Tüp Bebek Merkezleri Kayseride Tüp Bebek Yaptiran Varmi

yaptık canım herşeyi yaptık onlarda işe yaramadı bunun hiç tedavi olur yanı yokmuş ne ilaçlar kullandık uğraşıyoruz işte bende tereddütteyim ne olacak şimdi diye normal yolla hamile kalacağıma inancım bile yok çok zor bu tedavi süreci Rabbim hepimize yardım etsin

amin cnm amin bizimde denemediğimiz hiç bişe kalmadı yok yok olmadı gerisi rabbime kalmış inş. yüzümüze bakarda bizde anne oluruz....

nerdesiniz bizim kıslar hadi ya millet kaynatıyo diğer topiklerde bizim topikte hiç kimsecikler yok...suskun,zeynep.sifaa nerdesiniz yawkaydirigubbakcemile

sağol canım ama az kaldı yakıyordumkaydirigubbakcemile3 ben karnıbahar yapcam canım

slm arkadaşlar nasılsınız kimse yokmu hadi herkes dönsün artık birlikte paylaşalım tedaviye yeni başlayan başka arkadaşlarada yardımcı olalım sıkıntılarımızı burda unutuyoruz hiç değilse

cnm nasılsın bende yeni geldim eve bizim burda pzara varda biraz ev e alışveriş yayım sen naptın nasılsın?walla ben cnm biraz dinlenme aşamasındayım işte sonrada yine bakııcaz artık sende tedavi görüyomusun unutuyorum ben kusura bakma cnm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…