ama öle cnm ben çok rastlardım çok şaşırırdık arkadaşlarla gülerdik hatta yani...aman ne diyecen işte öbür dünyaya güzel bakımlı gitmek istiyolar zaaarkaydirigubbakcemile3
cnm ben çıkıyorum imi yemeğimi yapıyımki benimki 2 gündür erken geliyo öptüm görüşürüz..
canım geçmiş olsun senin yine görmüşler benim sol tarafımda et parçası varmış histeroskopide görmedi sonucumuda gösterdim başka doktorlara onlarda bilmedi üstüne bide tüp bebek yaptırdık tutumadı doğal olarak en son dpktorum anladı sorun olduğunu laparaskopi ile parçaları aldı benimde bir ay oldu keşke önceden söyleselerdi kaç yıldır boşuboşuna tedavi gördük
canım hayırlı olsun bebısın bende pcosluyum tup bebek olcak ama fakultede orası ne kadara yapıyo bı buılgın varmı tanıdıgın varsa dr onerırmısınslm arkadaşlar bende tüp bebekle hamile kaldım 8 aylık kızım var
6 yıl kayseride kaldık sevgi hastanesi var cok iyi bir yer orda tedavi olucaktık
ama kısmet olmadı ankarada olduk.inşallah allah sizede kısmet eder
güle güle cnm yine bekleriz arada böle kaynatmak güzel oluyo hep dert konuşmak insanı üzüyo
arkadaşlar bu sene tüp bebek yaptıracaklar var mı aranızda lütfen cvp yazarmısınız
canım hayırlı olsun bebısın bende pcosluyum tup bebek olcak ama fakultede orası ne kadara yapıyo bı buılgın varmı tanıdıgın varsa dr onerırmısın
iyi canım öle yaparsın artık afiyet olsun cnm aman cnm ya transfer işleminden sonra hiç dışarı çıkmadım biliyomusun canım çok sıkıldı patlıycam artıkakannehir
burdayım kız ne biri için terkedicem cnm terkedicek biri varsa oda o kişidir huzurumuzu bozan odur
naber canım günaydın yerimseniben nasılsın? gel istersen topiğe opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?