Kayseride tup bebek yaptiranlar yaptiracak olanlar

Cok t
Evet canim pcosum ben aslinda bu ay asilama olacaktim ama Ohss oldum 20civari yumurta oluşunca tupe yonlendirdi doktorum.. Daha once sadece gynositol ve matofin kullaniyordum ama asilama icin tedaviye basladigimda gynositolu biraktim gonal-f kullandim bu ay sadece ayrica vitamin vs kullanmadim
Cok tske derim canim cevabin icin masallah guzel yum cikmis 5. Gune gitmeleride buyuk avantaj bendede pko var mart nisan gibi ozge hanima baslicam tedaviye insallah

Cok t

Cok tske derim canim cevabin icin masallah guzel yum cikmis 5. Gune gitmeleride buyuk avantaj bendede pko var mart nisan gibi ozge hanima baslicam tedaviye insallah
İlk denemen mi olacak canim senin de ?

Tebrik ederim rabbim saglikla kucağına almayi nasip etsin 🤲
Amin canım inşallah 🌸
Darısı sizlere olsun inşallah 🙏
Hamile kalmama nedenin neydi acaba benim tüpler tıkalı transfer olursa tutmayacak diye cok korkuyorum 😔
Bende bir sorun yoktu. Eşimde sperm sorunu vardı. Hsg ile açılmadı mı kimisi öyle açılıyor. Hem tüpü olmayan bike tüp bebekle hamile kalıyor. Bence olumsuz düşünüp stres yapma kendine.

Merhabalar ben 2020 Eylül ayında Çağlar hocaya tüp bebek yaptırmıştım maalesef 5 aylıktı suyu bittiği için kürtaj oldum Çağlar beye yaptırmıştım çok memnun kaldım Çağlar hocadan Allah razı olsun şuan Acıbadem’den ayrıldı Antep’e gitti tekrar yaptırmayı düşünüyorum inşallah Antep’e gidicem tavsiye ederim çok çok iyi bir doktor
Bende kuşuma kardeş düşünürsem hiç düşğnmeden antepe gidip tekrat çağlar hocaya yaptırıcam tedavimi ondan başka doktor benim için yok 👌

Arkadaşlar bende semih zeki Uludağ'a gidiyorum. İlk tedavim dış gebelik oldu iç kanama geçirdim tüpüm alındı. 2.tedavimde tuttu ama bebeğin kalbi durdu kürtaj oldum. Doktor değiştirmeyi düşünmeye başladım. Tavsiye verebilecek olan var mı acaba?

Back
X