• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Transfer sonrası 5. Gün

selenmltm

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
48
Puanlar
13
Arkadaşlar merhaba. Nisanın 4ünde 2 adet 3. gün embriyosu transfer edildi bana. İlk tüp bebek denemem daha önceden iki sağlıklı doğumum var(ilk eşimden). 3 yıllık evliyim ve bu süre zarfında hiç gebelik yaşamadım. Eşiminde ilk eşinden ikiz çocukları var(tüp bebekle). Çok zor bir süreçmiş gerçekten Allah bu yoldaki herkesin zorunu kolay etsin herkesin yardımcısı olsun. Şimdi benim sormak istediğim şey ise şu. Bugün transferden sonra 5. günüm. Ben beklemekten artık çıldırmak üzereyim. Evde test yapamıyorum çünkü daha dün yarım doz ovitrelle yaptım tekrardan. Hormon değerlerim iyi. E2 263 P4 18.3. Üçüncü gün embriyosu koydurup pozitifi gören arkadaşlar en erken ne zaman görmüştünüz ya da en erken be zaman öğrenmiştiniz gebeliğinizi ? Embriyolarım grade 1-2 ve biri 6 diğeri 8 hücreliydi. Ama 6 hücreli kompaktlaşmaya başlamıştı bile 8 hücreliden daha önde dedi embriyologlar

Merhabalar, inşallah tutunur bebeğiniz.
OVİTRELLE, HCG yi yükselttiği için test önerilmiyor. 8-9 gün vücutta kalıyormuş. 8-9 gün sonra test yapabilirsiniz ama yine de kesinlik vermiyor. Ben 6 Nisan'da vurdum ignemi. 11-13 Nisan'da erken gebelik testi yapacağım. Eğer çizgi koyulaşırsa gebe olma ihtimalim yüksekmiş. İnternette öyle yazıyordu.

Merhabalar, inşallah tutunur bebeğiniz.
OVİTRELLE, HCG yi yükselttiği için test önerilmiyor. 8-9 gün vücutta kalıyormuş. 8-9 gün sonra test yapabilirsiniz ama yine de kesinlik vermiyor. Ben 6 Nisan'da vurdum ignemi. 11-13 Nisan'da erken gebelik testi yapacağım. Eğer çizgi koyulaşırsa gebe olma ihtimalim yüksekmiş. İnternette öyle yazıyordu.
Teşekkür ederim inşallah sizinkilerde tutunur. Benim metabolizmam bir tam iğneyi 5-6 günde bir elimine etti o yüzden yarın öbürgün varsa bir şey artık yavaş yavaş testte görünür diye düşünüyorum ama kafayı yedim günlerdir evde

Teşekkür ederim inşallah sizinkilerde tutunur. Benim metabolizmam bir tam iğneyi 5-6 günde bir elimine etti o yüzden yarın öbürgün varsa bir şey artık yavaş yavaş testte görünür diye düşünüyorum ama kafayı yedim günlerdir evde
Onumuzdeki hafta Perşembe cuma isterseniz test yapabilirsiniz

1 gün arayla,Perşembe cumartesi gibi. Evde beklemesi zor. ben hergun sağlık ocağına iğneye gidiyorum. Çıkmışken azcık yuruyorum. Annem bende sansıma,tek degilim

Onumuzdeki hafta Perşembe cuma isterseniz test yapabilirsiniz
Perşembe günü hcg günüm zaten. O güne kadar yapacağım evde sıkılıyorum çok. Benim evde kimse yok vakit geçireceğim bi eşim işte

Perşembe günü hcg günüm zaten. O güne kadar yapacağım evde sıkılıyorum çok. Benim evde kimse yok vakit geçireceğim bi eşim işte
2 kere yapın 1 gün arayla. İlk test ovitrelle etkisi olabilirmiş. Eğer 2. Günkü testte çizgi koyulaşırsa poİtif

2 kere yapın 1 gün arayla. İlk test ovitrelle etkisi olabilirmiş. Eğer 2. Günkü testte çizgi koyulaşırsa poİtif
Ben 9 Nisan ve 10 Nisan yaptım. 9 Nisan normaldi pozitif çıkması ama bugünde aynı renkte hatta bir miktar koyu çıktı. Yarında yapacağım bakalım. Eşime dedim gidelim sağlık ocağına kan verelim diye ona da izin vermedi. Kendiside hekim daha çok erken acele ediyorsun diyor ama dayanamıyorum işte

Ben 9 Nisan ve 10 Nisan yaptım. 9 Nisan normaldi pozitif çıkması ama bugünde aynı renkte hatta bir miktar koyu çıktı. Yarında yapacağım bakalım. Eşime dedim gidelim sağlık ocağına kan verelim diye ona da izin vermedi. Kendiside hekim daha çok erken acele ediyorsun diyor ama dayanamıyorum işte
Bence sizin pozitif tebrik ederim 🙂 Koyulaşma varsa pozitif diyorlar.
Eşiniz doktor olduğu için soğukkanlılığını koruyor 🙂 Biz kadınlar koruyamiyoruz 😂

Ağrınız oldu mu hiç? Benim adet olacak gibi ağrım var bikac gündür

Bence sizin pozitif tebrik ederim 🙂 Koyulaşma varsa pozitif diyorlar.
Eşiniz doktor olduğu için soğukkanlılığını koruyor 🙂 Biz kadınlar koruyamiyoruz 😂
Ya bende çok ümitlenmek istemiyorum. İlaçların ne olacağı belli olmaz sonuçta atılmamıştır ya da geç atılıyordur belki vücuttan. Tek tutunacak dalım daha önce kendiliğinden gebe kalmış olmam. O zaman olduysa yine olur diyorum kendi kendime. Rabbim size de pozitif görmeyi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲

Ağrınız oldu mu hiç? Benim adet olacak gibi ağrım var bikac gündür
Evet ara ara oluyor adet sancısı gibi. Yatarken oluyor bazen. Bazen Ayaktayken oluyor. Özellikle ilk günler Ayaktayken çok olurdu. Şimdi kalmadı o kadar

Üstteki dün alttaki bugün yapıldı

Eklentiler

• IMG_EA3723F9-F643-4932-9177-C4FC35388584.webp
    IMG_EA3723F9-F643-4932-9177-C4FC35388584.webp
    71,7 KB · Görüntüleme: 375
Yapay zekayı doğduğuna doğacağına pişman ettim günlerdir. O da bir var diyor bir yok diyor bir aynı diyor. Yazık ona da 😂 sizde mi 88lisiniz ? Bende 88liyim ve bir gün arayla transfer olmuşuz ne güzel

1 gün arayla,Perşembe cumartesi gibi. Evde beklemesi zor. ben hergun sağlık ocağına iğneye gidiyorum. Çıkmışken azcık yuruyorum. Annem bende sansıma,tek degilim
Size neden iğne verdiler. Fitil daha kolay daha pratik aslında.

Back
X