Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

iyiyim iyi olmaya çalışıyorum işte ben burayı çok sevdim herkes herşeyi paylaşıyor dertleşiyor ne güzel 3. tüp bebeği nerde yaptıralım diye düşünüyoruz

evet cnm burası çok güzeldi ama saolsun bi arkadaş kattı karıştırdı burayı aleynayıda kaçırttı yaaa offff bende 3.tüp bebeğimi allah izin verirse bide istanbulda denemeyi düşünüyoruz ama zaman ne getirir orası bilemem saolsun ercan bey çok ilgilendi bizimle allah razı olsun ondan....

canım ya bir araştırsanız belki bilmediğiniz bir sorun vardır ikinizden birinde

ben çıkmak zorundayım canım oturmaya gidiyoruz seni çok öptüm yarın işim olmazsa görüşürüz

kıs araştırmaz olurmuyuz bende bişe yokda eşimde işte..

canım çok iyi araştırman lazım sen laparoskopi felan oldunmu bak bayanlarda tüplerin karna yapışık olduğunu veya beveğin tutmasını engelleyecek durumların bu operasyonlarla görülüyormuş benim doktorum tekrarlanan negatif durumlarda bu gibi operasyonların yapılması gerktiğini söyledi iyice araştırın çünkü tüp bebek oldukça maddi yönden sıkıntı veriyor paran araya gitmesin inş dilediğine kavuşursun birde Ankara'da Gurur Polat diye bir doktor var onu bana Avrupa hastanesinde İbrahim bey tavsiye etti ben nette araştırdım oldukça memnun kalmışlar ben mail attım ve aradı beni istersem takiplerimi ibrahim bey yapacak ben sadece ankaraya bi ilk görüşmeye bide toplama ve transfer işleminde orada olacağım oraylada bir görüş derim

cnm zaten öle bişeye gerek kalsa benim drum yapardı koskoca prof.benmi yön gösteriyim...ben hatta sormuştum druma rahim filmine felan gerek varmı diye drum öle bişye gerk olsa ben sana sölerim onun sana gerek yok dedi ne varki daha 2.denemem benim 3.-5.deneyenler bile yaptırmıyoda benmi yaptırıcam dedim ya öle bişye gerek olsa drum kesinlikle bana sölerdi...

cnm bizde ibrahim demire gitmiştik oda bana gurur polatı tavsiye etmişti bide benim drum ercan beyi tavsiye etmişti zaten o gurur polatla ibrahim demir anlaşmalı çalışıyolar yani ibrahim bey herkesi ona yönlendiriyo....

evet bana ikisinide söyledi ama ben araştırmalarımı söylüyorum sen rahim filmi felan çektirmedinmiki ben bir yıl önce çektirdim o filmde çıktı benim rahimdeki et parçaları kimse görmedi ya orasıda ayrı sonra laparaskopi ile alındı bir ay oluyor işte. doktorun iyidir muhakkak ama gözden kaçırılan şeylerde oluyo normal ultrasyonlarda görünmeyen şeyler işte. benim şimdiki doktorumun bir hastası ankaraya tüp bebek için gitmiş onunda 2kez başarısızlıkla sonuçlanmış ankaradaki doktoru kayseride laparaskopi ile rahmine bir bakılsın demiş iyiki yapmışız dedi doktor kadının tüpler karna yapışık rahimde bazı lezyonlar oluşmuş onları temizlemişler bir dahaki aya tüp bebek yaptırmışlar şimi 2aylık hamileymiş bak benimde görünmüyordu ultrayonlarda ama et parçaları çıktı inş sendede yoktur ama bir dahaki denemenden önce kesin testlerini tamamla neler çıkıyor tutmaması için birçok sorun çıkıyor işte Rabbim hepimizin muradını verir inş

ben daha birinci denememde yaptırdım canım bir dahakinde eksik birşeyler kalsın istemiyorum çünkü yeni çıkan şeyler bizi çok yoruyor

cnm bak bi arkadaş daha var bu sayfada hatırlıyosan adı eylen oda benim gittiğim dra gidiyo yani ercan beye o arkadaşda 1.denemesini sevgide yapılmış benim şuanki drumda bi histereskopi yapalınm demiş rahminde perde çıkmış drda almış o perdeyi bizim drumuz gayet başarılı bi dr bilmiyorum cnm inş.o durumlara gelmem laparaskopide çok canın acıdı mı?

operasyon sırasında bayıltıyorlar ama uyandığımda çok ağrılarım vardı epeyi bir sızlanmışım anlattıklarına göre canım senin eşindeki problem ne öğrenebilirmiyim

operasyon sırasında bayıltıyorlar ama uyandığımda çok ağrılarım vardı epeyi bir sızlanmışım anlattıklarına göre canım senin eşindeki problem ne öğrenebilirmiyim

cnm bana göre fazla bi sorunu yok ama söleyim sperminde hareketlilik çok azmış onun için drlar tüp bebek siizin tek şansınız diyolar bilmiyorum sanki bizim tüp bebeken başka çaremiz varmış gibi geliyo yaaaa

canım bak benim eşimdede hareketlilikte problem var ama aklım karışık benim doktorlar öyle diyor bizede benim sorun yeni ortaya çıktı benim eşimin değerliliği ileri olan18 sizinki kaç ben doktora gidecem muayeneye artık doktorlara güvenim kalmadı o yüzden soruyorum sana

şimdi doktorum hamile kalabilirsin diyo işte bende o zaman boşuboşunamı yıllardır kandırıldık doktor doktor dolaştık diyorum benim bildiğim o değerlilik en az 25 olmalıymış

benim eşimin ki ileri giden hiç yok cnm ya gene sizinki iyiymişyerinde hareketlilik var bizimkinde.......siz hiç bitkilerden kür felan yaptınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…