kaza sonucu hamileyim ama çok mutluyum :)

Mgreen

Guru
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2012
10
1
286
Ankara
Kaza sonucu hamile kaldım, ertesi gün hapı etki etmemiş. Yan etkisinde adet kanamasında azalma diyordu, adet zamanımda gelen 1-2 damla kanı buna bağlamıştım. Hiç hamile olabilceğimi düşünmedim, göğüslerimdeki aşırı hassasiyetten doktora gittim ve hamile olduğumu öğrendim. Çok mutluyum:)

ne güzel sağlıkla kucağına da alırsın inşallah

peki neden istemiyordun:26:

Çünkü nişanlıyız.. herzaman korunarak beraber olduk. İlk defa korunmadan beraber olup 24 saat içinde ertesi gün hapı kullandık ama... Allah böyle istedi demek ki.
İlk öğrendiğimizde ne yapıcağımızı bilemedik, çaresiz kaldık, tecrübesizlik bizi kürtaja itekledi. Ama kürtaja 1 gün kala vazgeçtik.

Çünkü nişanlıyız.. herzaman korunarak beraber olduk. İlk defa korunmadan beraber olup 24 saat içinde ertesi gün hapı kullandık ama... Allah böyle istedi demek ki.
İlk öğrendiğimizde ne yapıcağımızı bilemedik, çaresiz kaldık, tecrübesizlik bizi kürtaja itekledi. Ama kürtaja 1 gün kala vazgeçtik.

gozun aydın canım hayırlı ugurlu olsun hemen düğün yaparsınız artık gec kalmayınnn

hayırlı olsun canım allah tüm isteyenlere versin hayırlısıyla inşallah.. bende bu ay bi kazaya uğramış olmayı umut ediorum bazı belirtiler nedeniyle:)

ALLAH kucağına almayı nasip etsin canım

böyle kazaya can kurban,rabbim isteyen herkese bende dahil böyle güzel kazalar nasip etsin

Back
X