Göz Çevresi Bakımı Kaz ayakları için estee lauder göz serumu

CocoChanelmademoiselle

Bi kızı bi oğlu varmış 👩‍👧‍👦🥰🙏🏻
Pro Üye
22 Haziran 2016
12.671
57.649
598
Merhaba arkadaslar,

Son zamanlarda göz cevremdeki bu cizgiler fazlasıyla artmaya başladı. Bu serumun cok işe yaradığını duydum.kullanipta sonuç alan var mı acaba?? Veya baska bir tavsiyesi olan varsa söylerse cok mutlu olurum. Bu çizgileri tamamen yok edecek birsey arıyorum. Yardımcı olursaniz cok sevinirim. Teşekkürler

Ben yazayim balim :) ben insanin kiriskliklariyla mutlu olmasi taraftariyim :)
Teşekkür ederim al yanaklim.:) Ama ben mutlu olamıyorum işte napim: ( üzülüyorum gittikçe artıyor en azından azaltsin,simdiden böyleyse 35 40 50 yasimi tahmin bile edemiyorum

Teşekkür ederim al yanaklim.:) Ama ben mutlu olamıyorum işte napim: ( üzülüyorum gittikçe artıyor en azından azaltsin,simdiden böyleyse 35 40 50 yasimi tahmin bile edemiyorum

Kullanacağınız hiçbir ürün oluşmuş olan sorunu yok etmeyecek bundan emin olun.Ama yeni oluşacakları geciktirecektir.Ve bu tarz büyük markaların ürünlerinin iyi olacağını tahmin ediyorum.Ve tabiki serumlar her zaman kremlerden çok çok daha etkili...Veee tabiki düzenli kullanım en önemli faktör.Öyle bir iki ay değil ...Kullanan ve memnun kalan birileri yazsada bizlerde faydalanabilsek ...

Teşekkür ederim.eğer ise yariyorsa sürekli olarak kullanirim.zaten sadece 2 3 ay yetse bi sise yeter.yine alirim.fiyati 150 küsürdü yalnis hatirlamiyorsam.kullananlar bi yazsa keske nasil sonuç aldilar ona göre alicam.simdi bilmeden de o kadar para vermiyim dedim.

Kullanan birkaç arkadaşım var.cok memnunlar.düzenli de kullanmak lazım.ancak pahalı .sürdürebilmek zor olabilir.
Cok teşekkür ederim canim.bahsettigin kisiler duzenli kullaniyorlar mi?bana 1 şişe 2 3 ay yetse yeter.öyle hemen biteceğini sanmiyorum ama bilemedim.ise yariyorsa değer verilen paraya.kiristiktan sonra dünya para versem yine boş: (

Düzenli kullanıyorlar evet.maddi gücün varsa başla derim.

Tamam canım teşekkür ederim cok sagol. Senin var mi duzenli kullandigin bir ürün
Önemli degil canım.clinuque(lazer fokus)kullandim birkac yıl.hicbir işe yaramıyor.biraktım.simdi yves rocher kullanıyorum.daha iyi.estee cok pahalı diye baslamadim hiç.yağlara yonelmeyi dusunuyorum ama ilk fırsatta.

isabel abla rica etsem günlük cilt bakım rutinlerini yazar mısın.? Hangi urunleri kullaniyorsun mesela.tonik yuz temizleme jeli nemlendiriciler serumlar vs..deneyipte memnun kaldigin ise yarayan cilt bakım urunlerin olduysa paylasirsan cok sevinirim

CocoChanelmademoiselle ,bendeki en büyük sorun devam edememe sorunu ..Başladığım ürünleri düzenli kullanmıyorum dolayısı ile etkisini gözlemleyemiyorum.Ama bu kez karar verdim düzenli kullanacağım ve yine tercihim darphın oldu.Daha önce bununla ilgili açmış olduğum bir konum mevcut ama dediğim gibi süreklilik olmadığından etkilerini net göremedim.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/darphin-paris-kullanici-yorumlari.893703/

Aldım ve yeniden kullanmaya başladım.Oldukça övgüler dizilmiş bu ürünü set olarak aldım..Ben her gün makyaj yapan birisi olarak sabah ilk iş yüz yıkama jeli ile yıkıyorum sonra tonik ile siliyorum.Biraz bekledikten sonra önce göz çevresi serumunu sonra yüz serumunu sürüyorum.Serum kısa sürede ciltten emiliyor.Arkasından göz çevresi kremi ve yüz kremini uyguluyorum.Sonra makyajımı yapıyorum..Bu rutini akşam yatmadan öncede yapıyorum...Bol su içmeye ve makyaj ile uyumamaya dikkat ediyorum...Birde bu aralar siyah maske kullanmaya başladım.Haftada 2 kez yaptım şimdilik..Bunlar dışında başka bir rutinim yok.Ama devamlılığın önemli olduğunu biliyorum.Bir ürünün etkisi bir kaç ayda değil 5-6 aylık bir kullanımdan sonra başlıyor...

Makyaj ürünlerinde ise fondöten,pudra,rimel yıllardır hep max faktor kullanıyorum.Şimdi artık onuda değiştirmek istiyorum ..Araştırmalarım devam ediyor...

Cok teşekkür ederim abla paylastigin için. Söylemiş olduğun ürünü bende deniycem.bende uzun araştırmalar sonucu estee lauder advanced night repair cilt serumunun cok cok iyi olduğunu öğrendim.hatta kullanıp o kadar cok olumlu sonuc alan varmış ki.gercekten kirisikliklari yok ettiğini cildi sikilastirdiginin garantisini veriyor herkes.ne kadar dogru bilemem tabi.biraz pahali ama bir sisesi 6 7 ay gidiyormus.bence denemeye değer :) Ve nemlendirici olarakta shiseido cok övülüyor.en yakın zamanda ikisini de alicam.ilk onları deneyip buraya sonuçları yazarim.eğer bi kac ay gectikten sonra işe yaramadığını gozlemlersem soylemis oldugun markanin ürünlerini deniycem.tekrardan tesekkurler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…