Kayserili Hatunlar:))

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım aslında çok canlı bi topikti ama pek kimse ugramıo bu aralar....

merhaba kızlar keyifler nasıl? benim ki eh işte...
ahh ahh nerde topiğin eski hareketli hoşsohbet günlerii boshayallersmile

aynısını bende diorum valla..
nerde o eski günlerr...

kızlarrrrr online isolde bendenizz online görünüyorsunuz gelinde muhabbetin belini kıralım :)

geldm nazenincim...
anlat bakalım sen buralımısn...

geldm nazenincim...
anlat bakalım sen buralımısn...

evet şekerim kayseriliyim ama antalya da yaşıyorum.25 yıl yaşadım orda ailem akrabalarım dostlarım orada.çokkkk özledimmm..

sen neresindesin kayseri nin ?opuyorumnanaktan

antalyada mısın nazenin ne güzel. ben antalya aşığıyım. bizde gidiyoruz fırsat buldukça antalyaya. orda da evimiz var orası da ikinci memleket sayılır artık kaydirigubbakcemile3
bu arada dışarda süper kar yağıyor gördünüz mü. bu kar kesin tutar her yer bembeyaz olacak yaşasın hihoyyyt

evet şekerim kayseriliyim ama antalya da yaşıyorum.25 yıl yaşadım orda ailem akrabalarım dostlarım orada.çokkkk özledimmm..

sen neresindesin kayseri nin ?opuyorumnanaktan

bende buralıyım canım..
talasta oturuorum şuan...
yaşadıgın yere kayseri yazınca ondan şeettim

bende buralıyım canım..
talasta oturuorum şuan...
yaşadıgın yere kayseri yazınca ondan şeettim

yok canım artık antalya kayseri değil. talas ı çok severim ünv sayesinde bambaşka bir havası var :) özledimmm.kızlar ister sevin ister nefret edin ama insanın memleketinin yeri hep ayrıı. kayseri nin kıymetini bilin :) ben duygusallaşmak üzereyim..

:gitme:

a.s.
evet antalya çok güzel yer ama birde sen sonuçta eğlenmek için tatil amaçlı geliyosun daha fazla zevk alırsın.burda eviniz merkezde mi ?

bu arada kar yağıyor dedin aaayyyyyyyy karı ne kadar özledim.çayı demleyeceksin camın önüne oturup yak sigarayı (sen yakma ben yakarım)manzara yı izle. burası da günlük güneşlik (havam olsun) :))

aslında oraya yerleşmek gibi bi hayalimde var ama şimdilik pek mümkün görünmüyo :1no2:
evimiz konyaaltında canım. sen neresindesin antalyanın? evlenipte mi gittin oraya?

hımmm konyaaltı çok güzel evet . benim evim deniz kenarında değil.bende merkezdeyim ama perge de yani ters istikametler :)

sen KPSSzede yazmışsın ne okudun ?bende işsizim maalesef.

bende işlt lisans mezunuyum bu işsizlik aradığını bulamamak canıma yetti. baktığım bana bakmıyor bana bakan iç açmıyor hesabı :)

arkadaşlar bi buluşma düzenleyelim yakın zamanda ve kayserinin şu monoton halini bozalım olur mu? hepinize güzel günler diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…