Kayseride tup bebek yaptiranlar yaptiracak olanlar

herkese merhabalar gokalp hocayı samsundan bulduk samsunda 2 kere başarısız geçen tüp bebek denememizden sonra rabbim bize gökalp hocayı nasip etti Allah yolunu bahtını açık etsin şimdi şimdi 10.haftamızdayız ikiz bebeklerimizi bekliyoruz düşünmeden gidebilceginiz tek doktor

herkese merhabalar gokalp hocayı samsundan bulduk samsunda 2 kere başarısız geçen tüp bebek denememizden sonra rabbim bize gökalp hocayı nasip etti Allah yolunu bahtını açık etsin şimdi şimdi 10.haftamızdayız ikiz bebeklerimizi bekliyoruz düşünmeden gidebilceginiz tek doktor

Merhaba arkadaşlar prof dr gökalp öneri instagramdan gördük çok fazla pozitif haberi vardı, bizde 8 yıldır çocuk istemiyle istanbul'da cok tedavi gördük ama olumsuz sonuçlandı ben 36 yaşındayım gökalp hocadan online görüşme talep etti benimle telefonda bizzat kendi görüştü beni kayseriye davet etti, ön tedaviye başlayalım dedi buradan sizlerede sormak istiyorum bana çok ilgili bir hekim gibi benimle 15 20 dk boyunca konuştu sonuçlarıma whatsapp üzerinden baktı ama yinede sizlere sormak istiyorum hanımlar bu hocamız hakkında ne düşünüyorsunuz olumlu sonuç alırmıyım olumlu sonuç almış arkadaşlar varmı?

merhaba hanımlar 11 yıllık evliyim 11 yıllık çocuk istemimiz vardı eşim 3 kez mikrots oldu benim 2 kez başarısız tüp bebek denemem oldu artık olmaz dedikleri zaman prof dr gökalp öner hocamın yanına geldik eşimde azosperm vardı eşime 6 ay ön tedavi yaptı,iyi ki de gitmişiz çoğu kişi 9 saat yol boşuna gitme dedi çok iyi bir doktor şuanda ikizlerim var 8 aylık ne zaman ararsanız her konuda size detaylı şekilde bilgi veriyor, 26.haftada rahim ağzına dikiş atılması gerekiyordu yanımda olamasa bile kayseriden telefonda bize destek oldu o dönemde bizi trabzona yönlendirdi sürekli telefonla bize destek oldu hamileliğim boyunca destek oldu gözünüz kapalı her yerden gelebilrisiz değil 9 saat 18 saat bile olsa prof dr gökalp öner hocam için değer, gökalp öner hocamla ilgili tüm süreçi sizinle paylaşabilirim isterseniz mesaj yoluyla bana ulaşabilirsiniz.

toplamda 3 tane uyduruk hesap ile bu akşam siteye üye olup prof dr gökalp öner için iyilik mi yaptığınızı düşünüyorsunuz? Siz bu yazdığınız pozitif yorumlar yüzünden insanlara umut oluyorsunuz.

yazık ...

toplamda 3 tane uyduruk hesap ile bu akşam siteye üye olup prof dr gökalp öner için iyilik mi yaptığınızı düşünüyorsunuz? Siz bu yazdığınız pozitif yorumlar yüzünden insanlara umut oluyorsunuz.

yazık ...
Katiliyorum size boyle insanlar yuzunden kac kisi magdur oluyor.olumlu sonuc alanda var almayanda ama her paylastigi kesinlikle ve kesinlikle dogru degil benim 9. Haftada dustu eee paylasmisti kaldirmadi bile tamamen ticari dusunuyo insanlari ben boyle bisey yasamadimda gormedimde. ALLAH oyle bi insanin eline dusurmesin tek duam bu.

Benimde Gökalp beyde negatif tüp bebek denemem var böyle sahte profiller yüzünden belki de ona gittim kötü bir doktor demiyorum ama söylenen kadar da iyi değil

Benimde Gökalp beyde negatif tüp bebek denemem var böyle sahte profiller yüzünden belki de ona gittim kötü bir doktor demiyorum ama söylenen kadar da iyi değil
Çok doğru dediniz bende yorumlara inanarak gittim hiçte öyle waowww filan bi dr degil cok reklam meraklisi o kadar.ilgi ve alaka yerlerde.ozge hocaya gittikte kendimizi insan yerine koyulduğumuzu hissettik.

Çok doğru dediniz bende yorumlara inanarak gittim hiçte öyle waowww filan bi dr degil cok reklam meraklisi o kadar.ilgi ve alaka yerlerde.ozge hocaya gittikte kendimizi insan yerine koyulduğumuzu hissettik.
Keşke bende ona gitseydim siz ikinci denemeyi mi ona gittiniz

Keşke bende ona gitseydim siz ikinci denemeyi mi ona gittiniz
Evet insallah baslicaz yakinda esimin sonuclarini bekliyoruz.Ben o adamda tedaviye basladigimda bile birakacaktim esim sabret hamile kalirsan baska dr zaten gideriz demisti.nese tecrube oldu.ozge hoca tek kelimeyle harika bi dr en onemlisi oda bi anne ve seni anliyo cok guven veriyo her seyi tek tek not aliyo.biz esimle odasindan cikinca sunu dedik olumluda olumsuzda olsa paramiz boyle bi insana nasip olsun bunu demek cok onemli..

Evet insallah baslicaz yakinda esimin sonuclarini bekliyoruz.Ben o adamda tedaviye basladigimda bile birakacaktim esim sabret hamile kalirsan baska dr zaten gideriz demisti.nese tecrube oldu.ozge hoca tek kelimeyle harika bi dr en onemlisi oda bi anne ve seni anliyo cok guven veriyo her seyi tek tek not aliyo.biz esimle odasindan cikinca sunu dedik olumluda olumsuzda olsa paramiz boyle bi insana nasip olsun bunu demek cok onemli..
Sizde problem neydi aslında ben onuda düşündüm ama işte yorumlara aldanıp Gökalp beye gittim doğru düzgün adamın yüzünü bile görmedim konuşamadım bile

Sizde problem neydi aslında ben onuda düşündüm ama işte yorumlara aldanıp Gökalp beye gittim doğru düzgün adamın yüzünü bile görmedim konuşamadım bile
Canim Bizde hareket sorunu var esimde bide morfoloji sikintisi var es kaynakli yani.ben gecen sene o adama giderken birakacaktim cok pismanim oyle bi dr derken uzuluyorum gittigime. Tamamen reklam seni boyle para gibi goruyo duygusallik 0.ozge hocada yaa 1 saat dinlemis bizi.digeri toplasak 1 saat olmaz dedi esim tum tedavi surecinde soru soramiyosun bilmis bilmis.sen suan ne asamadasin peki?

Bende Gökalp beye gidiyorum. Tavsiye ederim ilgi alaka çok iyi. Pazartesi transfer gerçekleşecek inşallah 🙏🏻

Canım Gökalp hoca rahim anomalisinde nasıl peki yani tutar mı eşimde sorun yok benimde rahim anomalisi var
Konu acilali çok olmuş ama bizde ikinci çocuk için Kayseri Acibademi düşünüyoruz ve doktorun ismini çok duyuyorum siz tavsiye eder misiniz hesabında çok ilgili ve olumlu yorumlar var ama burda daha doğru yorumlar yapılmış cevaplarsanız çok sevinirim

Bende Gökalp beye gidiyorum. Tavsiye ederim ilgi alaka çok iyi. Pazartesi transfer gerçekleşecek inşallah 🙏🏻

Canım Gökalp hoca rahim anomalisinde nasıl peki yani tutar mı eşimde sorun yok benimde rahim anomalisi var
Konu acilali çok olmuş ama bizde ikinci çocuk için Kayseri Acibademi düşünüyoruz ve doktorun ismini çok duyuyorum siz tavsiye eder misiniz hesabında çok ilgili ve olumlu yorumlar var ama burda daha doğru yorumlar yapılmış cevaplarsanız çok sevinirim

Merhabalar arkadaşlar bizde eşimle bugün Gokalp hocayla ongorusme yaptık negatif tüp bebek deneyimlerimizi anlattim muayene etti rahimde yumurtaliklarda hic problem yok daha onceki tüp bebek emriyo resimlerine baktı üç tüp bebekte sadece biri iyi derecedeymis ama onunda dondurulurup konulsa daha başarılı oluncani söyledi cunki 30 yumurta toplnmisti ilkinde ve rahim tabiki tasiyamadi soyledikleri anlattiklari bana okadar mantıklı geldiki herseyden once kendinden çok emin bize kisiye özel tedaviye baslatti esimin degerleri düşük buldu iki ay ön tedavi uygulanacak esime proxeed plus ovitrelle igne clomen hap yazdı bana sadece argifertil vitamin yazdı birde akdeniz usulu beslenme diyeti yazdı iki ay sonra degerlere gore dondurulmus tüp bebek tedavisi uygulayacak ondort yillik evliyim gittiğim hicbi doktor esime ilc yazmadı deger düşük oldugu halde ben Gokalp hocayla ongorusme yaptiktan sonra baska doktora gerek duymadım bizim sorunumuza gore tedavi cizdi daha onceki doktorlar ön tedavisiz tüp bebek yaptı ben once Allah a sonra Gokalp hocam a güveniyorum kesinlikle tavsiye ediyorum
Sizin tüp bebek süreciniz başladı mı erkek kaynaklı durumda da yardımcı oluyor sanırım netice alabildiniz mı bilgi verirseniz çok sevinirim

Elbette ki tavsiye ederim, işinde gerçekten çok başarılı bir doktor ve hâlâ kendini geliştirmeye devam ediyor. Ve her zaman bir mesajınızla bile iletişime geçebiliyorsunuz. İnşallah hayırlısı olur sizin için de

Merhaba hanımlar bende yeni başlıcam doktor araştırması yapıyorım tüm sayfaları okudum kararsızım hala. Semih beyi düşünüyordum ama bilmiyorum yeni başladım araştırmaya.
Sempati38 Sempati38 siz Gökalp hocaya başlamıştınız sanırım. Sonuç nedir memnun kaldınız mı

Bende anlamıyorum buraya üye olup reklam yapanları ya nası umutla okumuştım mesajı halbuki sahte profilmiş😓 hiç mi Allah korkunuz yok ya o kadar kişi ne umutlarla yapıyor bu araştırmaları sırf bu sahtekarlılığınızdan bile o doktora gidesim varsa da gitmem😓

Bende anlamıyorum buraya üye olup reklam yapanları ya nası umutla okumuştım mesajı halbuki sahte profilmiş😓 hiç mi Allah korkunuz yok ya o kadar kişi ne umutlarla yapıyor bu araştırmaları sırf bu sahtekarlılığınızdan bile o doktora gidesim varsa da gitmem😓
Merhaba. Kaçıncı denemeniz acaba

Back
X