Kayserideki ismail ile konusdum...

edaligeceler

Du bist mein schatz...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
519
683
78
Kac gündür yüregimiz daglandı...
Ben öldüm bittim.. Bugun minik ismailimizin babasının adını buradaki bir arkadasdan aldıktan sonra telefon numarasını buldum,konustuk. Aglayarak konusdum.. Yalvardım birkere sesini duyayım sadece...
Videodaki sesleri gitsin aklımdan..
Bana evin numarasını verdi ve yavrumla konusduk..
Yılbasından sonra oraya gelip ona sarılıp bagrıma basacagım sözünü verdim. Gelirken sana oyuncaklar cikolatalar getirecegim dedim... İcim acıyor cok. Dünden beri tek sigara iciyorum... Düşünüyorum..
Yılbasından sonra kavusacagım yavruma...

Niyet güzel ama cehennemin yolu iyiniyet taşları ile örülüdür derler, herkes bu şekilde arasa konuşayım dese eve geleyim dese bu çocukların psikolojileri iyice bozulmaz mı, evde sürekli yabancılar ağlaşanlar elinde hediyeyle gelenler falan, kas yapayım derken göz çıkarmak var işin ucunda

Çocuğun atlatmasını daha kolaylaştırır. Oyalanacak bir şeyler bulur . Allah razı olsun. Benim yerime de opun...

İnternette o kadar çok sitede yazıyor ki adı... Soyad yok Allahtan

Haklısınız ama dayanamıyorum görmem lazım

İnternette o kadar çok sitede yazıyor ki adı... Soyad yok Allahtan

o kadar çok yazıyor diye 250 kere daha yazmanın anlamı yok ki ..,
Kedi yavrusu mu bu ?
Psikoloji diye bir şey var insanlarda ..
Sürekli sürekli gündem de ,3 gün sonra unutacaklar ,ama o çocuk unutmayacak ..
Sinirlerim boşaldı şu konuya ..

Çocuğun atlatmasını daha kolaylaştırır. Oyalanacak bir şeyler bulur . Allah razı olsun. Benim yerime de opun...

Kolaylaştıracağını sanmam,bu işin eğitimini almadım ama sürekli bu konunun dillendirilmesi eve yabancıların girip çıkması bir ağlaşma bir ah vah bana doğru gelmiyo,bu konuda uzman olan varsa yazsa iyi olur

İyi niyetinizi anlıyorum ama bu olay bence artık kapanmalı..

Herkesin içi yandı ama ismini deşifre etmeyin,babasının adreslerini burdan birbirine dağıtanlar oldu. Bırakın çocuk ailesiyle sessiz bir şekilde tedavisini olarak atlatsın..o sizin desteğinizi anlamayacak kadar küçük aksine neden tanımadığım insanlar beni ziyarete geliyor, konuşmak istiyor diye panik bile oluyordur ..

Nacizane fikrim..

Bence aileyi rahat bırakın
Çocuklara daha çok zarar veriyorsunuz şimdi siz 2-3 kere arayacaksınız hediyeler göndereceksiniz ya sonra ne olacak
Bırakın aile bir düzen kursun çocuklarına bırakın kendi hallerine aile bir toparlansın
Kendi kendinizi terapi etmek için çocuklara ve aileye ulaşmayın
Kötü bişey yapmıyor olduğunuzu düşünebilirsiniz ama çocuklara zarar veriyorsunuz unutmaları yeni bir hayata başlamaları bu şekilde kolay olmayacak

Videoyu izlemediğim halde okuduğum haberlerden etkilenip sürekli ağlıyorum ama kimsenin hayatına burnumu sokmaya niyetim yok
Bırakın çocukların yakasını doktorlar ellerinden geleni yapıyorlar ve yapacaklar
Etkileneceğiniz videoları da zorunlu değilseniz izlemeyin bir daha

Ama cok acı cekıyorum
Yasıyamıyorum eskısı gıbı ona sarılmam lazım neolur anlayın benı

Bana doğru gelmiyo,numara vermesini de doğru bulmuyorum,o baba da neden ceza almadı anlamıyorum zaten

Kız çocuk annesine babam annenize söylemeyin diyo demiş demekki biliyordu adam da

O sizin yavrunuz falan değil. Çocuğun annesi var. Annanesi var. Artık kimse dokunamaz o çocuklara. Almanyada mısınız?
Evet,ne soyleseniz haklısınız ama cidden yasayamoyorum ölmek istiyorum......
O yavruyu opup koklamassam bi ömür boyle yasayamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…