Merhaba tabiki yazarim gokalp bey ilgisiz soğuk bir doktormu. Bende ikisi arasında karar vericem asilama bizde denemiştik olmadi çok oldu zaten %15 şans deniyor.insallah en kısa zamanda mutlu sona ulaşırsınızBende Gökalp beyle tedaviye başladık önce girişimsel rahim filmi çekti sonra da aşılama denedim ama olmadı rapor alabilmek için fakültede aşılama yaptırdım malesef oda olmadı dün adet oldum.simdi tüp bebek dusunuyorum ama doktor konusunda çok kararsızım aslında Gökalp beyden çok memnun değilim çok kararsızım çağlar beyle ikisi arasında bana da haber verir misiniz
Aslında öyle çok soğuk değil ama beklediğim gibi çok iyi de diyemedim belki aşılama olduğu için çok aşırı önemsemedim beni bilmiyorum bide yorumlarda bı kaç kişi ona gitmiş keşke çağlar beye gitseydim falan demiş kafam karistiMer
Merhaba tabiki yazarim gokalp bey ilgisiz soğuk bir doktormu. Bende ikisi arasında karar vericem asilama bizde denemiştik olmadi çok oldu zaten %15 şans deniyor.insallah en kısa zamanda mutlu sona ulaşırsınız
Evet caglar beyle ilgili olumsuz yorum denk gelmedi oyuzden çağlar bey ağır basiyor gokalp bey docent fakat benim tedavilerimi taptirdigim kislerde docentti ve sonuc alamadim. Sonucta okadar para döküyoruz okadar igne ilac insan psikolojk de cok yipraniyo Allah hepimizin yardımcısı olsun evlat hasreci çeken kim varsa kavuştursun evlatlarinaAslında öyle çok soğuk değil ama beklediğim gibi çok iyi de diyemedim belki aşılama olduğu için çok aşırı önemsemedim beni bilmiyorum bide yorumlarda bı kaç kişi ona gitmiş keşke çağlar beye gitseydim falan demiş kafam karisti
Buraya da yazın lütfen birde şunu merak ediyorum çağlar beyle Gökalp beyin fiyatları aynı mi sordunuz muEvet caglar beyle ilgili olumsuz yorum denk gelmedi oyuzden çağlar bey ağır basiyor gokalp bey docent fakat benim tedavilerimi taptirdigim kislerde docentti ve sonuc alamadim. Sonucta okadar para döküyoruz okadar igne ilac insan psikolojk de cok yipraniyo Allah hepimizin yardımcısı olsun evlat hasreci çeken kim varsa kavuştursun evlatlarinagitmek icin sabırsızlanıyorum pazartesi yada salı gidicem ins
Merhaba ben sormuştum tüp bebek fiyatları aynı.Buraya da yazın lütfen birde şunu merak ediyorum çağlar beyle Gökalp beyin fiyatları aynı mi sordunuz mu
Yo onu sormadım gidince ogrenicem yazarim sizedeBuraya da yazın lütfen birde şunu merak ediyorum çağlar beyle Gökalp beyin fiyatları aynı mi sordunuz mu
Teşekkür ederimYo onu sormadım gidince ogrenicem yazarim sizede
Merhaba ben Acıbadem hastanesi Mustafa Taş bey ile tedaviye başladım ondan önce bir kaç tüp bebek görüşmesi daha yapmıştım ama hiç biri bana tam anlamıyla güven veremedi ama Mustafa beyden ayrı bir enerji ve güven aldım hatta siz gebe kalacaksınız merak etmeyin dedi bana o kadar cok mutlu oldum ki bu lafı dünyalara değdi bir kere çok ilgili nazik bir doktor hasta psikolojisinden çok iyi anlıyor çıktık bir yola ama benim inancım sonsuz bu kez olacak ben mutlaka görüşün derim o zaman ne demek istediğimi anlarsınız
ah canım kıyamam : ) inşallah Allah tamamına erdirir. yalnız aklıma takıldı bu iyi niyet paylaşımını neden bir tane hesapla yapmadın da sürekli hesap açıp yapıyorsun bunu çözemedim....
Siz neyaptiniz tedaviniz nasıl gidiyorMerhaba ben sormuştum tüp bebek fiyatları aynı.
Gayet güzel gidiyor şimdilik, bugün yumurtalar toplandı. Bekliyoruz bakalım.Siz neyaptiniz tedaviniz nasıl gidiyor
Insallah çok çok iyi embriyolar gelisir hersey yolunda gider mutlu haberler alirsinizGayet güzel gidiyor şimdilik, bugün yumurtalar toplandı. Bekliyoruz bakalım.
Teşekkür ederim.Insallah çok çok iyi embriyolar gelisir hersey yolunda gider mutlu haberler alirsinizkac yumurta toplandı peki
Insallah hayirlisindan ömürlüsünden nasip etsin RabbimTeşekkür ederim.Nasip artık. Hakkımız ne hayırlıysa o olsun
9 tane yumurta toplandı.
Amin, inşallahInsallah hayirlisindan ömürlüsünden nasip etsin Rabbim❤
Çok sevindim tebrik ederimArkadaslar gectigimiz hafta yorum yapmistim gokalp beyin hastasiydim negatif sonuc aldik ilk tup bebek denememizdi ikinci denememi caglar hocayla yapacagim diye. Adet olmayi bekliyordum gecikince test yaptim bes haftalik gebe oldugumu ogrendim Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu. Simdi gelecegim nokta su nasip oldu bu mucize fakat tedavi doneminde gokalp beyin yanlis yonlendirme yaptigni anladim. Bende hic bir sorun yoktu bir embriyo gelisti transfer edildi negatif sonuc alinca israrla histeroskopi yapacagiz rahminde tutunmaya engel durum vardir dedi. Kaliteli sperm olmayinca da tutunamiyor bunu goz ardi etti bayana odakli calisiyor. Iyiki de yaptirmadim gitmedim bekledik esim amelyat oldu fitoterapistten kurler kullandi esim simdi kendiliginden oldu. Erkek sorununda kisiye ozel tedavi beklemeyin
MaşallahArkadaslar gectigimiz hafta yorum yapmistim gokalp beyin hastasiydim negatif sonuc aldik ilk tup bebek denememizdi ikinci denememi caglar hocayla yapacagim diye. Adet olmayi bekliyordum gecikince test yaptim bes haftalik gebe oldugumu ogrendim Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu. Simdi gelecegim nokta su nasip oldu bu mucize fakat tedavi doneminde gokalp beyin yanlis yonlendirme yaptigni anladim. Bende hic bir sorun yoktu bir embriyo gelisti transfer edildi negatif sonuc alinca israrla histeroskopi yapacagiz rahminde tutunmaya engel durum vardir dedi. Kaliteli sperm olmayinca da tutunamiyor bunu goz ardi etti bayana odakli calisiyor. Iyiki de yaptirmadim gitmedim bekledik esim amelyat oldu fitoterapistten kurler kullandi esim simdi kendiliginden oldu. Erkek sorununda kisiye ozel tedavi beklemeyin
Şimdi gördüm beş ay once demişsiniz kısmet belkide buzamanmis Rabbim nasip edecekse tedavisizde oluyor neguzel belkide stres etken siz tedaviye odaklanirken nasip oldu.Arkadaslar gectigimiz hafta yorum yapmistim gokalp beyin hastasiydim negatif sonuc aldik ilk tup bebek denememizdi ikinci denememi caglar hocayla yapacagim diye. Adet olmayi bekliyordum gecikince test yaptim bes haftalik gebe oldugumu ogrendim Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu. Simdi gelecegim nokta su nasip oldu bu mucize fakat tedavi doneminde gokalp beyin yanlis yonlendirme yaptigni anladim. Bende hic bir sorun yoktu bir embriyo gelisti transfer edildi negatif sonuc alinca israrla histeroskopi yapacagiz rahminde tutunmaya engel durum vardir dedi. Kaliteli sperm olmayinca da tutunamiyor bunu goz ardi etti bayana odakli calisiyor. Iyiki de yaptirmadim gitmedim bekledik esim amelyat oldu fitoterapistten kurler kullandi esim simdi kendiliginden oldu. Erkek sorununda kisiye ozel tedavi beklemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?