kayseriden doktor SAFFET ORSun elinden 10 aylik burnum

:sm_cool:çoooooooook teşekkürler arkadaşlar beni yalnız bırakmadığınınz için çok mutluyum bu paylaşımlardan bugün daha iyiyi sanki dün gelen giden çok oldu eve geçmiş olsunlar falan çay bile verdim eğilmeden ama gece zorlandım dinlenmek şart sizde benim kadar ayağa kalkıyomuydunuz yoksa hep yattınınzmı ilk fahta bayanlar ben abarttım mı dün bilmiyorum haaa bide çok komik gece hep elim burnuma çarpıyo çok minik de olsa çarpmalar korkuyorum

:sm_cool:çoooooooook teşekkürler arkadaşlar beni yalnız bırakmadığınınz için çok mutluyum bu paylaşımlardan bugün daha iyiyi sanki dün gelen giden çok oldu eve geçmiş olsunlar falan çay bile verdim eğilmeden ama gece zorlandım dinlenmek şart sizde benim kadar ayağa kalkıyomuydunuz yoksa hep yattınınzmı ilk fahta bayanlar ben abarttım mı dün bilmiyorum haaa bide çok komik gece hep elim burnuma çarpıyo çok minik de olsa çarpmalar korkuyorum

valla bende hep kalkmak istedim . annem babam hep etrafımda pervane oldular.ne istoyrsan bize söyle falan. aslında yatıp dinlenmek şart. ağırlık oluyor. kafada valla. ben yattım 15 gün . mutfağa giriyorum annme kovuyrdu . aslında iyiiydi herkes etrafımda bişeyler getiriyor , pastalar ,börekler , dayımlar yemek bile yapıp getiriyordu ne seviyosam . heee heeee.

iyi olmana sevindim . hadi bakalım fıstık güzel haberler bekliyoruzzzzzzzzzz.

bayanlarrrrrrrrr bugün bende alçılarımdan kurtuldum çok çok güzel bi burunla karşılaştım bilmiyorum ama çok beğendim ben ama tabi şişlikler var inince netleşecektir saffet beye çokkkkkk teşekkürler gerçekten memnunum ben bakalım 3 gündende bu bantlarım çıkacak ve inşallah mutlu son yalnız eski resimlerime bakınca ben buydum şimdi nasıl alışacağım diyorum bakalım hayırlısıhihoyyyt

Arkadaşlar hepinize merhaba ben sitenize yeni üye oldum:)saffet örs hakkında sayenizde sayfanızdan bilgi sahibi oldum bende burnumu yaptırmayı düşünüyorum ama esetetik yaptıran arkadaşların resimlerini göremedim bana yardımcı olabiirmisiniz resimlerinize bakıp fikir edinmek istiyorum :)

mrb ben yeni üye oldum saffet beye gelecek ay ameliyat olucam burda olan arkadaşlar var fotolarını koymuşlar ama ben göremiyorum lütfen yardım edin:58:

Merhaba canım.

Kusura bakma rahatsız ediyorum. Bir sorum olacaktı siz Saffet beye ameliyat olmuşsunuz. Bende kayseride burun ameliyatı olmak istiyorum ama rn iyi doktor olsun istiyorum. Acaba resmin var mı görebilirmiyim?

Çoook kararsızım :(

Back
X