- 14 Nisan 2013
- 2.182
- 2.122
- 333
- Konu Sahibi AnlatmayaGerekYok
-
eksper sizi ilgilendirmez canım. sigorta şirketine hasar ihbarında bulunun. devamında onlar yönlendirir zaten. eksperi şirketler atar. gerekiyorsa bilirkişilere verilir falan filan...
Sizin yapmanız gereken şu anda . dava açmadan önce arkadan çarpan aracın sigorta şirketine hasar ihbarında bulunmak.
Geçmiş olsun
eksper son 2 aracı (eşim ve arkadaki) yüzde 100 kusurlu bulmuş önümüzdekiler hatasız demiş
arkadan vuran arac her zaman %100 kusurludur.eşim ihbarda bulunmuş onlarda ekper yollamış o da yapamıyoruz biz demiş eşimin söyledikleri bunlar şuan
eşim ihbarda bulunmuş onlarda ekper yollamış o da yapamıyoruz biz demiş eşimin söyledikleri bunlar şuan
bu arada tutanakta zaten 3 ünüde kusur vermiş. Öndeki araca karşı 3 üde %100 kusurlu. Yani daha farklı anlatma şekli yok.
Eşiniz çarpan aracın sigorta şirketine ihbarda bulunacak. ihbarda bulunmak bedava :) gitsin dosya açtırsın.
6 nolu arac sizin hasari siz 4 numarayi karsilacaksiniz.
Hasar trafik sigortasinin karsiladigindan fazlaysa cepten vericeksiniz.
Esinizin hatasiz olmasi icin bir arac kadar mesafede arkada dururken suruklenmesi lazimdi.
Ustelik tutanagi imzalamasaydi hatali bulduysa.
Itiraz edersede bir seneyi geciyo sonuclanmasi yani o para cepten gidecek.
Çok geçmiş olsun.eşim ambulansla hastaneye götürüldü tutanağı hastanede verdiler o haliyle de incelemedi bile araç servise götürüldüğünde açıp bakmış orda okumuş
Esim ben kusurlu bulundum derken acaba bunu mu kastediyordu hizli gidebilir yapar ama suan kabul etmiyoru bunu isteCanim esin en arkada olsa tamam karsilamazdi sigorta ama esin 5.siradaymis bencede pesini birakmayin isin ama soyle bisey var.Esiniz asiri hizli gelip 4 numaraya carptiysa 6.yada direk sebep olduysa esin kusurlu sayilr
eşim ambulansla hastaneye götürüldü tutanağı hastanede verdiler o haliyle de incelemedi bile araç servise götürüldüğünde açıp bakmış orda okumuş
Gerci tutanak yanlis yazilsada esiniz suclu arkadan carpmis aradaki mesafe korunsaydi arkadaki o kadar surukleyemezdi suruklesede cok hasar biraktirmazdi.eşim ambulansla hastaneye götürüldü tutanağı hastanede verdiler o haliyle de incelemedi bile araç servise götürüldüğünde açıp bakmış orda okumuş
Sizin durumun pek Turkiyeyle alakasi yok ama :) Nerden bilsinler sizin kapim bi boyansin diye kendiliginden hasar vermediginizi yada bir servisle anlasip kaza susuyle sigortalardan para goturmediginizi.araba=masraf. sizin olay şaibeli. benim araca çarpıp kaçtılar ben ödedim. sigorta karşılamıyormuş. welcome to Turkey
Esim ben kusurlu bulundum derken acaba bunu mu kastediyordu hizli gidebilir yapar ama suan kabul etmiyoru bunu iste
Bızede oyle carpı kactılar sıgorta odemedı bız odedık hemde13 bınaraba=masraf. sizin olay şaibeli. benim araca çarpıp kaçtılar ben ödedim. sigorta karşılamıyormuş. welcome to Turkey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?