Kaza, Polis, yaşlı amca, saçma sapan bi cumartesi

Nesine üzülüyorsun gereksizin tekiymiş, yaşlı diye Allah'ın akılsız, sorumsuz manyağına merhamet mi edeceksin, üstelik hak da etmiyor.

yahu bu ne iyi niyet zirvesi? karşı taraf %1500 kabahatli ve yaşından başından utanmayan terbiyesiz.bırakın birazcık

Cok gereksiz kafaya takmissiniz. Siz onun sagligi icin endişelendikçe o haksizken hakli cikmaya calismis. Ama cok iyi olmus. Kurallara uymamanin cezasini ceksin. Trafikte yüzde yüz kusurluyken cirkefe yatanlardan nefret ediyorum. Yaşlı olmasi da bir seyi degistirmez

Ekipmansız, ehliyetsiz yollara çıkan o.
Duran arabaya çarpıp hasar veren yine o.
Haklı çıkmak için onca yardım talebinizi gözardı edip hakaret eden o.
Kusurlu durumda prosedürün işlemesini engellemeye çalışan yine o.
Ama ah alacak kişi karşı taraf yaşlı diye sizsiniz öyle mi?
Yapmayın nolur. Tamam iyi niyet güzeldir de böyle kendinizi hasta edersiniz.

Geçmiş olsun öncelikle. Amca az akıllı bişey olsa sizin gösterdiğiniz nezaketin üstüne çocuklar ehliyetim yok başım yanmasın kusura bakmayın neyse maddi zarar aramızda halledelim der kendini kurtarırdı (arkadan vurmuş %100 kusurlu). Şimdi uğraşıp duracak. Çamura yatarak üste çıkmak da değil bu düpedüz aptallık. Bunu bile düşünemeyen adama ne diye üzülüyorsunuz. Aracınız için değer kaybı tazminatı talep edin, karşı tarafın sigortası ödeyecek (sigortası da yoktur gerçi şaşırmam). Servise gidince nasıl yapılacağını sorabilirsiniz sizi yönlendirirler. Noterde avukata vekalet vererek yapabilirsiniz avukat gerisini hallediyor.
Edit: imla

Niye vicdan yaptiginizi algilayamadim. Aksine ehliyetsiz motor süren birini trafikten aldırmışsınız. Insanlara zarar verme ihtimali yüksekti. Yaşlı olması da bir acıma unsuru değil. Eli ayağı tutuyor aklı da yerinde ki motor kullanmaya kalkışıyor. Aksine yaşını basını almış insanların daha mantıklı davranması gerekiyor. Hem kural ihlali yap hem de karşıdakini azarla. Yok böyle bir dünya

Olsun takmayın çok kafanıza oda kendi hatasını bildiği için size parlamış sıkmayın canınızı geçmiş artık

Uzulmeyin. Cezayı odesin de akli başına gelsin. 78 yaşında olmasi bazi seyleri yapabilme hakkı dogurmuyor. O an daha kötü sonuclarda olabilirdi.

Size degil birine de carpabilirdi, çarptığı kisi hayatını kaybedebilirdi. Vs liste uzar gider.

Odesin de akli başına gelsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…