağ baştan say topiğimiz var
orayada bekleriz:teytey:
güle güle cnm yine bekleriz arada böle kaynatmak güzel oluyo hep dert konuşmak insanı üzüyo
evet cnm bak 2 dkda hiç dertlerimi unuttum hatta transfer bile olduğumu unuttum eğer böle bişyleri konuştuğumuz zaman kendimi dinliyorumbencede kıssss bizde konuşmayalım artık tamammı unutalım eski günleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?