Kaza, Polis, yaşlı amca, saçma sapan bi cumartesi

Telefonu almayınca da hakaret etti ona ayrı şaşkınım... o dayılanan adama telefonda ne dedilerse öderdik niye büyüttünüz diye de kızdı bize... hep kızdı her şeye ya ona şaşıyorum.
Eşim çok içerledi ne vardı büyütmeden helalleşir ayrılsaydık diye...

Hiç böyle düşünmemiştim ama haklısınız, nasıl bir ihmaldir...
Biz de şimdi bir dünya uğraşacağız servis bakım kontrol kasko Sigorta...
Üstelik sıfır arabam hasarlı oldu...
Kendi derdime yeni yeni yanmaya başladım

Niyet bagirip cagirip uste cikmakmıs .Sifir araba da ilk kazada tazminat hakkıniz var .
Herseyi kuralina göre oynayın .Sizin yerinizde olsa sizi dövecekmis heralde .
Gerçekten tazminat hakkımız mı var?
Trafik sigortası ya da kasko mu karşılıyor bunu?
Lütfen Bilgi verir misiniz?

Geçmiş olsun öncelikle
Siz iyilik düşünüyordunuz ama her işte bir hayır vardır
O ehliyetsiz amca çok daha kötü bir kazaya sebep olabilirdi, bu vesile ile çekilir belki trafikten

Evet benim içinde çok önemlidir ah almamak.Bazı insanlar yaş alsada karakterine hiçbir şey katamıyor.20 yaşındaki cahil ve tecrübesiz haliyle körkütük 70’i ,80’ i görüyor.

Benim kp bir bayana çarpmıştı arabayla.Kadın hatalı olduğu halde adamcağız nerdeyse 6 ay erzak taşıdı kanının evine.Hakkına girdim.İşe gidemedi diye.

Amcada yaş almış ama olgunlaşamamış sınıfından.Malesef çok da fazlalar.

Yani size maddi hasara neden olmuş
Hem takip mesafesi korumadığından bir de arkadan çarpmış
Amca diye üzülmüşsünüz ama olan size olmuş bi de adamdan hakaret azar duymuşsunuz

Kasksiz yeleksiz motor kullanan herkese aşırı kızıyorum. Amca üstüne ehliyetsiz de. Normalde çok vicdanlı biriyimdir ama hem suçlu hem güçlü olmaya çalışmış. Ehliyeti yoksa zaten hiç bagirmasin bir zahmet .

Senin hiç suçun yok adam ehliyeti olmaması na ragmen bu atar neden sende tutanak tutsan karsı tarafın ehliyetini eklemek zorundaydın o zaman yine soeun çıkaracak idi amca boşver sağlık olsun gecmiş olsun

Gerçekten tazminat hakkımız mı var?
Trafik sigortası ya da kasko mu karşılıyor bunu?
Lütfen Bilgi verir misiniz?
Karsi taraf odeyecek sigorta sirketiniz halleder konusun .İlk kaza arabanin degeri düştü tazminati ödeyecekler size .
Artik sigorta ödemelerinize bile zarari var bu kazanin .
Ama sigortayı karıstirmam hasarı öderim cebimden yada ödettiririm derseniz hasarsizlik indirimi devam eder .

Birinin canını almadan hakkında işlem yapıldığı için şükretmelisiniz. Ehliyetsiz bir sürücü için cezayı nasıl ödeyecek diye düşünmeyin. Ya bir çocuğa çarpsaydı? Belki de buna engel oldunuz.

Ne kadar iyi niyetlisiniz , kendinize zarar

Benim babam da motor ehliyeti var , ekipmansiz hayatta cikmaz ama biz motorunu aldik elinden
Bence belli yastan sonra hicbir araci kullanmamali yaslilar yada sıkı denetime tabi olmali
Polislerin devreye girmesi cok iyi olmus

Geçmiş olsun. Siz de söylemişsiniz 78 yaşında diye. Bizim gibi tutarlı davranmasını bekleyemeyiz. Davranan vardır mutlaka ama bir kısmı da böyle yitirebiliyor doğru düşünme yetisini. Siz doğru olanı yapmışsınız zaten. O para da onun nasibinden çıkmış. Yapacak bir şey yok

Siz norveçte falan mı yaşıyosunuz neyine bu kadar şaşırdınız

Valla arkadaşlar yazmak istediğim her seyi fazladoyla yazmislar. Sizin vicdaniniz rahat olsun. Soyle dusunun bir vatandasa yada bir cocuga carpacagina para cezasina carptirilmasi belki aklini basina getorir amcanin

Siz norveçte falan mı yaşıyosunuz neyine bu kadar şaşırdınız
Yardim etmeye calisirken adamin hakaret etmesine sasirmamak elde degil diye dusunuyorum. Kii duran bir arabaya hem çarpıp hemde hakaretler yagdiriyorsa sadece şaşırmak az bile insan cileden cikabilirdi emin ol.

Telefonla birini arayıp size vermeye çalışması üzdü beni şuan..
Yaşlılar huysuz oluyor işte. Yaşlılara zaafım var

Aynen bende ya telefonu vermeye calismasi beni de uzdu biliyormusun

Ah almazsınız çünkü haklısınız.
Onun 70 küsûr yaşında olması onu haklı yapmıyor.
Ehliyetsiz,ekipmansız o yasıyla trafikte tehlike yaratacak cesareti varsa cezayı ödeyecek kudreti de olacak illa ki.

Ben yaşlıların naparsa yapsin hakli cikma çabalarına sinir oluyorum. Yas saygi kriteri degildir. Hele ki böyle huysuzlar için hiç...

Adamın asabiyeti belki hastaligindandir. Seker-guatr gibi hastalıklar insanda aşırı sinir yapabiliyor .
Ben amcaya da üzüldüm size de,kötü bir gün olmuş.
Ama iyi tarafından bakarsak o amca artık 'ne olacak şuradan şurasi' deyip trafiğe çıkmayacak. Kendi istese ailesi izin vermeyecek. Bu küçük musibet belki de onu gerçek büyük bir kazadan korumustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…