Göz Çevresi Bakımı Kaz ayakları için estee lauder göz serumu

Abla bu arada bende 10 yıl boyunca aralıksız sigara kullandim.suan 25 yaşındayım. Cildim kirismaya baslayinca artık bakım yapma karari aldım. Cok mu gec kaldim sigarayı da daha yeni bıraktım 20 gün oldu yada olmadı. Su icmezdim eskiden hic.daha yeni yeni icmeye basliyorum.cildim cok tahribat görmüş müdür zaten aynaya baktığımda o eski halimi goremiyorum artık. Yuzumdeki o beyazlik gitmiş böyle kırmızı siyahimsi birsey olmus gibi.kurumuş ta ayni zamanda.bu ürünler bende ise yarar mi acaba.alacağım ürünlerde biraz pahalı. Göz serumlari da dediğin gibi hem pahali hemde milim olarak cok az. Acaba bu baby botokslar oluyor ya,kirisikliklari onlemek amaciyla ayni zamanda yaptirsam mi sence? 25 yaş cok mu erken olur

Yaşın daha çok gençmiş senin.Çok ağır ürünler kullanmamaya çalış.Yaş grubuna uyan ürünler olsun.Evet oluşmuş olan kırışıklığa çare bulunacağını sanmıyorum ama oluşması geciktirilebilir ancak.Serumlar kremlerden çok çok daha etkili o yüzden serum mutlaka kullan.Birde güneş koruyucuyu asla ihmal etme.
Sigarayı bırakman müthiş bir karar olmuş.Su içmeye başlaman da harika.Ama lütfen gerek ürünleri kullanmakta gerekse sigara ve su içmek gibi kararlarının devamlılığı olsun.Bunları yaparsan dediğim gibi kırışmayı geciktirirsin.

Botoks işlerine ise asla girme.Yaşın bunun için daha çok genç.40-45 den sonra düşün bu tarz müdahaleleri..Sigara içmez,bol su içer,ürünlerini ve özellikle güneş koruyucunu kullanırsan,uyku düzenine dikkat eder,aşırı kilo alıp vermeler yaşamazsan başkada birşey yapmana gerek yok.Birde fazla takma bazı şeylerin önüne geçemeyiz.Sadece geciktirebiliriz...

Ürün kullanımı sonrası yorumlarını bekliyorum

Ay cok sağol ablam içimi rahatlattin vallahi en kisa zamanda urunleri alıp kullanıp yazicam sonuçları buraya.cok incesin usenmeyip yazdın cok sagol

selam kızlar, sizler yazalı cok olmus gerci ama kullanan biri olarak şimdi gördüm. oldukca basarılı bir serum bu. kaz ayaklarını bilmiyorum benim basladığımda bu seruma oyle bi problemim yoktu ve hala yok. 34 yasındayım. En cok goz altını aydınlatmada etkili bi serum bu.

Olanla ölene çare yok diyerek rossmandan aldığım isana göz kremini kullanıyorum. Nemlendirsin yeter. Bir de hindistancevizi yağı sürüyorum 1 haftadır falan. Ama dediğin serumu ben de iyiymiş diye duydum da yine de emin olamadım.

Bende kullaniyorum arada hindistan cevizi yagi ama kaz ayaklarim gün gün cogaliyor sanki.hicbirsey durduramiyor.

Bende kullaniyorum arada hindistan cevizi yagi ama kaz ayaklarim gün gün cogaliyor sanki.hicbirsey durduramiyor.
Acaba taktığımız için bize mı öyle görünüyor yoksa gerçekten ilerleme var mı bilemedim. Son zamanlarda instagramda eczacigozuyle diye bir hesabı takip etmeye başladım. Doğal ve kolay bulanan malzemelerden güzel maske tarifleri veriyor. Gözaltı için 2 tane maskesi var. Bugünlerde birini deneyeceğim. Belki senin de ilgini çeker.

Tesekkur ederim bi bakaym bende isime yarayan bisey varmi

Merhaba esteenin urunlerini kullaniyor musunuz hala?s kirisikliklar ustunde etkisi oluyor mu

Benim de dogumdan sonra 15 kg verince iyice belirginlesti...rival de loop urunlerinden aldim ve epey memnun kaldim...yuz serumundan hele...vhalla aninda etki ediyor yok boyle birsey...
Goz alti olarak hydra bosterini aldim ama o yetersiz kaldi nemlendirmede
Ama goz altina guzel bir aydinlik veriyir ama ustunden baska goz kremi ile gecmek sart...birdr yastik cok onemli...benim yastiklar baya dandiklesti...birde ipek kilif lazimmis yastiga o kirismayi engelliyormus
Bende ne olduysa yastiktan oldu bence iyice derinlesti...

Yastigin etkileyecigini hic dusunmemistim.hepte yüz üstü yatarım ben sirt üstü uyuyamiyorum.bahsetmis oldugun seruma bi bakayim internetten.birde esteenin gece serumu varmis fiyatı cok ucuk ama gercekten cok ise yariyormus.göz alti icin ayri serum ve nemlendirici,yüz icin ayri serum ve nemlendirici...valla yaslanmaktan korkuyorum artik ama ise yarayan urunlerin fiyatlarini gördükçe de el mahkum oturuyorum yerime :))

Merhaba esteenin urunlerini kullaniyor musunuz hala?s kirisikliklar ustunde etkisi oluyor mu
Selam duzenli olarak kullanıyorum. Tek kelimeyle hepsi mükemmel. Ama cookk pahalı maalesef. Kırışıklık ve sarkmalar konusunda oldukca basrılı buluyorum. Belli zamanlarda cook guzel indirimleri oluyor. takip etmelisin.

Selam duzenli olarak kullanıyorum. Tek kelimeyle hepsi mükemmel. Ama cookk pahalı maalesef. Kırışıklık ve sarkmalar konusunda oldukca basrılı buluyorum. Belli zamanlarda cook guzel indirimleri oluyor. takip etmelisin.
Kac yasindasin canim?kac yasinda kullanmaya basladin estee lauder urunlerini?

34 yasındayım 30 yasından beri kullanıyorum. Ama su var ki artık bu urunlere verdiğim parayı estetiğe verebilirim. İhtiyaç duyarsam. benim için cok pahalı
50 ml lik veya 30 ml lil bi serum kac ay gidiyor mesela?bana sadece serum olsa yeter nemlendiricilerimi la roche den aliyorum zaten 10 numara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…