Merhaba, ben kayseride system hastanesinde tüp bebek yaptırdım büyük umutlarla Gökalp Önere.
Fakat hiç beklediğim gibi olmadı maddi manevi çöktük. İlk etapta embriyolarım 5.güne gitmedi sonra dünyanın özel vitaminini ve pahalı serumlarını yazdı 2 ay onları aldım.
Yumurta kalitem düşükmüş öyle dediler.
Sonrasında ikinci kez opu oldum 20 yumurtadan 4 tanesi döllendi
2 tanesi transfer edildi. Bana kesin gebesin yapay zeka %90 gösteriyor dedi. Fakat negatif oldu, vücut bazen yabancı cisim kabul ediyor ikinci transferi hemen ardından yapalım dedi yaptık fakat embriyonun biri çözdürünce devam edememiş 1 embriyom kaldı o transfer edildi. Yine rahminiz çok güzel yapay zeka yüksek oran verdi olacak dedi kimyasal oldu değerim çok düşük geldi. Sonra doktor hiçbir şey bulamayınca beni stresli ilan etti. Sizin stresinizden dolayı olmadı dedi. Düşünebiliyor musunuz ben ağlıyorum karşısında bi de üstüne 2 ay sonra tekrar beklerim dedi. Maddi, manevi ne yaşadığımızı bilmeden.. ilk gittiğinizde sizi öyle güzel karşılıyorlarki hemşireleriyle falan.. biz bu işin en iyisiyiz der gibi diğer hastane ve doktorları kötülüyorlar size.. sonra negatif olunca yüzünüze kimse bakmıyor telefonlarınız açılmıyor. Biz konuşabilmek sebebini öğrenebilmek için onca yol gittik. Duyduğumuz sadece stres sebepli cümlesi.. söyleyin lütfen bu süreçte stres yapmayan var mı? Süreç başlı başına zaten stresli.. ben hala üzerimden atamadım.. şimdi ne yapacağım bilmiyorum öyle üzgünümki.. insanların umutlarıyla oynamak bu kadar kolay mı
Biz kime güveneceğiz