Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

demet meraba. gerçekten çok üzüldüm sonucuna, ama Alahtan ümit kesilmez. hatırlıyomusun acıbademe gidip konuşucam demiştim en son. sonrasında ankaradaki maya da karar kıldık. bir sonraki denemen için tavsiye ederim. çok sıcak insanlar hepsi. acayip güven vardiler bana.

cnm bende üzüldüm ama elden gelen hiç bişe yok rabbimin takdiri yok ya ben walla acıbademden çok memnun kaldın drum en azından sonucu öğrendikten sonra kaç kere aradı allah ondan razı olsun....
walla cnm vücudum biraz dinlensinde bi bakıcaz artık nere olursa senin tedavin nasıl gidiyo cnm?

aslında tedavim daha başlamadı. haziran adetiyle başlıcam. öğretmen olunca o kadar çocuğun hakkına giremem. şimdi başlasam 20 gün ankarada olmam gerekecek o yüzden temmuzu bekliyorum. ama iide oluyo bol bol araştırma yapıp olay hakkında bilgi topluyorum. hoşumada gitmiyo değil yani:)

tmm cnm nereye hayırlıysa bize rabbim orayı versin bize...
ha bide bişe daha sorucam sana inş. sıkmıyorumdur seni....
sizin sorununuz neydi?özel değilse öğrenebilirmiyim acabaCADIARZU

valla burda diğerlerine yardım edebilecek hiç bi bilgi özel değil bence. olay şu 2006 yılında eşimde hiç canlı sperm yoktu ama şimdi 400 bin tane var:) ben kendimi sağlıklı sanıyodum ama rahmim tersmiş ve polikistik over gibi çok şirin iki problemim var. ama nedense içimde acayip bi kıpırdanma var. hayırlısıyla bu işi başarcaz biz . bebişimiz olcak:)

cnm inş. ya içinede doğuyo bak allahım inş. sana bana ve isteyen herkese bu sene bi evlat çocuğuyla sevindirsin yaaaa...
bide cnm şunu merak ettim eşinin spermini nası çoğalttınız gıııı...:))
benimde eşimin sperminin harektliliği çok azmış şimdi incir kürüne başladım inş. hayrını görürüz....

son 4 aydır her akşam keçiboynuzu kaynatıyorum ona. keçiboynuzu ağacı çıkcak midesinde valla korkuyorum:)

son 4 aydır her akşam keçiboynuzu kaynatıyorum ona. keçiboynuzu ağacı çıkcak midesinde valla korkuyorum:)

kıs walla bizde yaptık ama hiç faydasını görmemişiz yaaaa
oda aynı eşim eve gelmeden önce bende keçiboynuzu kaynatıyodum içiyodu
ama bi faydasını göremedik başka yaptığınız bi kür var mı?cnm

yok valla ama bildiğim kadarıyla çinko sperm kalitesini baya bi etkiliyomuş. bide e vitamini. eşim dünden itibaren onlarada başladı. temmuza kadar bakalım işe yarıcak umarım:)

yok valla ama bildiğim kadarıyla çinko sperm kalitesini baya bi etkiliyomuş. bide e vitamini. eşim dünden itibaren onlarada başladı. temmuza kadar bakalım işe yarıcak umarım:)

cnm bende söledim du bakalım inş. bizde öle e viteminine ney başlıycaz allahım inş. faydasını görürüz yaaaa....,çinko derken cnm onun hapı felenmı var çinko iyimi geliyo yoksa kötümü biraz açıklarmısın seni de sıkıyorum ama kusura bakma cnm...

çinko iimiş. ya piyasada çok bilinen bi marka var ama adını yazmim şimdi reklam olcak:)

çilek ,avakado, muz, incir ,havuç ve domateste sperm kalitesini arttırıyomuş. son araştırmalarıoma göre:)

slm herkese demetcim bende senin gibi beklemedeyim ameliyat olduğumu söylemiştim ya bekliyoruz birazda maddi yönden toparlanmamız lazım ancak o zaman tedaviye döneceğiz. kızlar bu arada sperm hareketliliğini artıracak yöntemler varsa yazın bekliyorum cevaplarınızı

cnm bende sperm hareketliliği için bişeyler istiyorum bizimde ihtiyacımız var...
ha bide suskuncum ben şimdi eşime incir kürünü yapıyorum ...
bak napıcaksın biliyomusun inciri alıp zeytinyağının içinde bi gece beklettikten sonra sabah eşine aç karnına yediriyosun inş. faydasını görürüz cnm
seninde aklında bişeyler varsa sende yaz cnm....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…