walla ben burdayımda aleyna yok yaaaaa ne güzeldik ya huzurumuzu kaçırdı o kimse ya girdi içimize saydı sayıştırdı gitii...
canım ya bir araştırsanız belki bilmediğiniz bir sorun vardır ikinizden birinde
ben çıkmak zorundayım canım oturmaya gidiyoruz seni çok öptüm yarın işim olmazsa görüşürüz
kıs araştırmaz olurmuyuz bende bişe yokda eşimde işte..
canım çok iyi araştırman lazım sen laparoskopi felan oldunmu bak bayanlarda tüplerin karna yapışık olduğunu veya beveğin tutmasını engelleyecek durumların bu operasyonlarla görülüyormuş benim doktorum tekrarlanan negatif durumlarda bu gibi operasyonların yapılması gerktiğini söyledi iyice araştırın çünkü tüp bebek oldukça maddi yönden sıkıntı veriyor paran araya gitmesin inş dilediğine kavuşursun birde Ankara'da Gurur Polat diye bir doktor var onu bana Avrupa hastanesinde İbrahim bey tavsiye etti ben nette araştırdım oldukça memnun kalmışlar ben mail attım ve aradı beni istersem takiplerimi ibrahim bey yapacak ben sadece ankaraya bi ilk görüşmeye bide toplama ve transfer işleminde orada olacağım oraylada bir görüş derim
cnm bizde ibrahim demire gitmiştik oda bana gurur polatı tavsiye etmişti bide benim drum ercan beyi tavsiye etmişti zaten o gurur polatla ibrahim demir anlaşmalı çalışıyolar yani ibrahim bey herkesi ona yönlendiriyo....
evet bana ikisinide söyledi ama ben araştırmalarımı söylüyorum sen rahim filmi felan çektirmedinmiki ben bir yıl önce çektirdim o filmde çıktı benim rahimdeki et parçaları kimse görmedi ya orasıda ayrı sonra laparaskopi ile alındı bir ay oluyor işte. doktorun iyidir muhakkak ama gözden kaçırılan şeylerde oluyo normal ultrasyonlarda görünmeyen şeyler işte. benim şimdiki doktorumun bir hastası ankaraya tüp bebek için gitmiş onunda 2kez başarısızlıkla sonuçlanmış ankaradaki doktoru kayseride laparaskopi ile rahmine bir bakılsın demiş iyiki yapmışız dedi doktor kadının tüpler karna yapışık rahimde bazı lezyonlar oluşmuş onları temizlemişler bir dahaki aya tüp bebek yaptırmışlar şimi 2aylık hamileymiş bak benimde görünmüyordu ultrayonlarda ama et parçaları çıktı inş sendede yoktur ama bir dahaki denemenden önce kesin testlerini tamamla neler çıkıyor tutmaması için birçok sorun çıkıyor işte Rabbim hepimizin muradını verir inş
operasyon sırasında bayıltıyorlar ama uyandığımda çok ağrılarım vardı epeyi bir sızlanmışım anlattıklarına göre canım senin eşindeki problem ne öğrenebilirmiyim
canım bak benim eşimdede hareketlilikte problem var ama aklım karışık benim doktorlar öyle diyor bizede benim sorun yeni ortaya çıktı benim eşimin değerliliği ileri olan18 sizinki kaç ben doktora gidecem muayeneye artık doktorlara güvenim kalmadı o yüzden soruyorum sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?