merhaba kızlar. Çağlar beyde tedavi başladığını yazmıştım size ama malesef hastaneden ayrılıyormuş baurda bir arkadaş yazmıştı. Bende mesaz yazdım böyle bir yorum okudum ama size sormak istedim gerçekten ayrılıyormusunuz hastaneden dedim. Bana hiç açıklama yapma gereği bile duymadan hastane adı verdi. ve benim tedavimin başlamasına 2 gün vardı...yeni gideceği hastanenin reklamını yaptı. Yıkıldım.. 6 aylık ön tedavim, rahim filmim, kullandığım ilaçlar hep boşa gitmiş gibi hissettim. Bana değer vermeyen bir doktorla devam edemezdim hemen toparlanıp düşünmeye başladım. Zaten çok fazla bir seçeneğim yoktu. 5. denemem olduğu için Özge hanım pasif geldi bana. Mustafa bey ve Gökalp beydende elektirik alamadım. Tuttum ankara bahçecinin yolunu. Berfu hanımla görüştük. Gelecek adette başlamaya karar verdik. Benim için böylesi hayırlıymış diyorum. Çağlar beyle konuştuktan 2 gün sonra yeni göreve başlayacağı hastanede patlama oldu. 11 kişi vefat etti.

nasıl güvenebilirdim adı sanı duyulmamış bir hastaneye? Ben en iyi merkezlerde labatatuarlarda deneme yaptım hala kucağım boş. Birde bana kardeşim gibi tedavi edicem seni demişti. Çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için.