kaz tüyü yorgan

kaz tüyü yastık yorgan kullanmak isteyenler %90 gıdık tüyü olanından almalılar, sırt tüyü oranı fazla olanlar hiç iyi olmuyor batıyor. ben kızıma taç tan aldım çok memnunum sıcacık tutuyor. koku oluyor falan demişler ben hiç öyle bi sorun yaşamadım.

5 yıldır kullanıyorum %90 gıdık tüyü biz othello aldık sadece yorganı penelope de vardı ama o cok pahalı geldi gerci bu da ucuz degil cok cok cok memnunum gidik tuyu yuzdesi cok onemli ses cikarmiyor kardesim bim`den almis sanki icine tuy degilde diken koymuslar ucuz etin tirid`i olmazmis.

Kaz tüyü yorgan almak mı? Burdaki kadınlar cahil mi acaba? Sen o yorganla ısıncaksın diye kaç tane hayvan canlı canlı tüyleri yolunuyo haberiniz var mı? Eger sizin gbi insanlar almazsa o hayvanlar talep olmadığı için öyle bi işkenceye maruz kalmazlar! Hepinizin malum neti var buraya girip ayy hangi kaz tüyü yorganı alsam? Ayy kullanışlımı acaba diye sorana kadar bi girin bakın o tüyleri nasıl canlı canlı yoluyolar. Benimde evimde kaz tüyü yastık var 10 yıl önce yumuşak yastık diye almıştık sonra kullanırken içinden kaz tüyleri çıkınca anladık kaz tüyü oldugnu. O yastıktan başka yastıktada yatamazdım ama ne zaman o tüylerin öyle yolundugnu gördüm o zamandan beri kafamı koymadım yastığa. Vicdanlı olun azcık talep olmazsa kimse yorgan yastık mont yapmak için o hayvanların tüylerini yolmaz!!!!

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben ipek dolgulu yorgan yorumlarına bakarken girdim buraya.bütün yorumlara bakıyordum acaba bir kişi bu mesajı verecek mi diye.en sonunda görmek beni sevindirdi.ben de bebeğim için yorgan arıyorum ama en iyi ısıtacak yorgan kaz tüyü deseler de almam kesinlikle.O videolardan sonra onun içine ne kendimi ne bebeğimi sokamam.başka şekillerde de ısınma ihtiyacımıza karşılayabilecekken o hayvanlara o kadar acı çektirmek kabul edilemez..aynı şekilde angora tavşanından elde edilen ürünler de öyle.ve bunlara talebin özellikle de kadınlardan gelmesi hele hele anne olan kadınlardan daha da üzücü.KAZ TÜYÜ YORGAN ALMAYIN LÜTFEN.

kaz tüyü yorganı bana bedava verseler asla almam izlemiş olduğum bir videoda canlı hayvanların tüylerini bağırta bağırta kopartıyolardıKardada yatsam asla almam o yorganı

iyi ısıtsın diyorsan yün yorgan alabilirsin. benim tercihimde pamuklu tabi

Bu sayfaya gelene kadar sinir olmuştum kimse mi bu hayvanlara acımıyor diye ama Allaha şükür vicdanlılarda varmış.. Ya da çoğu kimse bilmiyor bu tüyler nasıl yolunuyor.. İzlerken sinirden ağladım resmen haberlerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…