- 18 Şubat 2010
- 483
- 1
- 118
demet meraba. gerçekten çok üzüldüm sonucuna, ama Alahtan ümit kesilmez. hatırlıyomusun acıbademe gidip konuşucam demiştim en son. sonrasında ankaradaki maya da karar kıldık. bir sonraki denemen için tavsiye ederim. çok sıcak insanlar hepsi. acayip güven vardiler bana.
aslında tedavim daha başlamadı. haziran adetiyle başlıcam. öğretmen olunca o kadar çocuğun hakkına giremem. şimdi başlasam 20 gün ankarada olmam gerekecek o yüzden temmuzu bekliyorum. ama iide oluyo bol bol araştırma yapıp olay hakkında bilgi topluyorum. hoşumada gitmiyo değil yani:)
valla burda diğerlerine yardım edebilecek hiç bi bilgi özel değil bence. olay şu 2006 yılında eşimde hiç canlı sperm yoktu ama şimdi 400 bin tane var:) ben kendimi sağlıklı sanıyodum ama rahmim tersmiş ve polikistik over gibi çok şirin iki problemim var. ama nedense içimde acayip bi kıpırdanma var. hayırlısıyla bu işi başarcaz biz . bebişimiz olcak:)
son 4 aydır her akşam keçiboynuzu kaynatıyorum ona. keçiboynuzu ağacı çıkcak midesinde valla korkuyorum:)
yok valla ama bildiğim kadarıyla çinko sperm kalitesini baya bi etkiliyomuş. bide e vitamini. eşim dünden itibaren onlarada başladı. temmuza kadar bakalım işe yarıcak umarım:)
çinko iimiş. ya piyasada çok bilinen bi marka var ama adını yazmim şimdi reklam olcak:)
huuuuuuu ilaç peşinemi düştün yafu:)
zinco :)
slm herkese demetcim bende senin gibi beklemedeyim ameliyat olduğumu söylemiştim ya bekliyoruz birazda maddi yönden toparlanmamız lazım ancak o zaman tedaviye döneceğiz. kızlar bu arada sperm hareketliliğini artıracak yöntemler varsa yazın bekliyorum cevaplarınızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?