franbuaz allah hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin. sanada bizede :)
çok imrendim yaf :)
ane güsel heycanll bnar yaaa...
rabbim isteyen herke nasip eder inşallah..
canım düzenliolarak gittiğin bi doktoru ocakmı??
olucaksa hangisi...ya ben bu soruyu sana hep soruorum ama unutuom aaa...
bendenizim iiim gülüm yaaaa..artık geceler soğumaya başladı ama gel görki bunun farkında olmayan ben şuan bel ve boyun ağrısı çekiorum..burnumun akmasıda cabası...
Kizlar oruc agizla gerginlik yapayalim isterseniz su mubarek gunde ne dersiniz. :teselli:
Amin tatlıcığım. Darısı istediğin zaman sana da olsun inşallah.
Ben Acıbadem'de Özlem Üstünyurt'a gidiyodum ama ayrılmış. Şimdi yine aynı hastanede Mesut Kayman'a devam edicem. O kadar çok doktor var ki insan karar veremiyo.
burası buzzz gibi. sahurda dışarı çıkamıyoruz. gündüz vakti bile ayaklarım üşüyo. yazın böyle bişe çok anormal. hayırdır inşallah.
canım sanada çok geçmiş olsun. dikkat et kendine. geçen hafta bende sırtımı üşütmüştüm baya çektim acısını...
Canim gidenlerden ve o doktorda dogum yapanlar Avrupa Hastanesinden Ibrahim Demir bey icin iyi, cok ilgili oldugunu soyluyorlar.
tatlıcık sen bana sen kimsin diyebilme cesaretini nerden buldun bilmiyorum.senin konuşma tarzınla konuştum sadece sizlede tartışmak istemiyorum yazışmanıza bakın lütfen
Kismet isi bunlar canim, nerden biliyorsun bi bakarsin evlenmisin ve hemen hamile kalip tatlicik ve benden once cocugun olmus. yerimseniben
Biz de Acıbadem'in imkanları çok olduğu için o hastanede bi doktor tercih ettik.
merhaba kızlar beni unumadıızz dii unutsanızda haklısınız braya hiç giremiyorum canavar gibi bi kızım var allah etmiye ömrümü yiyo
Bu sene kış da çok sert geçecekmiş. Benim doğum da şubat - mart gibi. Kara kışta doğuma giderim artık..
Kismet isi bunlar canim, nerden biliyorsun bi bakarsin evlenmisin ve hemen hamile kalip tatlicik ve benden once cocugun olmus. yerimseniben
franbuazım önce evlenmek meselesini halletmem lazım. o da çoook uzak. senin bebiş o zaman kocaman olur :)))
Bu sene kış da çok sert geçecekmiş. Benim doğum da şubat - mart gibi. Kara kışta doğuma giderim artık..
istediğin kadar kışkır arkadaşım kendi kendine tartışırsın ama hiç umrum dilsin kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?