Yok canm. Artk gidermiyim oraya. Bana 100 lük gonal f verdi. Dozu bayaa bayaa düşük. Altı yumurta topladı. Üçü iyi dendi. Sonra iki transver edildi. Diğeri yok dediler. Dondurma işlemide yok evet. Parayı verene kadar etrafında pervanelerHerkese aynı tedavi bir kişidende benimde 5.gün embriyosu transfer edildi dendiğini duymadım. Ellerinde çektirilmiş fotokopi ilaçlar herkese dağıtıyor dozları bile aynıdır bundan eminim. Ben hayatımda bu kadar yalaka insan görmedim. Amh sonucun doğrudur ama tedavi için merkezin önünden bile geçme derim.
Bizdede 3. Gün embriyosu transfer edildi 5. Güne kadar ellerinde embriyo kalmayabilirmis güya bende anlam veremedim dondurulmus olmamasida ayrı konuYa kesinlikle sizinle aynı düşüncedeyim. Benimde aynı durum basıma geldi. Adam akıllı amh bilmem ne bakılmadı. Herseyin iyi süper dendi. Üçüncü gün embriyosu transver edildi. İki tane.
kadına diyorm ki neden 3. Gün besinci gün değil ne farkeder diyo. Adam akıllı acıklamalar bile yok. Daha sonra beta artıslarımı adam akıllı takip bişe etmedi. Sürekli kendim gittim söyledm bakın sonucum bu durum bu diye.
Dıs gebelik dedi. İğne yaptrdı. Sonrasında bu betanın düşmesini sor bi değil mi. Ama yok. Bir hafta sonra beta baktr dedi gönderdi. İnsan bi bakar bi derdine düşer.
bide kolay değil o kadar para veriyoruz. Paraya mı yanıyım. Psikolojmi alt üst etti ona mı yanayım
Aynenn. Daha sonra mustafa taşa gittim ben. Ön görüsme. Gayet bilincli bir doktr gibi geldi. Bana metotreksat iğne yapıldığı için üç ay korunmam gerek. Subat ayında eğer maddi acıtan toparlanabilirsek mustafa beye gitmeyi düşünüyormBizdede 3. Gün embriyosu transfer edildi 5. Güne kadar ellerinde embriyo kalmayabilirmis güya bende anlam veremedim dondurulmus olmamasida ayrı konu
Tabi covitten dolayı tüp bebek durdurulmazsaBizdede 3. Gün embriyosu transfer edildi 5. Güne kadar ellerinde embriyo kalmayabilirmis güya bende anlam veremedim dondurulmus olmamasida ayrı konu
Size gonal f kaclık vermistiHerkese aynı tedavi bir kişidende benimde 5.gün embriyosu transfer edildi dendiğini duymadım. Ellerinde çektirilmiş fotokopi ilaçlar herkese dağıtıyor dozları bile aynıdır bundan eminim. Ben hayatımda bu kadar yalaka insan görmedim. Amh sonucun doğrudur ama tedavi için merkezin önünden bile geçme derim.
Böyle giderse durdururlardaTabi covitten dolayı tüp bebek durdurulmazsa
Banada öyle geliyor. Sizin cocuk var mı? Bide yaş kac?Böyle giderse durdururlarda
Metotreksat iğne nedir peki duymadim hicAynenn. Daha sonra mustafa taşa gittim ben. Ön görüsme. Gayet bilincli bir doktr gibi geldi. Bana metotreksat iğne yapıldığı için üç ay korunmam gerek. Subat ayında eğer maddi acıtan toparlanabilirsek mustafa beye gitmeyi düşünüyorm
Cocugum yok 33 yaşındayım 14 yıllık evliyim ya sizin varmi çocuğunuzBanada öyle geliyor. Sizin cocuk var mı? Bide yaş kac?
Dıs gebelikte düşük yapılması için yapılan iğne. Beta düşsün diye yapıldı. Eğer düşmezse kürtaj olcaktım. O iğne yüzünden en az üç ay korunmam gerek. Hamile kalınırsa bebekte sorun olabiliyormus. Benimde çocuğm yok. 2016da evlendim canım bende. Sebepsiz infertilite denildi banada. Sperm analizi iyi, amh iyi. Bilinen tek sorun pıhtılasma bozukluğu. Onuda bi düşük sonrası öğrendk. Tedavisiz gebe kaldım. Bebek kalp atımı olmadı genetiğe yönlendirildim. Onda pıhtılasma bozukluğu cıktıMetotreksat iğne nedir peki duymadim hic
Benimde prolaktinim yüksek yarın kadın doğuma gideceğim inşallah ilaç yazar , sizin kaçtı ? Siz şule söyleyince bende tereddüt ettimŞöyle soyliyim benim bundan once iki negatif denemem vardi hiç ön tedavi falan birsey uygulamadi prolaktinim yuksekti engel olmadigini söyledi. ewet olumlu olan hastalarida var ama bundan sonraki surecte tercih etmiycem bir doktor insallah sizin icin ilk ve son olur mutlu sona ulaşırsınız
Farkında mısınız bu merkeze giden hiç kimsenin dondurulmuş embriyosu yok?Yok canm. Artk gidermiyim oraya. Bana 100 lük gonal f verdi. Dozu bayaa bayaa düşük. Altı yumurta topladı. Üçü iyi dendi. Sonra iki transver edildi. Diğeri yok dediler. Dondurma işlemide yok evet. Parayı verene kadar etrafında pervaneler
Bana 300 lük kullandırdı. 18 yumurta toplandı 6si döllendi. 3 güne 2 embriyo transfer edildi. İlk tedavimde 15 yumurta toplandı 7si döllendi 3.gün 2 embriyo transferi yine. Ve iki tedavidede dondurulmuş yokSize gonal f kaclık vermisti
Merhaba hanımlar gecen ay başarısız tüp bebek deneyimi gecirdim şuan doktor arayışındayim Kayseri acibadem Gökalp Öner beyde tüp bebek yaptiran varmi yada pozitif sonuç alanlar onerebileceginiz bir doktor varmi Rabbim bu yolda herkesin yüzünü güldürdün emeklerini boşa çıkarmasın .
Bende Memorial tüp bebek merkezinde arzu hocada tedavi görüyorum. Bugün aradılar ve 4 embriyo olduğunu hepsini donduracaklarını söylediler. Ben rahimde septum ameliyatı olacağım daha sonra 2 ay dinlendirip transfer yapacak inşaallah. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Ben polikistik overim ve bana çok doğru ilaç ve doz uygulaması yaptı arzu hoca. Arkadaşlar olmadı diye karalamak çok doğru değil bence. Çünkü bu biraz da nasip kısmet işi. Belki benimde tutmayacak.ama bizler de doktorlarda elinden geleni yapıyor eğer ortaya bir tane bile embriyo çıkıyorsa bu da bir başarıdır. Ve tutmuyorsa nasiptir diye düşünüyorum zamanı değildir diye düşünüyorum. Çünkü evlat bu can.. Allah ne nasip ederse o zaman olacak. Bence doktorlar elinden geleni yapıyor. Bazen olur bazen olmaz. Allah hepimize bunu kabul etme gücü versin.
Tedavinizin olumlu sonuçlanmasına çok sevindim umarım herşey gönlünüzce olur muradınıza kavuşursunuz. Ancak bu kadar insanın ahını almış Bi insandan bahsediyoruz maddi manevi bitik durumda aşağı yukarı herkes. İyi birşeyini görsek söylerdik ama yok.Bende Memorial tüp bebek merkezinde arzu hocada tedavi görüyorum. Bugün aradılar ve 4 embriyo olduğunu hepsini donduracaklarını söylediler. Ben rahimde septum ameliyatı olacağım daha sonra 2 ay dinlendirip transfer yapacak inşaallah. Şu ana kadar bir sorun yaşamadım. Ben polikistik overim ve bana çok doğru ilaç ve doz uygulaması yaptı arzu hoca. Arkadaşlar olmadı diye karalamak çok doğru değil bence. Çünkü bu biraz da nasip kısmet işi. Belki benimde tutmayacak.ama bizler de doktorlarda elinden geleni yapıyor eğer ortaya bir tane bile embriyo çıkıyorsa bu da bir başarıdır. Ve tutmuyorsa nasiptir diye düşünüyorum zamanı değildir diye düşünüyorum. Çünkü evlat bu can.. Allah ne nasip ederse o zaman olacak. Bence doktorlar elinden geleni yapıyor. Bazen olur bazen olmaz. Allah hepimize bunu kabul etme gücü versin.
Çok geçmiş olsun üç ay geçer hemen insallah sağlıklı bi sekilde gebe kalırsınızDıs gebelikte düşük yapılması için yapılan iğne. Beta düşsün diye yapıldı. Eğer düşmezse kürtaj olcaktım. O iğne yüzünden en az üç ay korunmam gerek. Hamile kalınırsa bebekte sorun olabiliyormus. Benimde çocuğm yok. 2016da evlendim canım bende. Sebepsiz infertilite denildi banada. Sperm analizi iyi, amh iyi. Bilinen tek sorun pıhtılasma bozukluğu. Onuda bi düşük sonrası öğrendk. Tedavisiz gebe kaldım. Bebek kalp atımı olmadı genetiğe yönlendirildim. Onda pıhtılasma bozukluğu cıktı
Gecen seneki degerim 52 falandı bu doktor istemedi ama embriyo tutunmasini engelliyormus tüp bebek oncesi tedavi gerektiren bir hastalık kesin olcturunBenimde prolaktinim yüksek yarın kadın doğuma gideceğim inşallah ilaç yazar , sizin kaçtı ? Siz şule söyleyince bende tereddüt ettim
Aminnn canım rabbim kucaklarımızı bos cevirmesin. Sağlıklı bebişlerimiz olsun inşallahÇok geçmiş olsun üç ay geçer hemen insallah sağlıklı bi sekilde gebe kalırsınızdoktor cok onemli cok iyi araştırın Rabbim yardimciniz olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?