Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oo hadi bakalım hanımlar daha koca bi ay var..
ben sıkıntı çekmiorum şimdilik allaha şükür....

Zaten ilk gunler zor olur, en azindan bana cok agir gelir herzaman ilk gunler. :1ninca:

Neyse ben cikiyorum sonra gelirim bulurum sizi yine. :jeyyar:

keske evde olsam kızlar ya yatar uyurdum valla o kadar uykusuzum kı arkadaslarımın çoğu yok piyasada zaten sahura kadar oturdular sımdı yatısdalar:) çalısırken daha zor ama çok sukur rahatım.ne aclık var ne başka bişey.zaten az kaldı inş.5de çıkarımda eve gıdıp yatarım :)

ramazanınız mübarek olsun
Allah oruçluların orularını kabul etsin
oruçluların bana ve bebeğime de dua etmelerini nasip etsinnnn :roflol:

nefertiti24 bence de asil evde dururken daha zor,
is yerinde yine birseylerle mesgul olabiliyorsun ama evde sadece yemek dusunuyorsun.

Aciiiiiiim ac. delikafaduldencokacimcoook

nefertiti24 bence de asil evde dururken daha zor,
is yerinde yine birseylerle mesgul olabiliyorsun ama evde sadece yemek dusunuyorsun.

Aciiiiiiim ac. delikafaduldencokacimcoook

valla bılmıyorum canım ben evde olsam dırek yatar uyurdum kı yarın içn planlarım o yöndE

Uykum yok zaten olsa da uyuyamam boyle karnim acliktan kuruldarken.
Sanirim bogazima cok fazla duskunum.:umursamaz:

ayy sensiimm seni düşünemiom bgn abi sen yemeden yaşayamzsınki..eminim şimdi gözlerinden dumanlar çıkıo ve herkesi piliç olarak görüosundur...

ammoww ben bu ramazana alisana kadar hic cekilmem ha yaklasmayinnnnn. kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ah yawrum beeee....napcan sen..
valla bende allah tarafından bi güç bi kuvvet sorma...
iki gün daa oruç tutabilirim kendime hayret ediorum vallaaa....

MasAllah canim ya azicik o kuvvetten de bana versen, bende alisirim da benim alismam birkac gun aliyor maalesef.
Bende dun borcama etimekli tatli yaptim ondan var daha hele o bitsin sonra bakariz diger tatlilara, simdilik ne tatli ne baska bir sekerli birseyi canim cekiyor acimmm ac. mafoldumbenkaydirigubbakcemile3

Corba, katmer, sarma, salata, hosaf ve tatli insAllah.
Senin menude ne var haberin var mi. kaydirigubbakcemile3

kızlar ya kayısı hoşafı nasıl yapılıyordu bıde bendekı kuru kayısı gecen yıldan bi şey olmaz dimi:) gulmeyın yahu ılk kez yapacam napım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…