evet bağ değil ama bizim köydede evmiz var yazın genellikle orda oluruz eşimde bende aynı köylüyüz..yani akrabayız
Rabbim bizi ömür boyu o sıcacık yuvamızda sağlık-huzur ve sağlıklı ve hayırlı bebiş nasip eylesin inşallah :Saruboceq:
Rabbim bizi ömür boyu o sıcacık yuvamızda sağlık-huzur ve sağlıklı ve hayırlı bebiş nasip eylesin inşallah :Saruboceq:
biraz uzak ama şöyle cnm benim annemle eşimin annesi dayı hala çocukları dışarıya göre biraz uzak ama bize göre yakın dereceden akrabayız bak şöyle daha iyi anlarsın eşimin ananesiyle benim dedem kardeşler heralde anlatabilmişimdir
kızlar bana müsade görüşmek üzere yemek yapcam sonrada çarşıya çıkcam hadi hayırlı akşamlar ALLAH a emanet olun sizlere hoş sohbetler kendinize cici bakınnnnnnn Rabbime emanetsiniz hadi kocaman öpüldünüz opuyorumnanaktan
kızlar bana müsade görüşmek üzere yemek yapcam sonrada çarşıya çıkcam hadi hayırlı akşamlar ALLAH a emanet olun sizlere hoş sohbetler kendinize cici bakınnnnnnn Rabbime emanetsiniz hadi kocaman öpüldünüz opuyorumnanaktan
güle güleopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tamam canım anladım Allah mutluluk versin yuvanıza inşallah
saol cnm allah seninde yuvana huzur mutluluk ve sağlıklı bebişler nasip etsin innnnnnşşşşşşşşşşşşaaaallllaaah....
naptın karar verdin mi ne yemek yapacağına?
acıcık mantı varmış yetmez ama yinede yapıyım yanına kahvaltılık koyarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?