• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayseride tüp bebek yaptıranlar

Transfer sonrası ağır iş yapmama kaydyla normal hayatına devam edebilirsin psikolojik olarak baskılamq kendini sakın iyi doktor olsun yeterki kız ben 3 saat uçakla git gel yapcam transfer sonrası dahil öyle bişey olsq doktorlar yaparmı hiç 😃 kendine yüklenme sadece iyi yer bulun yeter🙏🏼 inşallah güzel sonuçlarda alırsın merak etme 🍀
Ay ne bileyim kafam öyle karışıkki🫠 aslında ben yaza doğru yaptırmayı düşünüyorum durumlar o zamana müsait olacak.. ama şimdiden araştırmak istiyorum..
Sizinki de uzak tabi ama ne bileyim dayımın kızı hep yattı dikkat etti o yüzden bilemiyorum siz nerede hangi hastanede tedavi olacaksınız

Ay ne bileyim kafam öyle karışıkki🫠 aslında ben yaza doğru yaptırmayı düşünüyorum durumlar o zamana müsait olacak.. ama şimdiden araştırmak istiyorum..
Sizinki de uzak tabi ama ne bileyim dayımın kızı hep yattı dikkat etti o yüzden bilemiyorum siz nerede hangi hastanede tedavi olacaksınız
Canım ben istanbul tüp bebek merkezine gidicem bi kaç ayımız var bizimde anca durum müsait olcak. Ailelerle toplaşıp konuşmakta fayda var bence eşinle de bi konuşun nerde nasıl başka olur fikri alışverişi yapın bakalım ne çıkcak ortaya. 🍀

Canım ben istanbul tüp bebek merkezine gidicem bi kaç ayımız var bizimde anca durum müsait olcak. Ailelerle toplaşıp konuşmakta fayda var bence eşinle de bi konuşun nerde nasıl başka olur fikri alışverişi yapın bakalım ne çıkcak ortaya. 🍀
Teşekkür ederim ☺️ sizinde gönlünüzce olsun inşallah 🌸

Yaşadıklarınızdan dolayı çok üzgünüm ben Kayseri’de Memorialde Prof dr Semih Zeki Uludağ’da tedavi oldum iki tane 5.gün embriyosu embriyosu oluştu genetiğe göndermeden biri transfer edildi geçen yıl 14aralıkta tuttu fakat 9.hafta kalbi durdu kürtaj olmak zorunda kaldım kalan tek embriyomu çözdürüp biyopsi alındı genetiğe gönderdik sağlıklı gelince 12temmuz transfer oldum şuan 28haftalık hamileyim 🤲❤️Semih hocayla bi görüşün derim olanı olmayanı söyler bir de ben Memorialin laboratuvarına da çok güveniyorum çözdürdüğümz donmuş embriyo biyopsi alındıktan sonra tekrar donduruldu transfer zamanı tekrar çözdürüldü ona rağmen çok şükür bozulma olmadı Semih hoca kişisel numarasını da veriyor benim bu süreçte çok lekem oldu her an düşük yapıyorum sandım her an ulaşabildim kendisine Allah korkusu olan mütevazi bir insan
Sizinle özelde çook acil görüşmek istiyorum

Canım Acıbadem Mustafa taş çok öneriyorlar ama nasıl bilemiyorum ön görüşme yapıyormuş ücretsiz. Eğer düşünürsen bir gün araştır. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah yakın zamanda kavuşuruz bebişlerimize🙏
Asla gitme mustafa taş reklam ve para tuzagı

Canım Acıbadem Mustafa taş çok öneriyorlar ama nasıl bilemiyorum ön görüşme yapıyormuş ücretsiz. Eğer düşünürsen bir gün araştır. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah yakın zamanda kavuşuruz bebiş

Canım Acıbadem Mustafa taş çok öneriyorlar ama nasıl bilemiyorum ön görüşme yapıyormuş ücretsiz. Eğer düşünürsen bir gün araştır. Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah yakın zamanda kavuşuruz bebişlerimize🙏
ASLA ASLA 2 kez opu oldum eşim azosperm ilkinde 12 yumurta 2 4 Aa Kalite emriyom oldu taze transfer yaptı negatif eşim mikro tese oldu için spermleri ordaydı mecbur gene gittik ikincide 9 yumurta 3 emrio 4 Aa kalite biri çozülme esnasında bozuldu 2 dondurulmuş emriyo transfer oldum histeskoropi piezzo emrio yapıştırma hepsine okey dedik hepsinin maliyet toplam tüp bebek hariç exstra 100 bin yakın genetige gönderelim dedim ilkinde ve ikincide gerek yok dedi sonuc gebelik oluştu betam çok güzel katladı ooo dediler paylaştılar 9 haftalıkdı kalbi durdu aradı geçmiş olsu dedi hocam neden boyle oldu dedim genetik keşke yollasaydık dedim bunları 2 ay sonra bi sonraki tedavide konusuruz dedi ya nedwn 3 kere bu para ödüyorum ben güvenmiyorum artık ankara bb tüp bebek merkezi düşünüyorum gerçi hala araştırıyorum orayıda

ASLA ASLA 2 kez opu oldum eşim azosperm ilkinde 12 yumurta 2 4 Aa Kalite emriyom oldu taze transfer yaptı negatif eşim mikro tese oldu için spermleri ordaydı mecbur gene gittik ikincide 9 yumurta 3 emrio 4 Aa kalite biri çozülme esnasında bozuldu 2 dondurulmuş emriyo transfer oldum histeskoropi piezzo emrio yapıştırma hepsine okey dedik hepsinin maliyet toplam tüp bebek hariç exstra 100 bin yakın genetige gönderelim dedim ilkinde ve ikincide gerek yok dedi sonuc gebelik oluştu betam çok güzel katladı ooo dediler paylaştılar 9 haftalıkdı kalbi durdu aradı geçmiş olsu dedi hocam neden boyle oldu dedim genetik keşke yollasaydık dedim bunları 2 ay sonra bi sonraki tedavide konusuruz dedi ya nedwn 3 kere bu para ödüyorum ben güvenmiyorum artık ankara bb tüp bebek merkezi düşünüyorum gerçi hala araştırıyorum orayıda
Benim çok bilgim yok canım tüp bebek hakkında burda öneriyorlar oyüzden söyledim. Deneyimlediğin için sende daha iyi bilirsin. Hayırlısı olsun yakın zamanda bebişine kavuşursun inşallah 🙏

Çok üzüldüm sizin adınıza.. benzer durumlar yaşamışız.. biz kime güveneceğiz, inanacağız bilmiyorum 😔 ben de araştırıyorum ama içime sinen bulamıyorum, birbirimize destek ve yardımcı olabiliriz bu konuda

Çok geçmiş olsun kaybınız için çok üzgünüm Kayseri Memorial Semih Zeki Uludağ’da tedavi oldum iki tane 4Aa embriyom oluştu genetiğe gönderme konusunda bize bıraktı aslında eşim gönderelim dedi bir de onu beklemeyelim transfer olayım dedim taze transfer oldum 9.haftada kalbi durdu maalesef kürtaj oldum dondurulmuş o son kalan embriyom çözdürülüp biyopsi alınıp genetiğe gönderildi tekrar donduruldu sağlıklı geldi hamd olsun bozulma da olmadı o kadar dondurulup tekrar çözülüp dondurulup transfer zamanı tekrar çözdürülmesene rağmen ve şuan onunla hamileyim 33haftalık embriyolog ve laboratuvarı çok güvenilir ve Semih hoca kalp atışına gittiğim gün hocam sayfanızda filan paylaşmıyor musunuz siz diyince doktor sitesine yorum yapın yeter ben öyle çok paylaşım yapmayı doğru bulmuyorum dedi ki sayfasında da az video vs iyiki o diyorum denemenizi tavsiye ediyorum inşallah bu sefer siz de bebeğinize sağlıkla kolaylıkla kavuşursunuz 🤲❤️

Merhaba arkadaşlar ben 2 ci transferimi yaptım bugün t+4 cu günüm ikisinide Memorial tüp bebek merkezinde yaptım doktor Özgüç altun onu tavsiye ederim gerçekten laboratuvar olarakta doktor olarakta en iyileri ben çok doktor doktor gezdim bahsettiğiniz Zeki Yılmaz Mustafa taşa bile gittim asla tavsiye etmiyorum Zeki Yılmaz çok dengesiz bir adam ne konuştuğunu biliyo ne sonuçlarınla çok ilgileniyo sonuçlarını öyle bir şekilde söylüyoki eşinizle boşanma aşamasına kadar gidebiliyosunuz bende evrakları alıp Mustafa taşa gittim doktor evet sorun var bu kadar abartılacak kadar değil dedi sonrasında devam edelim dedik burda doktoru sadece ön görüşmede gördüm iki ay tedavi oldum bir kez olsun görmedim full stajyerler ilgileniyo seninle vedeneme tahtasisin onlar için bende bu yüzden bıraktım o kadar parayı doktora veriyorum sonuçta stajyerler için değil ve adam günde 15 transfer yapiyosa sadece biri pozitif goruyo onu dönüp dolaşıp reklam yapiyolar asla gitmeyin ben daha sonra memoriale gittim Özgüç altun doktorumun adı bütün yaptirdigim herşeyle gittim bana ilk defa orda pcos tanısı konuldu genetik raporumda 13 cu kromozom konusunda çok korkutmuslardi bizi onuda cok güzel anlattı 13 cu kromozom aslında kan pihtilasma sorunuymus diğer doktorlar 100 de 100 çocuğun engelli olur diyodu ama bu doktorum pcosun aslında korkulacak bir şey olmadığını tam tersine avantasi olduğunu anlattı yani pcos çok fazla yumurta üretimi demekmis tek sıkıntısı adet düzensizliği tüylenme ve kilo aldiriyo o kadar dedi 13 kromozomunda kan pihtilasmasi olduğunu anlattı bunun için kan sulandiricilari verildi onunda ilacı varmış zaten asla engelli çocuğun olucak diye bir şey değilmiş hatta ihtimalli 0 neyse Özgüç bey gerçekten çok ilgili dikkatli istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz herşeyinizle kendisi ilgileniyo mükemmel bir doktor ilki negatif oldu emriyolarim çok iyi olmasına rağmen tutunmamis hiç şimdi ikincisini yaptım rahim cizdirme yaptirdim embriyo glue kullandık bide gebelik serumu yapıldı t+4 im inşallah güzel haberler alırım isteyen herkese rabbim nasip etsin

Merhaba, ben kayseride system hastanesinde tüp bebek yaptırdım büyük umutlarla Gökalp Önere.
Fakat hiç beklediğim gibi olmadı maddi manevi çöktük. İlk etapta embriyolarım 5.güne gitmedi sonra dünyanın özel vitaminini ve pahalı serumlarını yazdı 2 ay onları aldım.
Yumurta kalitem düşükmüş öyle dediler.
Sonrasında ikinci kez opu oldum 20 yumurtadan 4 tanesi döllendi
2 tanesi transfer edildi. Bana kesin gebesin yapay zeka %90 gösteriyor dedi. Fakat negatif oldu, vücut bazen yabancı cisim kabul ediyor ikinci transferi hemen ardından yapalım dedi yaptık fakat embriyonun biri çözdürünce devam edememiş 1 embriyom kaldı o transfer edildi. Yine rahminiz çok güzel yapay zeka yüksek oran verdi olacak dedi kimyasal oldu değerim çok düşük geldi. Sonra doktor hiçbir şey bulamayınca beni stresli ilan etti. Sizin stresinizden dolayı olmadı dedi. Düşünebiliyor musunuz ben ağlıyorum karşısında bi de üstüne 2 ay sonra tekrar beklerim dedi. Maddi, manevi ne yaşadığımızı bilmeden.. ilk gittiğinizde sizi öyle güzel karşılıyorlarki hemşireleriyle falan.. biz bu işin en iyisiyiz der gibi diğer hastane ve doktorları kötülüyorlar size.. sonra negatif olunca yüzünüze kimse bakmıyor telefonlarınız açılmıyor. Biz konuşabilmek sebebini öğrenebilmek için onca yol gittik. Duyduğumuz sadece stres sebepli cümlesi.. söyleyin lütfen bu süreçte stres yapmayan var mı? Süreç başlı başına zaten stresli.. ben hala üzerimden atamadım.. şimdi ne yapacağım bilmiyorum öyle üzgünümki.. insanların umutlarıyla oynamak bu kadar kolay mı
Biz kime güveneceğiz
Memorial Semih Beyin üstüne tanımam ,uslubü ilgisi harika.

Çok üzüldüm sizin adınıza.. benzer durumlar yaşamışız.. biz kime güveneceğiz, inanacağız bilmiyorum 😔 ben de araştırıyorum ama içime sinen bulamıyorum, birbirimize destek ve yardımcı olabiliriz bu konuda
Ben ankara düşünüyorum bulundum şehirde bi kadındogumcu tanıştım o bana ankara bahçeci yada bb önerdi ikisinden biri düşünün dedi ben kendisine siz eşiniz olsa hangisi giderdiniz dedi ben bb düşünürüm dedi ben ikisinideki hocalar tanıyorum şöyle yapalım ben bb arayım doktor beyle birebir görüş dedi bshçeci hakkında sayfada olumsuz yorumlar sebebiyle ben bb düşünüyorum oyak ve polsan anlaşma yapılmış%20 indirim yapılıyor indirimden ziyade ben bora hocayla konuşunca enerjisini sevdim yumurta toplama tedavisine başlamadan önce yumurta degerlrndirme yapılıp tahlil yapılıp vitamin kullancaz önce dedi eşimede aynı şekilde diger kurumdaki sperm raporunu istedi o spermler hiç istemeye biliriz eşinizede önce bi vitamin başlamak gerekebilir uroloji ve emrilog bi rapor incelesin dedi bunlar diger tarafda hiç söylenmedi bende hocanın numara var isterseniz bide siz görüşün

Merhaba arkadaşlar ben 2 ci transferimi yaptım bugün t+4 cu günüm ikisinide Memorial tüp bebek merkezinde yaptım doktor Özgüç altun onu tavsiye ederim gerçekten laboratuvar olarakta doktor olarakta en iyileri ben çok doktor doktor gezdim bahsettiğiniz Zeki Yılmaz Mustafa taşa bile gittim asla tavsiye etmiyorum Zeki Yılmaz çok dengesiz bir adam ne konuştuğunu biliyo ne sonuçlarınla çok ilgileniyo sonuçlarını öyle bir şekilde söylüyoki eşinizle boşanma aşamasına kadar gidebiliyosunuz bende evrakları alıp Mustafa taşa gittim doktor evet sorun var bu kadar abartılacak kadar değil dedi sonrasında devam edelim dedik burda doktoru sadece ön görüşmede gördüm iki ay tedavi oldum bir kez olsun görmedim full stajyerler ilgileniyo seninle vedeneme tahtasisin onlar için bende bu yüzden bıraktım o kadar parayı doktora veriyorum sonuçta stajyerler için değil ve adam günde 15 transfer yapiyosa sadece biri pozitif goruyo onu dönüp dolaşıp reklam yapiyolar asla gitmeyin ben daha sonra memoriale gittim Özgüç altun doktorumun adı bütün yaptirdigim herşeyle gittim bana ilk defa orda pcos tanısı konuldu genetik raporumda 13 cu kromozom konusunda çok korkutmuslardi bizi onuda cok güzel anlattı 13 cu kromozom aslında kan pihtilasma sorunuymus diğer doktorlar 100 de 100 çocuğun engelli olur diyodu ama bu doktorum pcosun aslında korkulacak bir şey olmadığını tam tersine avantasi olduğunu anlattı yani pcos çok fazla yumurta üretimi demekmis tek sıkıntısı adet düzensizliği tüylenme ve kilo aldiriyo o kadar dedi 13 kromozomunda kan pihtilasmasi olduğunu anlattı bunun için kan sulandiricilari verildi onunda ilacı varmış zaten asla engelli çocuğun olucak diye bir şey değilmiş hatta ihtimalli 0 neyse Özgüç bey gerçekten çok ilgili dikkatli istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz herşeyinizle kendisi ilgileniyo mükemmel bir doktor ilki negatif oldu emriyolarim çok iyi olmasına rağmen tutunmamis hiç şimdi ikincisini yaptım rahim cizdirme yaptirdim embriyo glue kullandık bide gebelik serumu yapıldı t+4 im inşallah güzel haberler alırım isteyen herkese rabbim nasip etsin
Amiin inşallah gerçekten doktor çok önemli iyi bir doktora denk gelmekte nasip işi heralde 🥲 ben de gökalp öneri çok araştırarak gitmiştim.. kime güveneceğimizi şaşırdık ben de semih beyle ara tatile gittiğimde görüştüm kendisi sürekli benim doktorumu eleştirdi sürekli onunla ilgili konuştuk hiçbir şey anlamadım.. dediğiniz doktoru da düşüneceğim teşekkür ederim.. inşallah olumlu sonuçlanır süreciniz

Ben ankara düşünüyorum bulundum şehirde bi kadındogumcu tanıştım o bana ankara bahçeci yada bb önerdi ikisinden biri düşünün dedi ben kendisine siz eşiniz olsa hangisi giderdiniz dedi ben bb düşünürüm dedi ben ikisinideki hocalar tanıyorum şöyle yapalım ben bb arayım doktor beyle birebir görüş dedi bshçeci hakkında sayfada olumsuz yorumlar sebebiyle ben bb düşünüyorum oyak ve polsan anlaşma yapılmış%20 indirim yapılıyor indirimden ziyade ben bora hocayla konuşunca enerjisini sevdim yumurta toplama tedavisine başlamadan önce yumurta degerlrndirme yapılıp tahlil yapılıp vitamin kullancaz önce dedi eşimede aynı şekilde diger kurumdaki sperm raporunu istedi o spermler hiç istemeye biliriz eşinizede önce bi vitamin başlamak gerekebilir uroloji ve emrilog bi rapor incelesin dedi bunlar diger tarafda hiç söylenmedi bende hocanın numara var isterseniz bide siz görüşün
Doktorla iletişim, pozitif enerji alma çok önemli gerçekten.. çok sevinirim bi de ben araştırırım.. özelden yazayım size

Amiin inşallah gerçekten doktor çok önemli iyi bir doktora denk gelmekte nasip işi heralde 🥲 ben de gökalp öneri çok araştırarak gitmiştim.. kime güveneceğimizi şaşırdık ben de semih beyle ara tatile gittiğimde görüştüm kendisi sürekli benim doktorumu eleştirdi sürekli onunla ilgili konuştuk hiçbir şey anlamadım.. dediğiniz doktoru da düşüneceğim teşekkür ederim.. inşallah olumlu sonuçlanır süreciniz
Bu doktor eleştirmedi meslektaşlarım bunlar dedi bisiy diyemem onlara dedi ama boyle bir şeyde insanları yıkmak yerine neyin ne olduğunu anlatmak daha mantıklı olur dedi bunu bütün hastalarına söylerim aldığınız bütün sonuçlarınızı tek bir doktora göstermekle kalmayın en az 3 doktora danışın birimizin farketmedigini yada görmediğimiz sorunu diğer bı doktor görebilir herkesin kendini yetiştirdiği alan farklı ve tüp bebekte geleli insanlarin umudu var kötüyse bile ne olduğunu tam olarak anlatmak gerekir avantasinida dezavantasinida çünkü hastalar kendileriyle ilgili sağlık sorununu orda burda internette araştırıp yanlış bilgiler edinip ağır duygusal sonuçlar alsınlar istemiyoruz dedi ben o zaman diğer doktorların söylediklerinide söylemiştim bana bu şekilde ifade etmişti hatta ilk transferimde yan odada benle beraber aynı gün transfer olacak biri vardı seslerini duyuyorum tabi kapı açık olduğu için Özgüç bey ısrarla bakın embriyonuz çok kotu transfer yaparsak olumsuz olucak gireceğiniz strese üzüntüye değmez ayrıca fazladan paranız da gitmiş olucak gel tekrardan yumurta toplayalım sağlıklı embriyoların transferinizi yapalim dedi kadın yapicam diye tutturdu benim 5aa kalitedeydi çift embriyo kadının 2ab tek embriyoydu benim tutar gözüyle baktığım embriyom tutmadı ama kadının embriyosu kötü olmasına rağmen tek yumurtadan ikizlere hamile kaldı ve kalitesi kötü olmasına rağmen doktor bile şaşırdı bazen olur dediklerimiz olmuyo olmaz dediklerimiz oluyo kadın su an doğurmuştur ve bir senedir hala bu hastadan bahseder yani ısrarla istiyorum dediği için nasip bazı seyler ama Memorial tüp bebek merkezini bir düşünün özellikle dr Özgüç altun doktor olarak sizi sermaye olarak gormuyo benim tutmadiginda gidip konuştum neden olmadı sorun ne diye adam benle beraber ağladı hastalarını benimseyen bir adam bilginiz olsun

Çok teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.. gerçekten dediğiniz gibi nasip
İnsan bazen dünyaları harcasa da en iyi doktoru bulmaya çalışsa da olmayınca olmuyor, imtihanı ağır bir konu ama bu böyle.. Rabbim hepimize hayırla sağlıkla nasip etsin inşallah 🌸🥲 memlekete gittiğimde dediğiniz doktorla da bi görüşeceğim inşallah

Merhaba, ben çok reklamı olmayan ama çok ilgili bilgili bir doktora gittim. Benim kuzenime de tüp bebek yapmıştı , ilkinde de tuttu. Hümeyra öztürk. Üzüm plazada muayenehanesi var. Ben de hamileyim sayesinde. Mutlaka gidip bir görüşün. Hem acıbadem hem memorialde tüp bebek yapıyor

🥰

Son düzenleme:
Back
X