Kayseride tup bebek yaptiranlar yaptiracak olanlar

Merhaba tabiki yazarim gokalp bey ilgisiz soğuk bir doktormu. Bende ikisi arasında karar vericem asilama bizde denemiştik olmadi çok oldu zaten %15 şans deniyor.insallah en kısa zamanda mutlu sona ulaşırsınız

Son düzenleyen: Moderatör:
Mer

Merhaba tabiki yazarim gokalp bey ilgisiz soğuk bir doktormu. Bende ikisi arasında karar vericem asilama bizde denemiştik olmadi çok oldu zaten %15 şans deniyor.insallah en kısa zamanda mutlu sona ulaşırsınız
Aslında öyle çok soğuk değil ama beklediğim gibi çok iyi de diyemedim belki aşılama olduğu için çok aşırı önemsemedim beni bilmiyorum bide yorumlarda bı kaç kişi ona gitmiş keşke çağlar beye gitseydim falan demiş kafam karisti

Evet caglar beyle ilgili olumsuz yorum denk gelmedi oyuzden çağlar bey ağır basiyor gokalp bey docent fakat benim tedavilerimi taptirdigim kislerde docentti ve sonuc alamadim. Sonucta okadar para döküyoruz okadar igne ilac insan psikolojk de cok yipraniyo Allah hepimizin yardımcısı olsun evlat hasreci çeken kim varsa kavuştursun evlatlarinagitmek icin sabırsızlanıyorum pazartesi yada salı gidicem ins

Buraya da yazın lütfen birde şunu merak ediyorum çağlar beyle Gökalp beyin fiyatları aynı mi sordunuz mu

ah canım kıyamam : ) inşallah Allah tamamına erdirir. yalnız aklıma takıldı bu iyi niyet paylaşımını neden bir tane hesapla yapmadın da sürekli hesap açıp yapıyorsun bunu çözemedim....

buna ek olarak gerçek üye yorumlarını da okuyorum da hayretler içinde kalıyorum. Doktor sana soğuk gelir başkasına sıcak gelir. Yahu belki senin tavırlarını sevmedi, arkadaş sen tedavi sürecindesin doktordan elektrik alıp evlenecek değilsin ya. Allah aşkına bırakın soğuk sıcak kavramlarını.... Gidin görüşün ona göre kararınızı alın.... burada ki yorumları dikkate almayın

reklam yapanlar atıldı bilginize ...

Arkadaslar gectigimiz hafta yorum yapmistim gokalp beyin hastasiydim negatif sonuc aldik ilk tup bebek denememizdi ikinci denememi caglar hocayla yapacagim diye. Adet olmayi bekliyordum gecikince test yaptim bes haftalik gebe oldugumu ogrendim Rabbim herkese nasip etsin bu duyguyu. Simdi gelecegim nokta su nasip oldu bu mucize fakat tedavi doneminde gokalp beyin yanlis yonlendirme yaptigni anladim. Bende hic bir sorun yoktu bir embriyo gelisti transfer edildi negatif sonuc alinca israrla histeroskopi yapacagiz rahminde tutunmaya engel durum vardir dedi. Kaliteli sperm olmayinca da tutunamiyor bunu goz ardi etti bayana odakli calisiyor. Iyiki de yaptirmadim gitmedim bekledik esim amelyat oldu fitoterapistten kurler kullandi esim simdi kendiliginden oldu. Erkek sorununda kisiye ozel tedavi beklemeyin

Çok sevindim tebrik ederim hayırlı olsun. İnşallah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almak da nasip olur.

Maşallahne mutlu size Rabbim hayirlisiyla kucağınıza almayı nasip etsin insallah.peki nezamn görmüşsünüz gokalp beyde tedaviyi cok zaman gectimi yani bazende negatif tüp bebekten sonrada normal yolla oluyormus bir mucize Allah herkese taddirsin insallah

Kızlar sizce Kayseri’de hangi doktor iyi gönlüm çarğlar beyden yana ama bilmiyorum of kayserilede değilim

Şimdi gördüm beş ay once demişsiniz kısmet belkide buzamanmis Rabbim nasip edecekse tedavisizde oluyor neguzel belkide stres etken siz tedaviye odaklanirken nasip oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…