Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende iyim canim ne olsun.
Son zamanlarda hic tadi yok buranin. CADIARZU

evet fırsat bulup pek uğrayan yok ondan galiba. bazen coşuyoruz bazen de sessizliğe gömülüyoruz...

hayırdır canım. oruçtan mı yoksa üşüttün mü mideni???
yoksaaa başka bişey miii ))

günaydın canlar!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ramaznınz mübarek olsun ...nasıl gidiyooo ramazan,oruçla aranız nasıl????
benmki zor geçiyoo emzirdğim için sürekli acıkıyorummafoldumbenmafoldumben

hoşgeldin ayşe. yine uzun ara verdin :) sen hala emziriyor musun yav
oruç ilk günler alışmaya çalışmakla geçiyo. sonra rahatlayacaz inşallah...

canm saoll valla öylee çok zorr çok!!! rabbm sabrını veriyo yine

Günaydıınnnn!!
Ben oruç bile tutamıyorum..Malum bebek...ılk gün denedim ve etrafımdaki herkesin hışmına uğradım. Benim ramazan kısa sürdü.. :1no2: Allah biliyo ya tutmayı çok istiyodum..

hoşgeldin ayşe. yine uzun ara verdin :) sen hala emziriyor musun yav
oruç ilk günler alışmaya çalışmakla geçiyo. sonra rahatlayacaz inşallah...

hoşbulduk canm....şimdi fırsat buldum açıyorum pc yi ...emir artık çok el ayak durmuyoo sürekli dışarı çıkmak istiyoor,onunla ilgilenmekten çok fırsat bulamıyorum anca uyursa giriyorum şimdide mışıl mışıl uyuyoo

Günaydıınnnn!!
Ben oruç bile tutamıyorum..Malum bebek...İlk gün denedim ve etrafımdaki herkesin hışmına uğradım. Benim ramazan kısa sürdü.. :1no2: Allah biliyo ya tutmayı çok istiyodum..

bebek derken şeker ??? yoksa hamilemisin kıs sen??:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

sensi hafta sonun güzel geçmiş anlaşılan. kesinlikle oruç yanlız olmuyo. yoksa aklın hep yemekte oluyo

franbuaz sende hoşgeldin. doktor oruç tutmanı önermiyorsa tutma tabi...

frambuazzzzzz kız nere kaçtın??? canm epeydir yoktum buralarda yeni öğrendim hayırlı olsun rabbim devanımı getirsin tamamına erdirsin inşallah....sağlıkla kucağna almayı nasip etsin inşallah canm..kaç aylık drn kim hangi hastane?

sensi hafta sonun güzel geçmiş anlaşılan. kesinlikle oruç yanlız olmuyo. yoksa aklın hep yemekte oluyo

franbuaz sende hoşgeldin. doktor oruç tutmanı önermiyorsa tutma tabi...

Hoşbulduk cnm. Daha doktora sorma fırsatım olmadı ama onun dışında herkes karşı oruç tutmama..

Saol tatlım. Uzun süredir yoktun ama benim cephede çok bişey kaçırmadın.11.haftadayım şu an. Bol bol bulanıyorum. Bu cuma kontrole gidicez. Bi ihtimal cinsiyetini de öğrenebilimişiz. Acıbadem'de Özlem Hanım'a gidiyodum ama ayrılmış. Şimdi yine orda Mesut Kayman'a devam edicem galiba. Senin doktorun kimdi??

Ayse tabiki bilmezsin okadar uzun zaman burda yoktun ki bu arada
benim de cocugum oldu ve bendenizz evlendi ve su an hamile haberin var mi. lmaz:

:lepi: Ayşe bak senin yokluğunu fırsat bilip herkes faaliyete geçti sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…